Коментари - Нелеп инцидент подари победата на Хамилтън в Бразилия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми не са едни такива победите му. Тази му е 72-та, пред него е само Шумахер. С класа е над останалите, макар в момента не само Ферари но и РЕд Бул да имат по добри коли от Мерцедес. Но майсторът си е майстор. А годината когато от Мерцедес не му дадоха да стане шампион, заради Нико Розберг, че оня щеше да се отказва, а?

Тоя хамилтън ми е мега гига неприятен. Гунсно п*далско сигане. И победит ему едни такива все...

Окон нямаше вина!!!

Тоя пъпчивия с оркските ушаци няколко години успешно съсипва състезанията на хората около себе си с инфантилното си и малоумно поведение, но сега, когато кармата го застига, нещо не е щастлив. Още бая боб ще има да изяде, докато схване какво е нужно, за да стане шампион. Да не говорим за жалките опити да бабаитства в бокса. Странно, че го наказаха само с два дни обществен труд в централата на ФИА. Окон също има вина, че се опитваше да се върне в обиколката на водачите малко оптимистично, защото едва ли щеше да се задържи повече от 2-3 обиколки пред Ферстапен и пак трябваше да му дава път. Но такива са били и разпорежданията към Окон - да действа. И сега Макс е в по-бърза кола, но във Ф3 и GP 3 с еднаквите коли често гледаше задницата на Окон, който го биеше като тупан, където го хване

Ферстапен се провали сам. Снимката идеално показва причината за катастрофата: холандецът не остави достатъчно място на французина на трасето и го затвори прекалено рано, което беше напълно излишно при положение, че следващият завой е ляв. Явно е, че Кристиан Хорнер и Хелмут Марко не могат да озаптят агресивното поведение на Max#33, дано поне FIA го накажат с една солидна глоба за простотиите след финала.

Абсолютно съм съгласен с теб. И на снимката се вижда прекрасно, че Верстапен не остави място на Окон. Съвсем друг е въпроса, че Окон трябваше да пропусне без проблем Верстапен, защото е затворен с обиколка.

Какво значи "да го пропусне"? В този момент от състезанието Окон се движеше по-бързо от Ферстапен и се опитваше да го изпревари. В двете предишни обиколки разликата беше половин секунда в полза на французина.