Немски шеф на тениса нападна Федерер, нарече го некоректен

Според него Маестрото е прокарал правило, от което има огромна полза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фактите са достатъчно красноречиви.Феноменален тенисист е Федерер,но му личи,че все по-често се ласкае от мисли за името си в исторически план.

Рожето няма нужда от ранг лист, защото е най-добрият ениуей!

Алу бре , на 31 декември имаш 1000 точки, примерно си на 13 място, значи за цялата следваща година син 13 ти. Бахти простотиите. Тогава се гледа колко години си бил номер 1 в света. Седмици, уикенди, ала бала

Най-облагодетелстван е Джокович, който по този начин остана номер 1 и ще постави рекорд за най-много седмици като немер 1 защото нито точки му се отменят от турнирите които пропусна и от които отпадна "защото не бил мотивиран", нито ще има турнир до февруари! Роджър и да беше излязал от топ 50 за всеки турнир щеше да получава Wild Card и щеше да навакса точките много бързо! В тениса прогресираш нагоре по-бързо когато нямаш точки за защитаване! Но погледнато реално, при създалата се ситуация, беше напълно резонно подобно решение. До последния момент не се знае кой турнир ще го има и кой не. Ако не беше това замръзяване на точки, щеше да е яка каша в класирането и съвсем нереални челни позиции!!!

Виж колко мача е изиграл Джокович ,и колко големи турнира и мача е Спечелил тази година ! Федерер игра жалко в само един турнир за годината !! Федерер е прекарал правила само в свой интерес ,защото има 5 годишен договор с Уникло за ...300 милиона евро ! Ако изпадне от 10 текста ...гори ! Мазен лузър !

Как ще кажеш на един от най големите в този спорт лузър. По лесно е да критикуваш от колкото да направиш нещо правилно. Как Ви идва на акъла въобще да казвате такива неща

Кой е този Дирк Хордорф, за първи път гочувам ?

Роже Федерер иска да бозае от кравата цял живот! Прав е немецът.

Това, че новият "немец" Александър Зверев е нефелен, не може два поредни добри мача да направи и не може да пробие, явно е причина този немец да си изпуска нервите и да говори глупости. Федерер където и да се намира в ранглистата, винаги ще е №1 в нашите сърца! А пък и ако ще и под номер 500 да е в ранглистата, всеки турнир с огромно удоволствие ще му даде уайлдкард за основната схема. За какво рИве този немец, само той си знае.