17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ноле и Меси най велики!

Да, ама нашето момче, клеца готини мацки! Кой ги гледа тези шибнитопковци?

Браво Ноле. Успех и на US Open.

И днес беше измъчена победа като вчера, но Ноле отново показа, че има уникално стабилна психика и въобще способност да се връща в мачове, които губи. Това е едно от нещата, които го правят шампион.

Безинтересвн спорт едни и същи побеждават само

Дааа..., интересен спорт е тениса, всички играят, но накрая купата я вдига Джоко.

Ноле пак ще предизвика поздравителни усмивки у американските домакини, все едно са яли кисели джанки. Помня последния му Уимбълдън срещу Федерер, накрая англичаните гледаха като прецицали мачета. Мачкай, Ноле!

Изключителна психика и хъс за победа. Браво.

Югославски финал.

Психиката, волята, духът, правят разликата между шампиона и обикновения професионалист. Много хора включително и Гришката достигат нива по-високи от Джокович като спортна форма и майсторство, но не могат да са шампиони.

и без ръце да играе, пак ще ги смачка. Такова чудо не е бивало, при сегашното ниво да е достатъчно и с половин капацитет да им играеш и пак да ги биеш! Двама са най-големите днес - Ноле и Роджър, другото е амбиции, боричкане, каквото стане там, а те са като машини.

Са не е таковал и теб

Ноле си е Ноле. Адмирации за най-великия.

Срещите на Джокович винаги са оспорвани. Срещу него играят противници с всичките си сили и възможности, подкрепяни от публика и съдии. Печелят геймове и сетове но Джокович печели важните точки и обикновено побеждава.

Ноле е най-великият!

Ноле и Меси най-HagapeHu!!!

Поздравления за Джокович , но мисля че Съдята ощети Григор Димитров .