17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забавен е за околните.но е трагичен за себе си, защото не разбира, че му остана само да е забавен.

Ок

неповторимия като безмозъчност

Брей този Пена, бе? Я виж ти какви глупости говорил! Изцепил се почти като оня, дето след мача каза, че само съдията е попречил на неговия отбор да не победи?

Още малко смях от Пенев: “Казах на момчетата да играят бавно, но бързо. Тоест да си подават с къси пасове в центъра, но ако наш нападател се откъсне напред, да го търсят с дълъг пас." След 1:2 от Италия на полуфинала Пенчо пак прави разбор. И за пореден път бърка името на Златко Янков: “Златков, що така му даваше на Баджо да прави каквото си поиска с топката? Да не ти е баджанак?! Насо (б.р. - Наско Сираков), ти добре изработи дузпата, ама онзи Костакурта ли е, Костахуйта ли е, само във врата ти дишаше...”

Добродушен, незлоблив човек но ако го оставят да приказва такива изречения ще навърже, че да се чуди човек този с футбол ли се занимава или с хумор! Ето едно негово изказване: “Остава един ден преди осминафинала с Мексико. Стратега уж е разузнал изцяло съперника. На пресконференцията го питат: “Г-н Пенев, как смятате да неутрализирате най-добрите играчи на мексиканския тим Луис Гарсия Аспе?” Следва култов отговор: “Лесно. И тримата ги познавам отлично от записите, които им гледахме! Луис е най-техничен, а Гарсия и Анте са бавни, но играят с умисъл.”

След години Стратега ще го тълкуват, както тълкуват Тората и Талмуда

Или като баба Ванга и Нострадамус.

Никой да не се качва преди да дойде автобуса

Тия свини щеха да ни "смачкат" , както казва. оня КОЗЕЛ -занев. Тъпа кочина. С тия юноши ТИ ли. Сираков да обътне внимание на съдииъе,коото постоянно свират против Левски!

тъпо ли ти е

Постоянно ми е така.

Ало,ами букварче кога? Като не можете да пишете на български що се мъчите и мучите бе рогачи?На крив уй вълната му пречи

0

Великан! :)