Неприятен жребий за Григор на Мастърса в Монреал

Още на старта го чака съперник, който напоследък е непреодолим

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо да не харчи пари да ходи,..

И начинаещ да му се бе паднал,пак щеше жребият му да и неприятен !

Тъкмо няма да се мъчи дълго и да се излага, че е паднал от №698

Залагайте за Вавринка колкото можете. Имам залог от 15 000 евро за Вавринка .

Имал къща в Монако. Празна. Сам между четири стени. Такива като този нямат приятели. Вие като вълк единак. Ако му направим сметка и пари няма. За това идва да говори с българския премиер, повтаря-българския, да му даде безплатна земя около София, за академия. Не ходи да говори с премиера на Монако, където е у дома, защото никой не го е...ва за слива.

Като беше на върха е имало защо. Сега като слиза надолу също има защо.И двете причини само той си ги знае. Колко от пръскащите плюнки могат да постигнат неговото сегашно положение, не питам за върховното?

за Гришо няма добър жребий, може би само аз, и то само щото ме болят коленете, не защото съм прехвърлил 50- те

Да, де, ама ще трябва да изиграе едно мачле с този толуп Боко и задължително да падне, както правят всички подлизурковци с две изключения - Любо Пенев и още един само не му лягаха. Итересното е, че като загуби от Боко няма да съм сигурен дали му е направил евала или автентично си е паднал. Дано докато дойде време този никаквец да се прибира, премиер вече да е друг и да не му е до неговите глупости - академии щял да прави. Той основно образование едва има, "академик" ще става...

По-добре беше да не играе изобщо. И без това няма да си защити точките от миналата година и ще се срине още повече в ранкинга. 2:0 за Вавринка.

Позьор - измислен герой!

Григор винаги е по мобилизиран срещу силни противници.

Е само до топ 80

Гришо ще прескочи третия кръг.Вервайте в това!

В момента за него няма удобен съперник. И номер 600 да му се падне пак ще загуби

6-4 и 6-4 това е, аз не залагам

Точно сега е моментът за реванш срещу Стан.Забрави всичко негативно през годината,събери се и го рзбии тотално.Успех Гришо!

А ти си стой между четирите стени на кнефа нещастник

Пак се оливате в коментарите. Туй било, онуй било... Да, в криза съм в тениса...но си живея в Монако и не ми пука за вашите храчки! А вие сте в тотална криза, икономическа, морална, социална, културна, психологическа... Е, стойте си в блатото и ме плюйте, дано ви олекне... А за мен не се кахърете!

Тоя още ли го канят в турнирите на големите.

Не го разбирам този човек г-н Г. Димитров. Когато в края на 2017-та спечели нещо там голямо си тенисистко, трябваше да спре с тениса. Говоря сериозно. Трябваше да спре с тениса и да се насочи към това на първо време да завърши основно образование, после средно. Ако има познания и висше .... Защото в сегашната си битност на убавец тенисист, без образование, професия и култура ... Не го виждам като човек след 10-години.

изгорял си с 15 хилки

"До 2018-а турнирът от ранкинг 1000 на ATP бе в Торонто". Ми не е верно. Всяка година се редуват Монреал и Торонто. И това поне от 1982. Когато мъжете са в Монреал, жените са в Торонто. На следващата година се сменят. Не знам защо, но много се дразня на такива неточности в детайлите...

ха ха ха

Za toia neshtastnik niama lek grebii.Po-burzo da otpadne ot top 100 che da sprete da ni zanimavate e snego.Da e giv i zdrav io da si givee v rodnia Monte Carlo.