17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова,че си била велик треньор не значи ,че трябва да обиждаш така децата. Такова сравнение не ти прилича г-жо Робева.Такива думи не трябва да имате в речника си. Най малко трябва да се извините за обидите. Жалко за името ви което само си го грозите . Не съм очаквал това от Вас Падате низко.

На мен пък ми харесват гимнастичките от сегашния отбор. Май леля Нешка не може да преглътне факта, че ученичката й Илияна Раева постигна повече като треньор и то без казармено-каторжните методи на първата.

За съжаление тези лъскави роклета замениха красивите трика.Откъм костюми и визия -художествената гимнастика се опростачи.Тези просташки роклички и детските лица, оплескани с тежък грим- това е стряскащо и вулгарно. Не знам защо така цапат децата с грим, грозно е.Но, това не е само при нас, това е световна мода в този спорт.

Никога не съм се влюбвала и никога не съм обичала много, страстно, лудо, до смърт. Сърцето ми никога не е плакало, разкъсано от любовна мъка... не съм плакала за мъж... не съм мислела, че ще умра след раздяла. Никога не съм срещала любовта, онази, спираща дъха ти, разтуптяваща сетивата ти, замъгляваща мозъка ти, любовта, пред която си готов да паднеш на колене и да виеш от болка, защото знаеш, че я губиш... никога не съм обичала никой друг, освен хероина... любовта на живота ми.

Невероятна жена, личност и спортист! За съжаление все по-малкото се срещат кадърни хора, които са готови да отстояват позицията си. ЧРД, г-жа Робева!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Във всеки случай заглавието е твърде злобно и говори за интелекта на Нешка - не много висок ... Кифли или не живота се променя и никой не ти иска мнението Грубо според мен

А твоето мнение кой го иска

Нешке от теб нищо не зависи, слава Богу!

Кой знае, може за президент да се кандидатира :)

Кой знае и кой не знае това плашило!

Защо?? Хиляда пъти "защо"? Защо се фаворизира този спорт ? Защо се хвърлят пари за него след като не е популярен в напредналите държави? Наистина ли някой си мисли, че ако на Запад решат да дават пари , техните пикли няма да ни разбият ? Но там парите се изкарват с труд и тези , които ги дават , знаят как да ги харчат. Един модерен балет като музика и шоу е несравнимо по- приятен и полезен за гледане и носи много повече адреналин от тези измъчени, измислени, смешно подскачащи грации...Този спорт го наложиха застаряващите членове на Политбюро , защото навремето привикваха Нешка, ,Мария Гигова Илиана Раева да им играят по дълбоко рязани трика в Бояна , за да си оправят старческата ерекция.

Треньорките са луксозни проститутки и донасят на дс. Пренасят и употребяват наркотици по света и у нас, многото пътувания им спомагат за тази дейност. Цветелина Стоянова разбра за това, наплашиха я и скочи. Почти всички треньорки са хероинови наркоманки и алкохолички. За справка - Бранимира Маркова, Юлия Байчева, Силвия Стойнева и други.

Дори за едно непремерено, но напълно логично изказване на една поиздимяла другарка да се концентрират тролски усилия! Може би просто загрявка ..

Вече отвън е толкова грозна, колкото и отвътре. Колко злоба може да таи някой, за да говори така за млади хора, които не са навредили на никого.

навсякъде е така компромисите и посредственността властват повсеместно скоро светът ще се самоунищижи понеже няма как да съществува на тази нестабилна основа от лигочи

А ти па си клонинг на Шив Палпатин!

Старата изкуфяла чанта с поредно злобно завистливо изказване! Нищо ново!

Като се обиждаме, ти пък си един козунак , ама с изтекъл срок на годност

Снимката категорично говори- старческа олигофрения,язък и за медалите.

Защо тази жена никога не похвали някоя от нашите треньорки?Още преди години тя прогони много от добрите треньорки.Нешка е тотален егоист с високо самочувствие и лош характер.Да не говорим за политическите и изцепки от БКП до Бареков.През епохата на соца я обожествяваха.Но сега, от дистанцията на времето, човек преосмисля много неща.И си задава неудобни въпроси за цената на тоновете златни медали.

Шамареше яко! Коя ли от гимнастичките не е яла от тези щамари?

Нито е художник нито гимнастик !Дано Господ здраве да и дава на бабата за да миряса някой ден в душата си!

Жулиета Шишманова не призна младата треньорка Нешка Робева- това беше преди 40 -45 години.Сега Робева не признава поколението на новите треньорки, също нейни някогашни състезателки.Прекалено много злоба и омраза има сред тези жени!

Квото и да си говорим, тази и Абаджиев са титани. Това е!

Да е жива и здрава ! РЕСПЕКТ !

Е, айде сега. Се едно навремето гимнастичките са били доценти по атомна физика. Вижте за кой се ожениха подопечните златни момичета на Нешка, и ще видите, че като цяло нещата не са се променили чак толкова.

В Египет е намерен камък на 4000 години, на който общо взето пише че новото поколение не става за нищо

Има достатъчно опит, но дали нейните методи на работа с национален отбор, които са доста драстични спрямо състезателките, ще се приемат днес от младите гимнастички. Сегашното поколение не е като онова от времето на соца, мотивацията и начините за постигане на резултати са доста различни.

И кой нормален човек ще издържи на нейния казармен режим, включващ глад, бой, унижения, лишаване от вода и трениране до оглупяване...Кой съвременен родител ще позволи някой да третира така детето му?

А "Макаренко" бил ли е в казармата на соца ? Там момчетата влизаха деца и излизаха след 2 год. мъже, а що се отнася до родителите - те сами изпращат децата си днес в такива школи, за да ги гледа утре целия свят !! Който не му отива - да си седи в къщи !!

Ако цената на медалите е емоционалното и физическото унищожаване на млади момичета, то изобщо не си струва.

В националния ни футбол няма нито емоционално, нито физически унищожени футболисти, но сме за кашмер не само в Европа, а и в света, и това от 94 год. досега...

докато раева се прави на шефка така ще е - тя дъщерите си възпита като проститутки и курви, та какво остава за подчинените и заблудени кифлички. Срам за спорта са и раева и раев. Бездарни парвенюта

Раева е била много добра гимнастичка, а Насето доста добър футболист, класни спортисти са били, имали са МНОГО ДОБРИ треньори и са били дисциплинирани, тренирали са доста. С това се изчерпват положителните неща. Като ръководители не стават, мислят прекалено много за собсвените си интереси. Раева не е тъпа, но е прекалено амбициозна и има вид на доста злобна жена, просто маниера и на управление е прекалено меркатилен. Насето не е лош човек, пада си по хазарта и женичките, футболист е човека, не може да се иска висок интелект. Виж когато става за пари и да ги усвоят с Раева са добър екип! Такива като тях след промените има доста и затова и СПОРТА в милата ни родина сдаде багажа. Амин.

Ееее, най-накрая, един точен и свестен коментар!

Няма за какво да им се извинява, жената има различни критерии и това и е мнението! Преди два дена в зала София имаше гимнастички, наблюдавах ги и съм абсолютно съгласен с Нешка, на фона на тези дето тя е тренирала тия са мамини детенца!! Просто са различни реалностите.

По-добре мамини детенца, третирани като човешки същества с достойнство, отколкото малтретирани, безгласни роботчета!

“Някакви кифли се носят, мамите ги харесват, има дантелки и финтифлюшки, но истинският спорт, който създава личности, вече не го виждам. Съжалявам“ Бабче, извини се на момичетата!

Баба, но с характер и постижения, с които малцина могат да се похвалят. Абсолютно сте права, г-жо Робева . Големите и истински успехи не са за всеки, а само за хора със силна воля и желязна дисциплина.

Защо не я сложиха за министър на спорта, та да обърне мача!? Има, какво да се извади на показ от федерацията по художествена гимнастика. Раева иска художествената гимнастика да е като футбола само "плащачки" да са националки, но се видя докъде доведе това футбола. Не можем да отлепим от дъното вече почти 20 години. Детето ми не бих го записал на този спорт в момента. Като се почне от "спорния" УС та се стигне зо втората вицепрезидентка.

Ама и теб са те видяли по къса поличка на пазара да си показваш посинелите от вени баджаци.

Нешка - смешка е нещо повече от определенията, които дава на днешните гимнастички.

Баба Нешка е като Йода на българската и световна гимнастика! Нормално да и кифлеят сегашните тинейджърки - състезателки, на фона на нейните изисквания, при нея и Люк Скайуокър би бил кифла. Силна и борбена жена!

За сметка на това имаме банани целогодишно.

Е, по време но комунизма, чрез спортът хората излизаха от тинята. Сега вече всичко е свободна воля и на хората не им трябва са са първи. А и вече конкуренцията е много по- голяма.нема лабаво - права е.

Два въпроса: 1. Като е толкова добра, защо още не е треньор? 2. Защо не успява да напълни зала със спектаклите си, че трябва държавната администрация под строй да ходи да ги гледа?

1. За да подготвиш успешни гимнастички трябва енергия, която, логично, вече няма. Посредствеността не удовлетворява такъв човек. 2. Не видях строй за нейните спектакли. Видях пълни зали с хора, които разбират от изкуство. 3. Знаете къде да отидете!

На всичките и спектакли билетите са разпродадени и залата е фраш! Жената е вече на години и няма същата енергия като преди. Всеки има право на заслужена почивка! Шапка и свалям на Нешка!

Всеки има право да се излага както намери за добре. За мен Нешка Робева е един дълбоко заблуден човек. Разсъждава като някаква отломка от едно бленувано, но неосъществено комунистическо средновековие. Рядък вид, оцелял по случайност през вековете, като алигатора. Да би живяла 50 години по-рано, щеше да носи винтовка и да се хвърля с голи гърди и ръчна граната срещу вражеския танк. Дразнещото е не това, че се има за голям капацитет по всички въпроси, а че морализаторства от позицията на крайна инстанция. Алоу, госпожо другарке, 21-ви век сме, не сте ли забелязали? Вашите постижения можете да си ги бродирате на ковьорче, но да знаете - ако не беше тъпия соц. строй, дето си затваряше очите за касапските ви методи на тренировка, за допингите, за забременителните процедури, за хормоните, за глада, за тормоза над тези деца... Щяхте да сте просто поредната некадърна даскалка по физическо.

Тази жена е донесла десетки златни медала за България, педераст миризлив.

Медалите са ги донесли момичетата. И цената за тях са я платили те, не ти, дето защитаваш дъртата зла вещица и бълваш гнусотии по човека, който казва една истина!

И в спорта, и във всяка друга област на живота големите неща се постигат с много труд и жертви. Ние си ги спестяваме от доста време и в резултат загиват спортът, образованието ни и каквото друго се сетите. Държавата ни се обезлюдява и загива. Именно защото ни липсват хора като Нешка, които да ни водят към прогрес и победи. В който и век да сме, само свръхусилието носи успех.

Чии са били тези жертви? Със сигурност не твои и със сигурност не на Робева. Много е лесно да се говори за жертви и как те са необходими, когато не са твои.

"...щеше да носи винтовка и да се хвърля с голи гърди и ръчна граната срещу вражеския танк." ТОва нещо го прави всяка жена в ИЗраел и днес като се наложи и са най добрата държава в света. Нпма по важно неяо от това да заитиш Родината, си , дома и деца та си... Дори всяко животното си брани "дома" и малките! Проблема са такива продажни задници като теб, дето се предавате преди да са ви казали айде и сте среяу всички природни закони!

Ти сериозно ли сравняваш войната с кълченето с топка на сцената бе, жалък смешник? В колко войни си участвал?

Методите на Робева наистина бяха свирепи!В името на спорта и златните медали на всяка цена, тъпчеше като валяк момичетата.А те наистина бяха жертви!Когато излязоха от спорта, направиха какви ли не провали в личен план, имат много бракове и разводи, неподреден живот.Само Илияна успя да запази брака си.Просто спортът ги смазваше и отнемаше здравето им - физическо и психическо.

На сто процента съм съгласна. Колко трябва да си морално банкрутирал, за да считаш, че за некви медали е необходимо да малтретираш деца! За к'во? За да може ганьо да се тупа в гърдите, докато междувременно точи лиги по недораслите, малтретирани гимнастички?! Какви безумни стойности, едно парче метал да е по-ценно от човешкото достойнство и здраве!

завислива дърта гропа !!!

Винаги ми е вдъхвала дълбоко уважение, въпреки грешката си, наречена БСП! И пак друг освен нея не се осмели да каже истината за днешните гимнастички. С тези трика, натруфени като бални рокли, и тежък грим, издават явен стремеж да са по-скоро секссимволи , отколкото нещо друго

Успелите хора в повечето случаи не са обичани, защото повечето или мнозинството им завижда. Но и това не е болка за умиране! Просто можещите са употребени и захвърлени. Нищо ново под слънцето!

Ако си кадърен няма да се вързваш към политическа партия дано да ти помогне.Участие в политиката е най лошата характеристика

Ами не е излъгала в изказването си, такива са днешните гимнастички - предимно радват окото, но като спортни постижения никакви ги няма

Sorry ama e prava - segashnite zlatni momi ne stavat

Абе ок, била комунист...ама Борисов комунист ли е, все пак е бил шофьор и охрана на Тодор Живков??

Най-набедения тренер, който БГ е имала !!! Един спорт в който тогава се състезаваха едва 10 държави и тая дърта кифла била легенда - хахахахахахахаааааа......НЕКАДЪРНИЦА и НЕВРОТИЧКА !!!

доктор си

Изобщо не си в час. Познавам Нешка още от първото и явяване на състезание до последното. Не напразно публиката каза : Нешка няма грешка. И популярността на този спорт по света в онези години съвсем не беше малка. Под ръководството на Нешка нашите гимнастички наистина бяха златни, композициите уникални.

Човек трябва да знае кога да се оттегли и кога е дошло ред на следващите. Да, всеки в душата си е млад, но има много млади и физически Нека хората те запомнят с добро, а не като изкуфяла бабка

Вземи Илияна и бегайте с мангизите

Добър повод една кучка да почне да ръмжи и лае истерично.Утре чакайте продължение.

Да беше си прискрипал пръстите докато писа това!

Гербераст, нали?

е кисело

Кое грозде точно е кисело???? Като треньор, тази жена донесе най-много медали за България! Няма как да я стигне някой! Вероятно за теб гроздето е кисело!

Донесе медали, преди спорта да стане олимпийска дисциплина, след това СССР натиснаха, след тях бившите репеблики от СССР+ Италия и Испания , а в последните 5 години ударно навлизат и Унгария, САЩ и Полша. Но ако имаме истински "златни" момичето то те бяха при нея.

Гимнастичките са, за да радват окото, а за ограничен кръг от хораи за други работи.

Е,да не се обижда въпросната дама но с изказването си , доказва,че е старичка не само на години но и на акъл...........да е жива и здрава,да си гледа старините

Мче тя това и казва бре - 75 са множко за тялото.. ама то трябва и да се чете...

от социопат чакай съпричастност!