17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но лъже като дърта циганка и оправяне няма

Има нещо много простичко: ако нямаше Нешка нямаше да има Илияна! Другото са приказки на комплексирани хора и там и тук!

ААаааааа за какво става дума тук.......защо не сме силни ли........ооооо това е ? с понижена трудност, е как не.... отговорът е над входа на ......Народното събрание! Всеки може да го види, но ....не всеки може да го приложи в живота, и в случая в спорта! И Нешка и Илияна са големи хора с големи сърца, вярвам че ще намерят баланс и ще тръгнат напред, въпреки, че...!

Така е Нешке! Права си! И винаги с позиция.

ЧЕСТНО КАЗАНО ОТ ТЕБЕ ВИНАГИ СА МЕ ПОБИВАЛИ ТРЪПКИ, ИМАМ ТЕ ЗА СТРАШНО И БЕЗДУШНО СЪЩЕСТВО! ЧЕСТНО КАЗАНО МИ ПРИЛИЧАШ НА ГАУЛАЙТЕР! ВСИЧКО ЧОВЕШКО ТИ Е ЧУЖДО МАЙ?! НЕ ОТРИЧАЙ ТРУДА НА ХОРАТА, ЩОМ ИСКАШ ТВОЯТ ДА БЪДЕ ОЦЕНЕН!

Абе какви глави, усти и т.н. За една жена е важно п..ка да има!

на кого Робува? А допита ли се до баба Ванга по въпроса?

Ми добре го е казала.

Лошо нещо са годините,че и зависта към по младите!

Нешка нямала грешка?!! След като си продаде името, морала и всякакво достойнство на Бареков, намаш никакво,ама никакво право да говориш и поучаваш когото и да е публично!!! Дори и онази другата болна амбиция Раева...

Оф тая бахти изперкалата бабичка... На кой му пука за някви медали по време на пандемия... кукундрел

До ожг достави глупав

Нешка е проклятието на Българския спорт. Да се хареса на Живков с медали, успя да травмира психически и физически стотици деца. Бог да я накаже.

Но за съжаление в случая е права. Илиана Раева само ще спечели, ако млъкне поне малко...

наистина е проклятие...отвратително същество!

Права си Нешке, че не харесваш Илияна Раева ... то едва ли има някой да я харесва, освен тя самата себе си. Но и ти си едно вече дърто, злобно, злопаметно, отмъстително, изкуфяло бабе !!! На кой ли му пука за тоя ваш спорт на едни пикли без цици ??? Ти нали беше треньорка на германския национален отбор ... какво правиш из Булгаристана ?? Или пак са ти разбили пощенската кутия в Красно село в ония, високия блок ...

Гимнастичките си имат цици, особено след като приключат кариерата. Просто кариерата им минава докато са на 17 и още не са им порастнали

Нещо май падаш от високо ... Жените се развиват 2 години преди мъжете, и още на 12 години почват да им растат цомбите. Значи до 17 ... еееееееееей ... а и те играят вече до 21-23 години.

Тук е права Нешка. Ансамбъла много пропусна

ДЪРТА КОФТАЛАМБА

Ооохх, целият ми живот мина в това да слушам и гледам фасоните и простотиите на няколко тъпи гимнастички !.. На запад не са и чули за този соц. спорт !!

В България правилото “одна голова хорошо, а две — лучше” няма голямо влияние.

Съвсем скоро в една от телевизиите Нешка със същия патос критикуваше решението за онлайн обучение през пролетта (когато у нас имаше и грип, и растящи случаи на Ковид, Италия и Испания преминаваха през ада, а никой по света не знаеше как ще се развият нещата). Сега е на обратната страна, просто за да се заяжда. Вечната опозиция на всичко, което не е излязло от БСП, комунизма и Русия....

Противна женица и комунистка

Нешка, няма грешка!

Не пишете против Нешка Робева-тя се е доказала във времето.Илияна Раева и Наско Сираков отдавна минаха времето на техни Величия'Само кинтите ги интересуват и да рекламират не дотам достойните си дъщери

И на Смешка Гробева отдавна и мина времето....

Типично за номенклатурите е да висят на стари лаври. Точно тая кукундела червена по-добре да си трае, че от уважаван човек със спортни резултати става на смешилище.

Левскар съм. С болка твърдя, че няма такива боклуци като илияна и наско. Малки във всичко с изключение на пороците. Там винаги са в тройката. Ама на почетната

Наско поне е патриот. Нешката е комуняга и русофил. Предател/

няма ли да миряса вече.Ега ти интригантката и скандалджийката.Цял живот си изкара така.

Да, Нешке, на всички много от отдавна им е ясно, че гледаш на тези момичета не като на хора, а като на роботи за печелене на медали. Затова и минали, и настоящи състезателки плюят като чуят името ти. На никой не му пука вече за мнението ти.

Написал си един лозунг!!! Къде е твоята позиция, ако ти е ясно какво е това...

Мнението ми е очевадно, ако на теб ти куца четенето с разбиране, това си е твой проблем.

0

Ако не беше Нешка и пламената ѝ подкрепа, Бареков нямаше да има такъв летящ старт, следващият ѝ проект е подкрепа за Славунь - един не по-малко противен лизач. Важното е сметката да е пълна и да не споменаваме нищо за психическия и физическия тормоз върху златните ни момичета, които накараха някои от тях дори да посегнат на живота си, за да се оттърват от зловещата червена мумия. А вие го хвалете този дърт изрод колкото щете.

Това троловете много задобрявате. Пишете нещо смислено в първото изречение и в следващото вкарвате интригата. Нешка и Береков са явни, че са продажници - доказаха го. За другите цитирани обаче само троловете плюете за момента. Нещо да не ви бърка по разни места Слави? Да не би да сваля рейтинга на слънцето?

0

Може да си най-добрият водопроводчик, но да си боклук като човек. Това не те прави по-лош водопроводчик. А парашутисти като Джамбазка, Барека и Слави Плешояда сме ги глеееедали мноооого пъти.

Навремето на Олимпиади като имахме повече медали от ФРГ,Великобритания,Италия .Дания,Холандия,Швейцария,Канада,Авсртия и други страни,по добре ли живеехме от тях.?

Като нямаме никакви медали,по-добре ли живеем?

Винаги е било и преди и сега,че едни живеят по добре за сметка на други.

Двете кобри ....

0

"в"

Илияна и Наско гледат само личния си интерес! При тях няма национална гордост или държавен интерес, само към тях да текат пари, пък другото -както дойде. Превзеха управлението на всички нива такива типажи и няма отърване! Безродници!!! Браво на Нешка, че го каза направо, дано да има кой да я чуе!

ъъъъ? при Нешка какво беше по-различното? мачкай младежда за да лъскаш имидж?

Раева се готви да е пожизнен върховен ръководител

Българският Национален отбор по художествената гимнастика го чака съдбата на Националният отбор футбол и то много скоро. Ще гледаме филма "Имало едно време...Българска школа".Ако си дете на правилните хора, тренираш в правилният клуб при правилният треньор може и да излезе нещо от теб...най много да стигнеш до селекция пък на нея кой колкото даде. Примери за трансферите на децата към ПРАВИЛНИЯ клуб няма да давам...написани са по-долу и от други. Но знаете ли ,че има деца които не са на централизрана подготовка на Раковски и на ДП Елит се класират пред т.н. националки и че на тези деца няма как да им се обясни, защо не попадат в така мечтания НО, някои за съжаление не попадат дори в разширен състав. Знаете ли какъв е автопарка вечер пред залите, знаете ли каква е цената на едно трико? Топка? Цвички на Сасаки? Всичко е пари и ако ги нямаш....по-добре се откажи. Така беше и във футбола преди време и сега берем плодовете...

SirBob

Всичко е много вярно. Силни и точни думи на Нешка Робева както обикновено.

Кое е вярното? Чае трябваше тия деца да ги затворят в буркани, за да не дадат положителна проба за вируса? Абе вие в ред ли сте? Червената кукундела е ясна, ама вие нормално мислещи хора ли сте?

200% подкрепям Нешка.

Баба Нешка е звяр без грешка. Ебаси говедото.

цървеното бабишкер май му е ниска пенсята а подкожните мазнини от червеното време са се стопили

За какво са ти медалите,ако целия отбор,може да се зарази в самолета на отиване или връщане.

Едва ли не си победил и вируса,това е най голямата глупост .

Права е Нешка! На нея българската художествена гимнастика, а и световната дължи много за своето развитие. Този спорт не би бил същия, ако я нямаше Нешка Робева, а Илияна Раева щеше да бъде никому незивестна. А на тези. които така усърдно пишат простотии и обиди срещу Нешка, ги съжалявам. Явно не са били свидетели на онази огромна радост и вълнение, което ни носеха тя и нейните златни момичета.

Минело, ама бешело, сега бабата е по-добре да си мълчи и да помага, а не да лае.

0

Нешка руската пешка Робева-Барекова пак дава акъл от гроба. Вече не притежавате държавата и животите ни, другарако, имайте малко срам.

SirBob

завършен идиот!

Само хора,които са в "кухнята" на техния спорт могат да разберат за какво говори Робева.Но пък както винаги шумно занимават цялото общество . И се започва една словесна война.........докато станат досадни на всички.

Никой не може да гарантира на 100%,че някоя от гимнастичките няма да бъде заразена. Може треньор или помощник треньор да внесе заразата,може обслужващия персонал на базата,може шофьора,може в самолета да се заразят,гаранция за никой няма.

Нищо ново не е казала. Абсолютно всеки спорт е централизиран в София. Колкото и да си добър, няма да помиришеш големи съзтезания, ако не си в правилния клуб. И естествено цялата работа е да сеусвоят едни бюджетни пари.

Тая комунистическа мумия с кого не се е изпокарала.

Я се погледни в огледалото и виж какво грозно говедо си.

Смешка Злоблева. От лицето на бабата лъха злобстър.

г-н/г-жа Плъх, ако в България имаше малко повече от нейната мая цена нямаше да имаме. Жалкото, обаче, че в днешно време мислене подобно на Вашето преобладава. Затова е прав професор Иво Христов..... 80% д.........и

Вие сте от червените бабички, госпожа, дето си гледат с трепетна възбуда старата партийна книжка, и с тая възбуда си лягате вечер, да ви топли сърчицето. Няма лошо. Но за ваше сведение, светът изхвърли методите и възгледите на Мешка на бунището на историята, ако не сте забелязали.

На 66 г съм . Помня и Нешка и виждам сега Илияна . За НЕШКА важи комунистическия манифест - НЕ Е ЧОВЕК А ЖЕЛЯЗО - НЕ КОМУНИСТ . Най- лошото е че не е човек . Изкукуригала комунистическа подлога - само тя знае - само тя може - само тя е права. Като я видя ме хваща диярия.

Много точно се е самоопределила изкукалата комунистическа ТПЗ.

Нешка е самовлюбена, досадна и твърде отегчителна. Ръководила е ансамбъл, който спокойно е можело да бъде зачислен към Армията. Нечовешко отношение, насилие и тормоз, само и само да се хареса на партийните ръководители. А крайната цел - издигане ролята на БКП и успехите на социалистическата държава. Зад тези кървави "успехи" има човешки драми, а резултатът - да се пъчи Ганьо, колко е велика нацията (по това време разбирай партията) и какви медали има. Без човещина медалите нямат никаква стойност, защото стават самоцел. За по-нататъшните напъни на НЕшка и налагането на кичозните спектакли със играещи хора с топка и бухалка гимнастички само ще спомена, защото този Нешкин кич вече е масово явление и е непоносим. Така че Нешке скрий се, не се показвай и замълчи. Егото ти е прекалено голямо. А Илияна Раева е същата надута ...., но поне не хленчи и не се прави на светица.

Каквото и да си говорим, след Нешка не сме имали големи треньори. Ако Нешка не беше Нешка, нямаше да ги има златните медали. С глезондрене не се става шампион.

Само червена кобра ще нарече елементарното уважение към живота, психическото и физическото здраве на едно дете "глезондрене".

Ами детето като не е готово за високи спортни постижения и няма желание, да си седи вкъщи.

Нешка Робева е напълно права ... Нищо не става от сираковица .... То затова с методите преди 1989г. имахме постоянно медалисти (златни, сребърни и бронзови, както и олимпийски такива) във всички спортове. А сега само се лигавят и нищо не тренират, затова няма и да има никакви резултати ... Ако са само за едното гонене на лента, обръч и бухалка изобщо няма смисъл да тренират професионално, след като не знаят какво значи днес да си професионалист в своя спорт ...а да минават на аматьорски принцип .. Трябва да се спрат абсолютно всички пари от държавата за всички спортове в България. Само при определени резултати, медали и трофеи, купи, да се подпомага съответния спорт, който е заслужил това. Няма никакъв смисъл да се дават пари за никакви резултати. илияна раева е пълен боклук, като човек и като ръководител. То от всяко дърво свирка не става ....

Ядоса ме Нешка.Та не е ли най-важно здравето,семейството или дай да пренебрегнем всичко в името на медалите.Не забравяйте,че тези деца ,девойки ,жени имат чувства,майки и бащи и не може спорта да им отнема. вичко само за да радва нас хората ,които го гледаме.

Става въпрос за ЕДИН месец. И точно тук е права Робева - трябваше да ги изолират. И не забравяйте, че те сами са решили да се посветят на спорта и като всяка мечта, която си последвал, ще трябва да жертваш нещо, Да, в техния случай в доста крехка възраст, но това е,

Чети внимателна, па тогава плямпай, умнико малък!

Ние за един ансамбъл на един отбор за Европейско първенство ,спорим. Майната им на медалите,по важно е здравето.

Ами тя Нешка точно за това говори. Че малко тренират, пък много се контузват. И че са направили клубно първенство в пика на епидемията. И че не е предотвратен достъпа на болни хора до отбора. Всичко това е пряко свързано с опазване здравето на състезателките.

само червени бръмбари в главата си,май?!