Невероятният Хабиб спечелил последния си мач със счупени пръсти и костица на крака

Той е изумителен боец, призна шефът на UFC Дейна Уайт след отказването на дагестанеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кокала до някъде е прав.Класата на бойците с които са се били двамата има голяма разлика.Хабиб е победил макс 4,5 велики имена другите бонус граф.Кокала има големи битки зад гърба си, но победи ли Миочич и Нгану лично аз ще го призная за най великия .

Хабиби е велик боец надарен от господ със сила, дух и мисъл в боя.

Най добрия боец в UFC до сега. Жалко че прекрати кариерата си.

Виждал съм чеченец с видима фрактура в глезена да ходи повече от 500м. сам, без патерица и без чужда помощ. Това нормален човек не може да го издържи.

пффф ...започвате да се увличате в митологизирането на чеченците ай спрете се де и нашият Блахой Иванов се е бил мъжката с фрактури некви с тоа Емиляненко ли беше . евалла на Хабиб голяма работа е голям боец . само се подразних че на чеченците започват да приписват свръхестествени възможности и сили

Най големия боец в ММА и най големия човек може би Мьжки ха характер. Уважаващ стари и млади. И уважаван от тях и ОТ колеги в ММА даже и президентът на ММА. А това че някои му завиждат от ММА които не са като него. А гледам че и тук някои коментираше сьщо.Долу лапите и станете мьже като него а не като баби на пейката в селото да одумвате. Гроздето е кисело казала лисицата

Гледах мача! Малшанс за Грейджи, но Нурмагомедов е мнооооого класен боец. Респект за поведение, отношение и всичко, което каза. Нито една лоша дума....голям мъж! Накрая говори и на руски за всички свои съграждани.....е това е патриотизъм!!! За мен лично това никога няма да бъде спорт!!! Това е легализация на незаконните боеве за извратените богаташчета!!!

Какво ми го хвалите този , сякаш не е мутра в Дегестан. Прочетете малко руски сайтове... За мен е най-скучният боец с пояс.

Събмишън не е предаване,а одушаване !

Ква е тая чалма бе? Никой не е чувал за него

И ние сме чували за теб само това, че си неизвестен панелен трол...

Не позна, не съм панелен трол. Живея при баба на село и сега пиша от външната тоалетна.

Убеден съм вече, тъпотата ще затрие нашата цивилизация....

Железен е този мъж! А тези неврващите за пандемията, да си набият в кратуните, че бащата на този човек почина точно от Ковид-19.

Умрял от Ковид...курец.Те тия мюслита до толкова си живеят

Ковид за пропаганда, дебилче. За. К19 идиотите други заболявания няма.