Коментари - Невиждан цирк съпътства изпадането на Царско село от елита (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То цялото първенство е невиждан цирк ! Това , което се вижда тук в "елитната" ни дивизия, включително от т.нар. "грандове" не може да се види само и то рядко по много аматьорските нива (4то и надолу) в нормалните държави ... и като поведение (с което започва всичко) и като игра !

Ужас, мила, родна картинка. Жалко за всички, които останахме в страната.

Хайде Ботев!

За какъв КУР му е да продава мача…за да влезне в б група ли? Вие тука сте мега мега ТЪПИ БЕЕ..чак се изнервям

Защото при очертаващата се победа на Ботев, то победата на селото е без значение - селото пак изпадат, и хората са заложили за по-големия коефициент - равен, не може някакъв черен тип, който не е в час да развали тотото, Стойнето го вкара в правия път с два туката:)

Перуката и сливенският мангал как ли биха коментирали пародията ни на елитен футбол

Тези перачи, няма ли кой да ги озапти?

Толкова очевидно тото ;) Ама голяма издънка

Тази дузпа не трябваше да влиза. Черният не го знаеше, та трябваше Стойнето да го разкара, беше края на мача. На Стойнето му излезе тотото. Царско Село изпадна, но такъв отбор догодина няма да съществува. Стойнето го знае много добре.

Абе разбирачите какъв хикс е уговорен вие играли ли сте някога хазарт !!!Ако е уговорен трябваше да е двойка за Локото на 10 коеф.Дузпата в края се изпусна именно заради разправиите и ако играча е искал да я изпусне нямаше да уцели вратата, или може би и вратаря е знаел къде ще я бие, моля ви се смешно е. Обаче хайде да потърсим уговорката в другия мач 3:5 странно преди мачовете беше изваден именно Пирин-Ботев Враца от сайтове за залагане на живо също липсваше и хоп обръщалка още първото плюс два пъти по 4 гола във всяко полувреме ето на това му викам аз нареден мач!!!!!!!!!!!

Пустиняците купуиа мачо.или ониа им легнаа

Ботев не са купили мача, защото нямат пари да се усмихнат, НО това не значи, че Пирин просто не се напънаха, защото нямаше за какво да се напъват, пуснаха и по-млади играчи, това е и причината Ботев да победи без особен проблем, Пирин предварително си казаха, че ще дадат възможност за изява на млади играчи, един вкара и гол, понякога младите могат да играят и по-добре от опитните, за да се докажат.

Дано са гледали финала за купата на Германия. Да видят що е футбол и отношение към играчи и съотборници, публика и треньори.

Тоя стойне какъв капут е да ми яде к...

Начи цела седмица го гласим на Х тоа мач.И като го видех тоа чернио да се точи да бие дузпатаси викам ''леле тоа я вкарА'' като ми причерне като ми кипнА...

Селото да се извади от проф. футбола за 5 години, белким вече не съществува. Някой направи ли разследване за парите около финансирането на Селяците, а оттом да прати зад решетките балгодетелите- комунисти- доносници- перачи на комунистически пари. Какъв Стойне, какви пет лева? Бай Ставри ви чака с Банкянския Тиквун.

еее , нема да обиждаш царските селяни. Дано никой не рАзбере за хикса , че тоя юсуфа замалко да го провали !

На никого няма да липсват, да не се връщат повече в Ефбет лига

Курви,бело и царско село! На никого няма да липсвате, мишоци !

Селянията е заляла София.

Груби Селски Прояви

Дузпата трябваше да се изпусне, а черният не знаеше. Явно много пара беше заложена на този Х. Сега ако има БФС, този мафиот трябва доживот да бъде отстранен от футбола и резултата да се анулира.

Каква гнусна селяния , тоя Стойне и отбора му Селско Село трябва да играят във В-регионална селска !

Стойнето го е играл ъндър

Догодина трябва да играят не под името "Царско село", а като "Диво село".

Яко здраво село!

Туй бизнесменът Стойне, знае ли някой от коя застрахователна групировка на 90-те се е пръкнал?

Всички го знаят Стойнев, от старите кучета е ... и много дълги години се въртя около ЦСКА

Скандално е че журналята се правят че не виждат очевидно уговорения за равен мач. Това е и причината за 3 те изпуснати дузпи Явно само съдията не разбра, че мача е уговорен и даваше дузпи, а африканеца сигурно и той не е знаел и щеше да оплеска далаверата ако вкара. Царско село изпадаше даже и при победа, щом Ботев Вр победи, как може поне това да не знаете, мисирки?

Имаме да връщаме на гаргите от Враца! Само Етър! А иначе “новината” няма кво да се коментира. Палящнина отвсякъде е бг футбол. Стойне Манолов, червения назначен “бизнесмен” платил да му свирят две дузпи и некъдърниците дето е взел за футболисти ги осрали. Няма такива аматьори.

Много преди движението БЛМ има движение ТЧК (тъпо черно к...пеле). Требваше бай ти Стойне да влезне, за да разбере черния че тая дузпа не требва да влезне...-))))

Да, ясна е работата. Последно когато ръководството на ловешкия Литекс на-хлу на терена съвсем скоро се премести на Армията. Значи вече знаем, кое е следващото Цска - Царско село. Бу-ха-ха!