Ник Кирьос е заразен с ковид и може да пропусне Australian open

Една от големите надежди на домакините обяви новината в социалните мрежи

Обратно в новината

Коментари - Ник Кирьос е заразен с ковид и може да пропусне Australian open | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро утро, ваксари , и анти-такива! Да имате хубав и усмихнат ден. След тази новина,просто едната група,трябва да замълчи - завинаги! А на циганчето Кириос,да оздравява.Защото ,въпреки че е абсолютен простак, без него ще е скучно!

Да го депортират в Сърбия. Да видим дали ще го върнат.

Там ще го излекуват набързо ха ха ха

Хм, нали е ваксиниран и около него всички са ваксинирани - как така се заразяват ? Кой пренася заразата, като всички неваксинирани са затворени ? Дали пък вируса няма да изчезне, ако всяка седмица си слагат бустери ? Ако и тогава го има вируса - веднъж седмично и ще се върнат към нормален живот ха ха

последното, което ще направя е да злорадствам. нека се излекува човекът, но ваксините не функционират. каквото и да ми говорят всеки пък от разните там сзо-та, професори/ки, математици, политици... Фактите винаги доказват противното на техните ламтежи, болни стремежи. и педофилски гъзосърбежи

Ами всъщност това не са ваксини - това е препарат, който още няма необходимите разрешителни за ваксина, който се прилага експериментално на индивиди, които подписват декларация, че няма да си търсят правата ако има странични действия. Трябват още две години и половина, за да стане ваксина, а дотогава експеримента продължава и участниците в него са доброволци, без заплащане и без права ! Така е по-изгодно за огромните компании, които се възползват от страданието на хората, за да печелят огромни пари ! Когато този препарат получи статута на ваксина и е гарантирано безопасен - почти всички ще се ваксинират, сега го правят само страхливите и податливите на медийно облъчване !

тоя алхимичен разтвор и след хиляда години няма как да стане истинска ваксина, защото след две години и половина ще трябва да се "ваксинира" поне веднъж в седмицата, за да не хване човек настинка. да не говорим до тогава колко варианта ще има ковида.

Ама нали всите бяха вакснати?! Изгониха Джкович че не бил вакснат пък се изпозаразиха завалиите! Да ви и у буклуците!

Кофти е някой друг да ги плаща. Вместо да се обясни на всички да спазват елементарна хигиена и дистанция...

Вместо да им се обясни да не се връзват на медийната "пандемия".

абе цензурен трол, неграмотен платен от урсула фон дер пфайзър с данъкоплатски пари. ти да не си мислиш че вечно ще ви се разминава просто така, а?

С пет ваксини и три "бустера" заразен, пък Джоката жив и здрав, неваксиниран. М? Тукашните ковидиоти с намордниците ко ще излаят?

Като стигне до 10-ти бустер ше се оправи.

Чипа ШИ ГО УПРАЙ, оня, "полезния", дето Мъскито го е наточил.

Кааааак!!!!???? Ваксиниран?!??? И заразен?!?!?!?? Нещо сте се объркАли!!!! Това не съществува ….. няма такова нещо - ваксиниран и заразен с Ковид!!!! А, не! Това Ноле го е направил, за да станат Ковид-правителството за смях! Амииии!

Това е като наказание, за цирковете с Джокович.