17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маймуна

Още 1 доказателство че Ник е българин.

Българо-австралиец.

Винаги готов, с всякаква тояга.

Само изцепките извън корта могат да изкарат тениса от скуката.

Айде кажете поне една добра дума и за него де, не се стискайте! Много си е готин, прави ги на луди и хич не му пука, право, куме, в очи! Защо се заяждат с него и го провокират? Не виждате ли, че в този случай оня неизвестен тъпендър пръв е започнал да се заяжда и бъзика? И какво, да си трае ли? Вие рипате за най-малко нещо и налитате на бой, а той какво, да скръсти ръце и да чака примирено поредната помия ли? Айде майната им на всички нравоучители, особено по тези ширини!

„Оня неизвестен тъпендър” Каспар Рууд е на 14-то място с 3 045 т., а „световно известното нищо” Кирьос е на 58-мо с 1 158 т. в класацията на АТР.

zavisi koi pravi iztzepkite ,zashto edno vreme gi zapochna John Mccenrow,no tenisut nikak ne be she skuchen .sega tenisa e kato noviyat futbol,F1,samo kinti i nikakuv istinski sport,nadprevara za mangizi,vuv vsyaka edna svera.

Киро бил лош! Ми оня сърбин, дето го опукаха на Олимпиадата и остана даже без медал къф е? Той не псува, не троши ракети и рови корта, не се заяжда с колеги, съдии и публиката, нали....