Ники Михайлов и Сираков се помириха, вратарят отново тренира с "Левски"

Единственият вратар с договор в тима продължава да е 16-годишният Пламен Андреев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грух грух

137 кг.

Цяла България се сеща защо тази лоена топка, която трудно би могла да бъде наречена въобще "спортист", а камо ли "професионален спортист", беше върната в Лефски. Месечният мониторинг не е шега работа, а за да получиш трябва и да даваш.

Преди двадесетина години имаше една реклама на пепси в която няколко супер футболни звезди начело с Бекъм поиграха футбол с отбор съставен от сумисти…. ….незнам защо се сещам за тази реклама всеки път щом някой тръгне да споменава ники михайлов…

До пенсия верен на Левски! Браво!

Ти на кой си фенка? На ники михайлов или на Левски? Щото ако си на ники, разбирам лозунга ти, обаче на Левски им трябва добри и стабилни играчи, а той не е такъв.

Тя е фекалиите на циганката му!

Един свестен няма от фамилия Михайлови! Перукан с изисканата си позиция издържа всичките: и сина си, и брат си барбар със семейството му, та даже и любовницата на брат му!

Що му викат перукан?

Странно как само пропознавачи дрънкат тъпотии тука. Комплексари без истински отбор. Но какво сме им виновни ние Левскарите, че те сами се отрекоха от тимчето си и приеха Ловеч за техен ?

От отдавна вече на Малката Перука и викат - Ники Бидонья … Много трябва да внимава, като (ако) се хвърли да спаси топка, защото може да се потроши …

Сериалът продължава! След събличането Насо: аз повече тук няма да стъпя. Малкият мокет: с това ръководство лефски не го чака нищо хубаво, напускам! Само божинката си остава верен до гроб. Икона, звезда, шампион. Вдигнете му паметник.

По-скоро мол !

Първо се плюят, после се прегръщат..потки.

да не се е скарал с дивана? предполагам често го разплаква предвид това изваено тяло

Хипопотамът тичал по-бързо от човек на суша и плувал по-бързо от човек във вода... затова единственият шанс човек да бие никиту в триатлон, остава велосипедът.... :)))

Хипопотамите се ядосвали много лесно и са животните които убивали най-много хора.

Тази агония всеки ден ме забавлява и разсмива. Дано Бог борисов да ги пази от фалита дълги години.

Да му вдигнат заплатата,че да му стигат за комбиниран фураж,да не заслабне!!

Колко килограма се е върнал от почивка? И как му вървят бизнесите? Цирка в “Левски е пълен! Вчера си купих карта за сектор “А” на Герена за цяла година. Дано не съжалявам!

Заслужаваш похвала за картата, но се надявам да имаш късмет да я ползваш за мачове, а не само за въздушни бани по недостроената трибуна на Герена.

Идиот си!

Като гледах снощи Шмайхел, през цялото време си мислех за тоя нещастник.

А аз автогола на вратаря на Испания Симон, ми напомняше на автогола на Ники Михайлов срещу Вердер за 0:3 - бе отдавна.

плешив некадърник. Баща му беше ок но този е под всякаква критика.

Браво вече всичко е наред. Няма кой да ни бутне ние сме шампиони.

А дано ,че много липсвате в евро турнирите особено на малките държави с аматьорски отбори.