17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ники Малката Перука се хвали, защото за бездарие като него да си намери отбор вече си е за хвалба! Виж, от Подуене някак си са срамежливи да се похвалят с придобивката! Защо ли е така, се питам? Дали защото и така си имат 2-3 дупки на вратарския пост, та сега им натресоха една още по-голяма? При това за бая соленичка сума!!! Ще вдим! И без това и тая година им се очертава като нулева!

Ники ,едно е да си левскар от раждането ,а друго е да си добър вратар.Ти просто си посредствен вратар ,син на посредствен шеф на БФС.

И понеже вратарският проблем е "решен", търсят и друг вратар от чужбина. Е имало пари за пилеене. За това данъчната система трябва да се промени.

Ники, ако ти се схване крака си добре дошъл в Биг Брадър! Ще направите голем тандем с Благо Джизъса. Ще вкараме и Николетка, за да ни се вдигне още рейтънга. Може и сега да влизаш. Левски няма да изпаднат. Споко!

Ники,по-скоро си за съжаление !

Да им е честито на левскарите ......сега просто втората шестица им е в кърпа вързана

И ти ли бе бруте?

НИКОЙ НЕ СЕЩА ДА СПОМЕНЕ ,ЧЕ ВРАТАТА НА НАЦИОНАЛНИОЯТ ОТБОР ВЕЧЕ Е ОТВОРЕНА ЗА НЕГО ,ЗАЩОТО ИМА ОТБОР В ,КОЙТО СЕ ВОДИ

Чист рушвет чрез синът към бащата! Сигурен съм ,че и в национала ще го вземат за следващите квалификации с надежда да го продадът някъде! Това леке има игран реално само един сезон в Твенте првз кариерата му и то пак благодарение на баща му! А мачът Левски- Вердер е ярък пример за уменията му!

Колко трябва да си го закъсал, че да отидеш на място, на което не те искат...

КГБ

Айде още един куц кон при говедата.

Е , те сега, левскарите я оплескаха. С тоя...., ще цъфнат, и завържат!

Спас Русев индиректно даде рушвет на Голямата Перука! Сега да очакваме още по-голяма подкрепа за евроидиотите от чернодрешковците, независимо, че без тяхна помощ, особено първите 5-6 кръга, щяха в момента да са поне с 5-6 точки по-малко. Каквото и да правят, обаче, и тая година са с калъвки!

Тоя намери с какво да се похвали ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА

Както е във футбола ,така е и в държавата ни.Тати Михайлов уреди детенцето си на вратата на ФК,,Левски". Тежко му на отбора ,ако го пуснат да пази вратата.Спомнете си какъв вратар бе Михайлов младши на националният отбор? Пълен провал на националите.

Ей, това за хвалба ли е ...? Амин !

Много нещо ще изпие до края на сезона!!!

Да се завръша Наско и Боримировр Скоилов и ще има успехи А този Михайлов е много зле Няма да помогне Баща му, ако рече да се завърне, ще е 10 пъти по-полезен от него

Arcadium

Страшно ме развълнува новината за поредния бездарник в тази държава, уреден чрез протекции на някакъв пост

Щом и това е за хвалене...халал да им е на говедата.

Да е жив и здрав татьо ти, че какъвто си накадърник дори и Николета нямаше да те вземе!

То татювото убийче Малък Перуканчо до края на сезона не може да влезе във форма. Станал е на свиня! Защо се подиграва така с Леефски другаря #КОЙ?