17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не го интересува дали си непукист. Проблема е, че си некадърник с протекция.

Нищо нова не каза. Знаем за непукизма на Фамия Михайлови. Не мисля че си мразен, бих казал че си обект на подигравки. Една грешка имам към теб. Защо като видя на какво ниво си, не каза на тате да не те налага в национала и до ден днешен.

Никой не те мрази но просто нямаме поводи да те обичаме а колкото ,че не ти пука не се съмняваме наследил си гьонсуратлъка от баща си а трябва да ви пука направихте пари на гърба на футбола и много момчета поне имайте достойнство и се отеглете

Ой на тати момчето, изпи ли си млякото?

Прав си. В Турция те мразят по-малко.

Споко бездарнико, бащата го мразят повече от теб.

То от баща ти идва. И двамата сте некадърни и нагли. Гнусари.

Леке си , а не непукист

ВИНОВНИ са арабите и турците и техните помагачи- Крадци Трафиканти на Наркотици и Ислямски ашибозуци.. През 2001 година, тия тргнаха из цяла България, на групи, да СЛЕДАТ, ИЗНЕРВЯТ, РАЗБОЛЯВАТ и ОГРАБВАТ Българите , дори и за 5 лева... Тия гадове, ИЗНЕРВЯТ всички с аларми на коли и кучета, да се карам по можеду си за да могат арабите да ЗАВЗЕМАТ България.. Всеки българин трябва да убие, в ТЪМНОТО, някой мангал- Митьо или маймуна Сисиньо..

На крив космите му пречат..

Този баща му го набута по линия на УЕФА да се обиграва в Англия и в Холандия! Съсипа кариерите на Урсула и на Владо Стоянов защото те седяха на пейката за да може да се изяви Николет! Съдбата обаче не му е простила...ялов с най-голямата разропетина за спътница в живота!!!

. Аз отдавна не плащам данък обществено мнение u ggc... u gog... u Hukage...

Дъртата перука е хванала Раев за топките и малкия перукан ще го кара до пенсия на вратата на Левски. Важното е и на тримата да не им пука.

Той и Михайлов старши- бащати е непукист Ники.Гена си е ген.Хич не му пука за БГ футбола и само гони да е в играта ,,Тука им тика няма”.За това заради БФС и лично заради него и обкръжението му ,клубния ни и национален футбол е под точката на замръзване.

Безочливи некадърници, и ти, и татко ти!

яж си рибата и се махай от левски че пречиш на младите и кадърни момчета с твоето бащино покровирелство