Нищо няма да спре Саудитска Арабия да нахлуе с милиардите си във футбола

Годеницата на Джамал Кашоги призова Висшата лига да не допуска сделката за Нюкасъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пандемията ще е най-малко две години. Хората сами ще се откажат от футбола, че кой иска да отиде на стадион пълен с потенциални заразители? Футбола за две - три години, отпиши го.

Лицемери!!!! Да използват милиардите си, и да приберат бежанците, имигрантите и останалата мюсюлманска паплач която е тръгнала към Европа!!!!!!!!

Редовно играя мач но да ходя да го гледам ми се е случвало 2 пъти в живота... май някакво световно беше и то щото имаше Български отбор

Че кой бяга от там, всичко е злато петрол и долари. Все едно някой от мигриращите да иска да влезе в Русия.

хората трябва да си изберат - да са зрители (като някои от лумпелите на снимките), или главни актьори в собсвения си живот. Докато има балами да гледат, ще има и подобни покупки..... мдам.

Ти тъп ли бре? Явно да!

Ти от Пенза ли драскаш? Там е пълно с болни.

Това се отнася и за всички масови мероприятия!

щом може смотльототите папазов да "вземе" левски , що тоя с парите да не си купи кой да е футболен отбор??

Значи не е било скоро.

Когато парите нахлуват в спорта,той престава да е...СПОРТ...какъвто и да е.... Парите развалят всичко и захранват...пороци!

Едно от важните неща, които могат да спрат Саудитска Арабия да нахлуе с милиардите си където и да било, е липсата на достатъчно милиарди. Още някой месец петрол по 20 долара, президент-демократ наесен в САЩ и растящи разходи по вътрешните им неравновесия могат да направят чудеса и с най-амбициозните планове.

Англичаните за пари и задника на царицата ще дадат под наем...

Той боко за това ли танцува арабски танц със ятаган в ръка, ще продава Бистрешките Тигри ли?

Не е срамно да риташ футбол, срамното е да гледаш футбол.

А Българите продадоха земята си за БЕЗ пари!!!

Професионалния спорт не е спорт а платено шоу.

ДИР, моля ви, махнете Краси Аврамов от челната страница, ..смущаващо е, рррррр (Там няма коментари, естествено)

Освен Сити и ПСЖ - има още един отбор , който се спонсорира от държава . И това е Челси , който стана един от големите благодарение на олигархичното кралско семейство на шейх Путин!

Това им е целта на арабите, да направят една хубава инфлация и футбола да се окаже лукс, а те са едни от много малкото които да го притежават. Трансферните суми за играчи и без това последните години са скандално високи, а това което се възвръща като реална стойност е нищожно.

Kenn1111

Тия тарамбуки опорочават всичко така ще е и с футбола.

Шейха си има отбор, а Божков държава,...

И след това не да не виждаме повече коментари че българите били продажни . Тези англета и франсета се оказаха готови да затрият лигите си само заради парите . Дано сделката се осъществи в американски долари . Щял много да поскъпва !!!!!!!!

само дали футбол ще има....

Футболът отдавна се е превърнал в една индустрия и не знам защо някои са изненадани от това което предстои може би да се случи с отбора на Нюкасъл. Друг е въпросът че не се знае кога ще се завърне футбола такъв,какъвто беше преди пандемията.

Понякога наистина съжалявам, че коронката не може да продължи вечно:)))!

Пич, как точно се играе на... мач:)))???

Нека си дават парите. Имат милиарди за харчене. За връщане на поне част от инвестициите думата има К-19.

тъпотата им... Който си е повервал, че с пари може да си купи всичко, предстоят му най-нещастните времена като човек на земята...