Коментари - Ноле остава без подкрепата на Федерер и Надал за новата си инициатива | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми как ще бъдат съгласни с Джоко? Той да ги бие като тъпани двамцата.а те да го пдкрепят?За Надал мислех че ще преосмисли нещата,колкото с ЛИГЛЮТО беше ясно предварително че ще е против.А дървото-шотланско-английски хибрид и дума не заслужава да се обели за него.

Ами Федерер и Надал в момента са най-важните!! Без тях няма тенис на високо и привлекателно ниво!! А " младите?? Пълни бози!! На тяхната възраст, Федерер и Надал имаха по няколко титли от Големия шлем!! Ясно??

Западнярите са гледали да ни прецакат. Ноле е бял мъж, хетеросексуален - няма шансове. Ако беше чернилка трансджендър - веднага щяха да се съгласят, нямаше да смеят да откажат.

Не застанаха "важните" играчи, щото АТП е зад тях и срещу сърбина. Надал си зобе на корем и никой нищо не му казва.

А бе тези двамата защо не отидат вече да си гледат школите по тенис. Те са се ояли, манталитетът им е друг и не са отворени към нищо ново. За Мъри да немговорим - типичен задръстен англичанин с мания за величие.

МъритУ не е в играта вече. Не пее в хора на елитните тенисисти. Той кот можа открадна - с помощта на анаболи и организации.

Завист е истинската причина втория, третия и четвъртия да не харесват предложението на великия сърбин, много бой са яли от него и много още има да ЯДЪТ, предложението на Нолее разумно, защо защото сега някакви чиновници които не знаят от каде да хванат ракетата решават на играчите важни за тях въпроси

Завист е истинската причина втория, третия и четвъртия да не харесват предложението на великия сърбин, много бой са яли от него и много още има да ЯДЪТ, предложението на Нолее разумно, защоо

За какво да завиждат НАЙ-ВЕЛИКИТЕ Федерер и Надал?? И двамата имат повече титли от Големия шлем!! Да завиждат на балканския тарикат Новак и неговите родители , сръбските простаци Сърджан и Диана Джокович??? Ха ха ха ха!!

Джокович иска да обединява, тия говорят за разединение, много долни

Не само велик тенисист, но и велик човек с огромна душа! Дори и почти милиардер, пак мисли за колегите си! Такива са повечето балканци - темпераментни, леко първични и човечни като деца! Няма лошо! Така трябва в този мръсен опорочен век на коварства, дребни тарикатлъци и келепирчета. Но не очаквах това от Федерер, стана ми малко кофти, поне на него вярвах....Явно нещата и ценностите там са коренно различни и по-практични...Уви! Но Лига или Съюз на играчите при всички случаи ще има! Въпросът е само кога. Винаги първопроходецът го обявяват за странен и едва ли не лабилен ментално, но след години тихом и мълком приемат инициативата дори без да се сетят да му благодарят! И наш Паси го обявиха за луд /дори и Първанката/ като каза от трибуната на НС, че скоро ще влезем в НАТО, пък ето сега.........Даже разходи сума ти генерални секретари на НАТО с ТРабито си и то стана историческо-колекционерска знаменитост! Но все някой трябва да е първи, иначе - обратно в пещерата...!!!

Явно от тази промяна ще им намалеят приходите на "големите" затова са против

Да се сравнява един акт на обединение на световния номер едно със политически акт за лична изгода и прокарване на пагубни за България чужди идеи на един родоотстъпник (ако изобщо може да се счита с Българско самосъзнание) е лудост. Българската Армия никога в историята на държавата не е била по - небоеспособна!

Ало,сбъркал си адреса!! МИЛИАРДЕР е Роджър Федерер!! А Джокович с мижавите 110 милиона!! Прочети официалната статистика за най- богатите спортисти и тогава пиши кьорфишеци!! Ясно??

Тоя с " огромната" душа,в мача срещу Баутиста -Агут, СИМУЛИРА " болки във врата,болки в корема и сърбеж по задника!! Три пъти вика докторите " на помощ"!! С това разконцентрира Баутиста!! Щото,ако си болен,отказваш се и толкоз!! Чест прави на Наоми Осака,че направи точно така!!

"най-важните" е па колко да са важни ?? Явно по-скоро се правят на "важни", понеже не е тяхна инициативата. Мислих си, че само при нас е така, но явно не е.