Коментари - Ноле отново подхвана добре позната тема: Малцина се издържат от тенис, това е провалът на този спорт | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова никой не харесва Джокович нито като спортист,и нито като човек.

Ето затова го харесвам не само като спортист, но и като човек. Повдига теми табу, за които колегите му даже не искат и да говорят, за да не ги подхванат от АТП и от националните им федерации. А Ноле ясно и открито назовава проблема и отстоява позицията си. Така беше и с ваксинирането. Къде щеше да е сега Ноле, ако служебно не го бяха лишили от участие в два Ю Ес и един Аустралиън. Поне с още една титла напред. Но той предпочете да не се огъне пред ковид мафията.

Най-добре Да се дава на калпак по милион долара на 10000 тенисиста. Не. Малко са. На 50000.

Ноле е симулант.

Ноле е малък и като спортист,и като човек.

Па тоа кой го бръсне по света, освен сърбоманите в България? Симулант, много злобен, комплексар и лош човек.И много грозен. С тая конска мутра...

Може и това да е една от причините, наред с липсата на характер, качеството на тениса да е толкова западнало в момента. Извън топ 3 няма един, който да го запомниш с нещо. А пък Алкарас публичо се оплака, че изпаднал в нервна криза след загубата от Ноле. Като дойде време и Ноле да се откаже, какво да им гледаш на тия госпожици, тренирани в академиите на милионери, спонсорирани от мама и тате милионери.

Абсолютно прав е. Един от най-великите спортисти като цяло не само като тенисист, но и като човек

Винаги могат да минат на бадмингтон или кърлинг и да трупат пачки без да се напъват.

мачкай Гришо!

Ми да взема 100к и другите да ги пуска надолу така ще намажат и треторазрядните спортисти с физиотерапевти, психолози и прочее антураж. Брях от елитен спорт за милиарди до жълти стотинки за образование и медицина. Добре върви света

Са секи купил си такета от спортния магазин да подлежи на издръжка до живот ли ве? Който е добър в тениса печели и се издържа, който не е да си търси друго препитание и реализация

Когато започне да дава той парите, тогава да говори и действа. Никой не иска да гледа и да дава пари за мачове на играчи извън първите 50 или сто. Защо да им се плаща тогава повече. Бизнеса и Запада знае много добре кое как и защо и ние трябва просто да ги следваме.

За това Джокович е най-големия. Наясно е, че не е нормално при спорт с такава гледаемост и приходи да печелят само шепа тенесисти. Това е и основния проблем да няма конкуренция. Може парите от турнири, спонсори и т.н. да се разпределят много по добре. Обаче е като притчата за мравката, явно има много хора да вземат преди да стигне за тенесистите!

Звучи добре. Както и комунизмът звучи добре - от всеки му според възможностите на всеки му според нуждите. Реалността обаче е такава. Хората не искат да гледат повече от 400 играча на туровете в този спорт - между другото останалите професионални спортове не правят изключение. Демокрация, капитализъм, свободна конкуренция - всички тези принципи значат само едно - успява само този, който драпа отчаяно и е готов да жертва всичко останало. Ако почнат да се раздават пари на някои от тенисистите, ще падне качеството и това вместо да вдигне интереса, ще погребе тениса.

И какво жертва най успелия?Има семейство,деца радва се на успехите!

Ноле май е единственият, който не е забравил от къде е тръгнал. За останалите важи приказката за стълбата.

Нормално е МАЛКО хора да печелят...Тениса е само ШОУ, а има всякакви ЦИРК-ове, и Шоу-та, Спортове.

Евалата Ноле, че открито говориш за неудобните за някои теми и казваш истината за този спорт. Другите двама "велики" си кротуват и дума не убелват за тази тема. Това е един много труден спорт - физически, ментално и финансово. Трябват промени за да има развитие и повече конкуренция.