Коментари - Ноле отново се забърка в скандал, засегна темата за Косово и Сърбия след победата си | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жокера пак им запали задниците , на краварският тролетариат! Дебнат всяко негово движение, всеки жест, ако гледа надолу - гледа лошо , ако гледа нагоре - гледа страшно. Да де , ама човекът си е патриот, и си излива мъката за Косово. Никъде не е казал , нещо против шиптърите! Но нали американофилите само това чакат - той е лош! Браво Ноле , велик си!

lu4ka

Такааа! За Косово може (и то без референдум), а за Крим (с референдум) - не“. ЗАЩО?

Референдум под дулото на пушка не се прави. А за Косово си напълно прав. Но Косово няма как да оправдае Крим.

lu4ka

Не искам оправдание, искам да е днакво. И след като ФАЩ го правят, защо всяка една от останалите 189 държави в света, да не може? Имам предвид, че не трябва никой да го прави, за да не се създава прецедент, а след това и основание, да го направи някй друг.

Браво на Джокович!!! Така се защитава родината!!! И престъпниците в Косово да мълчат!!! Какво работят и произвеждат в Косово, освен престъпност друго няма!!! Една откъсната с военна сила територия от Сърбия?! И доказано лидерите и са терористи и военни престъпници, които са избивали сърби и са търгували с органите им!!! Доказано от Карла дел Понте, естествено след края на мандата и в МНС!!!

Тъпите червени боклуци скочиха да защитават Джокович.....ама забравят, колко добрини са сторили сърбите на България през последните 120 години!

Американците доста добрини направиха на България и то преди 79 г ама ето и паметник на смелите пилоти, които бобандираха.

На мен интерпретацията на написаното не ми е съвсем точна. По-скоро "Косово, обичам те, спрете насилието". Това сърце се използва по много начини, а пък колко недоразумения има покрай това емотиконско, символично писане, не ми се мисли.

аз пък не мога да разбера защо толкова много българи симпатизират на сърбия.... през първата световна български офицери остават изненадани като влизат в ниш и пирот и са посрещнати от българско население , а мислят че ще трябва да влизат с бой в сръбски градове.къде са сега тия българи??? да напомням ли кой измисли македонския език и нация.... сърбите са ни причинили повече страдания дори от турците а вие им се мазните.

Не мислиш ли, че просто симпатизират на човек, обичащ Родината си.........В последно време в Европа всичко се политизира и изкривява през личната призма............

Аз пък не мога да разбера какво са ти виновни сегашните хора за миналото!

Когато сегашните хора продължават политиката от миналото, това е проблем

ами не е минало. сегашните сърби са същите. отивам на сръбска бензиностанция и искам две кафета и си го казвам с българско произношение.щото си мисля че сме близки народи........ оня се прави че не ме разбира . и ми обръща гръб трябва да го кажа със сръбско произношение " двЕ кАфе" и вече веднага ме разбра.... сърбите са отвратитлно нагли с високо самочувствие националисти, те затова се мразят и със всичките си съседи....

Историята продължава..... Сърбите са най-велики!

Да наказват и за други политически, като за пропаганда на обратните, за кляканията и деленето на хора на раса.

Ето затова, не трябва да има измислени държави: Косово - географска област в държавата Сърбия Македония - географска област в държавата Гърция Украйна - географска област в държавата Русия Но ЦРУ работи денонощно, за да има конфликти и войни. Все пак , ВПК на щатите изхранва огромната политическа машина. Интересно ще стане , ако български спортист напише ,примерно : Охрид е Какъв ли вой ще се надигне от северните макаци?

Сърбия, Гърция, Русия, България, САЩ.... - кой ги обяви за държави?! Всички се самообявяват, спазаряват и т.н.

Македония е географска област от държавата България. А когато е имало древна Македония, Гърция не е била измислена. Имало е елински градове-държави.

Велик е Ноле! А Гришо .... не е лошо момче

Прав си друже! И не само че не е лошо момче, ами е и красив, и млад и богат. Какво да иска повече? Хайде , със здраве! :-)

Западните покрайнини са България. Македония е България. Спрете сърбизацията и геноцида срещу българите!

А вие си приберете от РСМ измислените от вас "македонска азбука", "македонска история" и "македонска идентичност".

. Джокович може да бъде наказан от организаторите за истин "Косово е сърцето на Сърбия, спрете насилието"

Сега парижани защо не го освиркат, че политизирал турнира, както направиха онзи ден с украинката?

За призива за мир ли? Може, може!

Кой ще определи, кое е призив за мир, и Русия уж е за мир, пък води война. А Косово е Сърбие е политика. Аз не приемам Косово да е Сърбия, защото сърбите ни отнеха Македония.

Написал го е на кирилица,затова.

Западните покрайнини са България. Македония е България.

Браво на Ноле, Там има и български сърца.

Това е напълно нормален призив за мир. Не като скапаните укри дето си врат носовете навсякъде и политизират всичко

Хайде сега наказание. Сърбите убиват.

И още как....за Македония да си чувал нещо!?

Значи призив за мир е провокация, а когато укрите си разиграват коня навсякъде, с повод и без повод - не! Косово наистина е сърцето на Сърбия, четете историята. Ноле е прав и не виждам нищо лошо в апела му!

Косово не е Сърбия .

но шиптърите там целенасочено ги размножиха и раздивиха, знаем от кой...

Тъпак! Тоя само се жалва за 10 бомби над Белград, ама мълчи за бомбите над Дубровник , за разрухата и мародерствата в Сараево, за избитите във Вуковар.....

Тая статия превод ли е или генерирана от ИИ? Тонът й е на умряло. Не съм фен на Джоко, но евала.

Ако Джокович каже също , че ЗНАЕ че ""Македония е сърцето на България"", ще стане добре...

Няма толкова акъл за това

Не може така само срещу Русия може да се отправят послания, но за мир не е правилно.

Сърбите са патриоти и се подкрепят за разлика от Българите които се мразят в червата и ще продадът и майка си на чужди посолства.

Тъмен балкански субект

За поредния бустер олигофрен

Спортистите не могат да имат мнение ли?

Страхотен спортист, пълен простак.

И кое е просташкото в случая?

Se taia

Не е простак, просто си постила напред за политическата кариера след тениса. Всичко е премерено.