Коментари - Ноле след победата: Букет цветя за извинение и "Happy birthday" с 14 хиляди фена | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откога Ноле се нарича Ноел? Или бързаме и не ни пука за качеството на т. Н. Работа драги ми списвачи? Мачът на това леке с Григор беше в пъти по-интересен и самият Григор се представи много по-добре от последвалите двама. А това че не е говорил ьа мача с Андрей и е поднасял цввтя и е пял на майка си не ме вълнува. Изключително неприятен човек колкото и таlантлив атлдт да е.

Мутант

Лъжеца, симулант, сърболяк клоуна, даже не заслужава да се споменава и името му! Отвратителен дебил!

Мухльо сръбски,нищо не го боли,алчен за титли Слава и пари.Защи не каже какво му бе приготвил дебелака от лагера му в бутилката която показаха!

Първо: не е клоун Второ: Дори и да има контузия стиска зъби и играе, така правят великите шампиони Трето: ти си трол от няколко различни профила

Стига цъка минуси като бесен! Къде му е Олимпийската титла на тоя палячо?

В задния двор на майка ти е. След малко ще я извадя да я видиш.

Балкански симулант,Гришо без малко да го сгази,жалко...

Лопата е този.

Kalin

Велик а и има прекрасно отношение към България така че аз винаги ще го подкрепям и радвам на успехите му.

Е това сте феновете му на тоя палячо! Същите като него! Балкански попържни и простотия до шия! Няма да ти отговоря по същия начин. Кажи нещо смислено. Пък и що се косиш - лъжа ли е, че няма Олимпийска титла и ще я гледа през криф макарон???

NoVax им го начука с ваксините, сега ще вземе и титлата

Новак винаги е интересен и забавен, освен че е умен и успешен. Той е украшение за всеки тенис турнир, независимо дали печели или губи.

Когато губи,освен да псува друго не съм видял и чул.Забрсви,ли как навремето псуваше и Григор и българската публика при единствената победа на нашият в Мадрид.

Титлата за Цици

Що си толкова нервна?

Колко пеавопсни гршки има в статята??

ВРЕМЕ е сърбина да ОТПАДА !!! Ей такива гадове като тоя са пребили някакъв българин в Македония !!!

Как може да има такива говеда като теб!

А как може да има такива дрисльовци пък като тебе!

Първо вие смешниците наричате клоуна така /joker/ преведи си го ако можеш! Второ, клоуна е контузен когато цъфнат налъмите, тоя лъжец винаги мами! И трето имам само един профил, ако не питай отпадъците от дира, твоите червени приятели да ти кажат!

На никой нищо не е “ начукал” балканецът.Светът е по- голям от някакъв прост сърбин, колкото и добър тенисист да е. А и не е и единствен, за да се възпаляваш толкоз.

Залагам че Ноле ще отпадне от Том Пол, и че Циципас ще стане шампион.

Джокович е номер 1.Самото участие на турнира е подкрепа за Украйна.Руските знамена го излагат и той победи руснака , той е против войната и общоприетия световен ред.