17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкефи ме с това "дори"

Съвсем си е на мястото "дори". И двамата са класа. Как би прозвучало "той е пример за мен". Някак на Джокович няма да му отива на класирането, опита и постиженията да пропусне дори-то.

Така са големите във всяка една област - личности, които са "на център", уважават себе си, уважават и достойните си колеги.

Аз мислех английската публика за по - толерантна и културна. Публика, която уважава спортни качества и достойнства. Но не е така. Поне това, което се видя с/у Джокович и Медведев ...

Ами то срещу Медведев и държавата им се включи.

Обаче, Русия водела хибридна война, раиш ли.

Не е възможно Джокович постоянно да побеждава равностойни нему играчи. Има постоянна спортна форма, временна, моментна, връхна .... Зависи в коя са двамата противници

Ноле загуби просто защото този път не игра добре. Не че Федерер е феноменален и е направил нещо специално в този мач. Напротив. Федерер победи супер лесно без оспорвана битка само в 2 сета. И наглееше да си перчи че ижрал блеснящо и си взел победата сега за Уимбълдън. На всичкото отгоре публиката винаги е срщу Ноле.

Ноле си казал, че му се обадила травмата на лакътя.

Ако Гришата беше паднал, щяхте да го оплюете.

Ти смятай, ако беше загубил срещу Надал, като Медведев, от 4:0, 5:1. И аз щях да се включа, даже.

Мояна фен ранглиста вапочва с Гришо (понеже е българин), минава през Ноле (защото е сърбин, брато) и завършва с най-феноменалния, анрактивния и перфектен Федерер с неговото уникално семейство!!

Федерер е техничен и атрактивен, Джокович, обаче, има по-изработен характер. Освен това, той в цялата си кариера играе и срещу публиката. Толкова е голям, че принуди англетата да изоставят любимото си лицемерие и симулация на джентълменство, и да разкрият природата си на вулгарни футболни фенове, само облеченички като джентълмени. Докато не ги настъпиш по мазола, обаче, да се озъбят като куче.

Дръ,дрън, мляс, мляс, цървул до цървул! И на 40 години ли да ви доказва , че класата си е класа, а цървулите во веки?

Това е духовен аристократизъм! Двамата най - велики!