Ноле застана на страната на Рафа в спора за "Уимбълдън"

Сърбинът е съгласен, че размяната на позициите в схемата е нелогична

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който дава парите той поръчва музиката. Ако искат ще сложат задължително англичанин номер едно. Като се съгласяваш фа играеш се съгласяваш с правилата.

Като се има предвид, че 2-я играе с 3-я на полуфинал, а 1-я с 4-я разликата е по-надолу в схемата. А там не е толко ясно на кого ще се паднат по-силни играчи в момента. По-скоро е възмутен, че не се води 2 -ри както е в ранглистата. И мисля, че има право, щом турнира е от такава висока категория. Да си ги променят правилата ако могат.

... колко мъка в милионерския свят Боже...

Рафа да си трае, защото на клей той е вечно най-привилигирования и особено на Ролан Гарос все му подаряват титлата .... А Ноле, ако толкова иска може той да е трети, Първи по заслуги е Роджър, Втори става Рафа(понеже Ноле му отстъпва една позиция), Трети отива Ноле ... Ако така му харесва на Ноле ... Рафа нищо не е доказал на трева, така че трябва да си трае .... като не му изнася да ходи да си ограе на клея .... Аман от наглеци .... когато все го подпират на клей си мълчи като муле .... а сега претенцийки ..... Страшно нагъл и противен е този испанец .....

Тези ПРАВИЛА са се превърнали в ТРАДИЦИИ. Те не са от вчера. Те са изпитани във времето. Също така, никой никого не кара на сила да участва, щом не му харесват правилата....

Надал е абсолютно прав. Традициите не са това, което бяха. Щом едно нещо е тъпо (справка - турнирът Куинс, където три дни не се игра тенис заради дъжд), защо трябва да продължава да е тъпо? Белият цвят е траурен в някои страни - хора от тези държави не могат да участват на Уимбълдън ли? И защо участниците не бъхтат топката с дървени ракети щом традицията повелява? Символът на короната Ролс-Ройс от 25 години се произвежда в Бавария. За какви традиции си говорим въобще?:)

Коцето, когато Уимби започне да се прави в Бавария, твоят пост ще бъде много верен.

Скапани правила-И наш Гришо е най-добър па са го сложили на 49 място ( правила!!!)

Такива са правилата на турнира "Уимбълдън". Ако не ти харесва не участвай.

Абсолютно все тая е дали е втори или трети в схемата, к'во се коси