17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Григор се представи добре. Полуфинал в Индиън Уелс и 7 места напред в класацията - това е УСПЕХ !

Младо, учено и умно момче! Взело си е образованието, по друг начин гледа на живота. Ще играе до 30, и после научна дейност! А не като провинциални мангали, дето се подписват с палец!

а галеничката на черните манафи григи няма и средно. обаче таткото влачи всяка година по 80 000 лв че уж треньор на нац, състезател. отделно кауна налапа от държавицата ви над 1,6 Милиона $$$$$ 80% от доходът муе мопенически от черно тото.

Не, това е друг кенеф, но е също толкова миризлив. "Аз" е жена и е страшно пропаднала.

Успех на Нори и да бие монакото, където и да го срещне! По физиономията му личи, че е умно и свястно момче, а не някакво бедно тарикатче, на което в главата му е от къде да открадне, и колко чифта маратонки да си купи!

Интересно -ако Григор беше от София,пак ли така щяхте да го оплювате.Драги Софиянци,София не е България.Стойностни хора живеят и се раждат и в другите градове.Дали пък в София не живеят най-много,злобни,алчни,невъзпитани,злонамерени,нахални и т.н.????

григурен е кумир на треторазрядни лузери на клозетни пидали и всякакви мъстии те се осмислят като целуват вече потрета в дупката в която вегетират

Не Миличка, няма фенове тука....има само хора, на които им са вече дошли до гуша хора като теб, на които единствената цел е да се изакат тука с абсолютно некомпетентното си мнение, с един изключително долен и пошъл език.... Както и да си смениш името, гадния ти говнян и кенефен език и поведение винаги ще те издават.. С всеки следващ коментар доказваш, че си една безмислена торба с храчки изкарана от някой мръсен и долен кенеф...

ВЪН мошеника от спорта ! хасковската анална принцеза е тото мошеник овен чее педал.

Колко злобни и проклети разклонения на видорета са се появили, малий...

Не само би, ами го преби и унизи! Лек път на Нори към топ 10! Още в Париж да му се случи. А на оня илетерат, да пропада в листата!

Момчето е интелигентно. Магистър а не като нашия каун дето две думи на кръст не може да каже.

Чакам статията за манго, че вече е 21 ви!

Чудесно заглавие! Великият Нори! Велик, защото смачка манго от Хасково! Хем момчето учено! Ученото си е учено, а не като монакото прост и неук! Браво Нори!

Пак ли ти бе кенеф.....ти и ден не можеш да изкараш ако не оцапаш всичко около себе си с кафяво май май.....негативизъм, омраза, изливане на помия.....ама ок, някои за това са ичили

заслужи си я. Много здраво играеше целия турнир.

Нори който изтърга кауна от турнира....

Кенеф, ти ли си бе?