Коментари - Норвежец ще спира Джокович на големия финал в Париж | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

23- Титла е за Джокович !Успех Ноле!

Джокович е фаворит, с около 80% шанс за победа. Ако успее да тръгне убедително още от началото и да пресира Рууд, ще е почти сигурен победител. Основен риск за Ноле, ако се чувства физически добре, ще е да не се случи нещо подобно на финала на РГ 2021, когато след великата победа над Надал, на финала трудно победи Циципас, след като допусна гъркът да поведе с 2 сета. При Ноле ще има огромен залог да спечели рекордна 23-а титла от Шлема и това носи допълнителна тежест. Каспер също може би ще е напрегнат, но пък в ролята на "underdog" кой знае - може и да играе по-освободено. Иначе Каспер в момента играе много солидно. Победи Зверев с лекота. Но все пак Ноле има достатъчно оръжия, с които да се противопостави успешно на неговия стил на игра.

Двамата най-добри играчи през последната година и половина са на финал, абсолютно заслужено

Двамата най-добри през целия турнир са на финала. Дано Ноле победи, но Каспър никога не трябва да бъде подценяван

Ще спира? Как се спира товарен влак?!

Брей. Тоя Каспер бил голема работа.

Не е честно неваксиниран да участва

Този да не е асматик?

Успех Новак смачкаи норвежеца от тази джендърска държавичка и да изпревариш назобения надал

Каспър изглежда супер свестен пич. И аз искам Ноле да бие, ама що трябва да изливате омраза към Каспър? Много е тъпо да се обиждат отделни хора, само защото се дразниш на политиката на държавата, в която са родени.

Ролан Гарос стана интересен.

Рууд ще спечели титлата на Ролан Гарос.

Насън!

Теоритично....може и да спечели....Но аз не виждам как това ще стане практически, ако Джокович отиграва добре късите топки и късите диагонали например...Все пак Рууд е 99% типичен бейзлайнър.....

Рууд ще спечели само дедовия