Коментари - Нов изблик на агресия в тениса - швед вилня на корта и бе дисквалифициран (Видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Натурален швед !!!

Швед - най-краткия виц.

Швед, швед... колко да е швед? Тогава и зад него имаше охрана двама много яки шведи...

Колкото и да им е съвършен допинга, то си е дрога и вреди на здравето яко, нищо, че те вървят преди забранителния списък!

Брех го и шведа, даже на викинг го накланя.

Наводниха и тоя аристократичен спорт с "шведи" и лумпени от източна Европа. Каквото и да пусне да гледа човек само шимпанзета. Май хокея остана само ама гледам и там църни понякога.

Шведска им работа...

Хора не се бъзикайте с глобалното затопляне. Вижте шведите на какво са заприличали. А бяха беличкиии.

Хубава работа ама шведска.

Ай стига бе..... Тоя не е швед, чист германец е.

Къв швед бе, този е нигър

Как пък не обвини съдията в расисъм!? Преди време серена уилиямс каза май на същия съдия че е расист и сексист след като прави някви сцени. Само че нея не я дисквалифицираха. А заслужаваше напълно.

Е по голям швед от този не съм виждал...

То не от източна Европа, а направо от Африка е дошъл този ШВЕТ!

Заглавието трябва да е " Маймун вилня из корта.....". Може би е бил гладен и някой трябваше да му метне банан.

А после се чудим, защо нашите политици , на черното бяло казват. Ето ни го евроатлантическият пример - швед, ама негър. Някой ще каже :-Негър, ама швеед! Така е!

Тоя е толкова швед, колкото хемороидите са изомруди.

Jag kan se att ni alla är väldigt "smarta", tyvärr är ni väldigt fattiga också! Бедняци до един коментиращите, ама чернокожия швед им избождо очите!

Няма видео от предната точка - тази, която съдията е съобразил със лайнсмена. На клей, там където няма hawkeye са все още длъжни да гледат отпечатъка оставен от топката. За да откаже да слезе и да провери отпечатъка, съдията на стола трябва да е блял съвсем другаде, т.е. не знае кой отпечатък да гледа. Ама и така да е, може да слезе, да обясни че е изпуснал или пък нещо му е пречело да види ситуацията. Даже може да поиска от лайнсмена да посочи кой е точният отпечатък. Така макар и да отнесе някой лош поглед, поне ще тушира напрежението като поеме част от вината върху себе си, дори и да не си отмени решението ... Този явно не става за съдия на стол - п*ткинска му работа.

Точоно така, тупан такъв. Националността върви с характерните външни белези. Насилствено налаганото мулти-култи в България почти не вирее. В Източна Европа са силни традициите и национализма.

Те швеците правилно ги беше преценил Пената, че не им чист косъма. А на един от Нигерия вратар му викше "Беконов", май Беконо се казваше.

Е то Пената викаше Барбуков на Бербатов.