17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако се познава с Vladi , може и нищо да не плати..

Ако идолрт ти е Адолф Хитлер, значи имаш голям проблем!

А защо тиквун нищо не плати?

Плащайте фенове, че овехнан за отбора "герой"!! Нямам "паре" за обирджии-данъчни .....

енове на Левски са изрисували с раситски символи редица стени в английския град Престън, съобщават местните медии. Най-много те са на моста на "Елдън Стрийт", но такива има също на Уинкли, Орчард Стрийт и Стокс Роуд. Надписи "София Запад 1999", "1914" и други подобни подсказаха, че става дума за фенове на българския клуб. Англичаните са вбесени, че покрай написаното "1914" има нацистки кръст, а същият такъв фигурира и след "София Запад 1999". На снимките, които разпространи полицията, скандалните символи нарочно са скрити. Графитите бързо бяха премахнати, но местните власти разследват кой стои зад изрисуването им и молят гражданите да споделят информация, ако разполагат с такава. ЛЕВСКАРИТЕ В АНГЛИЯ-ПРАВЯТ ПОРАЗИИ "Безотговорно, обидно и неприемливо! Символите на расизма и геноцида нямат място в Плунингтън или Престън“, каза общинският съветник Пав Ахтар. "Като се има предвид съвсем скорошното отбелязване на Деня на победата в Европа, те също са обидни за онези британски войници и войници от Британската общност, които рискуваха и загубиха живота си, борейки се за свободата от фашизма", допълни той. „Водим разследване в момента", пък бе краткият коментар от полицията в Престън.

Феновете да даряват,хич да не се услушват!Пращайте кинти ,денонощноооо!

И Насраков ще се отметне като пожарникар от тия акции !

Нормално, получава акции даром, плаща си данък за дарението при придобиване по пазарна оценка, след това като ги продаде си плаща и данък общ доход. Къв е проблема, Наско не е казал, че няма да ги плати ;-)

Да плаща да плаща!

Ще, ще ! Става дума за лефскар, все пак !

Ще плаща ли данци Сираков???????- та това е въпрос с понижена трудност. Сираков мрази да плаща.. Сираков само прибира. Феновете да стягат коланите и да започват да се ръсят , защото има пари-има Левски, нема нема пари-нема Левски. Сираков и Раева ги има и в двата случая... Айде баста, че бързам за казиното

Ако е собственик не знам какъв точно е казусът. Ако не - да създават едно ООД и да управлява.

Уважаеми редактори, допуснали сте грешка в статията. Сираков е приносител на акциите, а не прЕносител. Терминът е юридически и има съвсем различно значение.

В бегето, понеже законите се преправят всеки ден по нечие удобство, никой не е наясно кое е законно и за най дребното нещо.

акциите и дим да те няма ... че сиебъл меич :)))))

Няма страшно,ще ги направят роднини по права линия!

Нямат край простотиите в тъпашката ни държава. Като попълваш платежно за 5 лв. правиш декларация за произход на парите, а тук лице с обвинения за стотици милиони и убийства си прехвърля на непознат акции за 10 млн. и прокуратурата се прави на дръж ми шапката и имитира борба с организираната престъпност.

Ето затова ни е на такова дередже държавата - един прост казус - някой прехвърля акции на друг. Има хиляда различни вратички и интерпретации на законите, та балъците да плащат както си му е редът, а тарикатите да се измъкват между капките. Един прост казус!!!

Аз предлагам да се обединят всички софийски отбори под името Искър, а пловдивските като Марица и агитките да се бият всяка седмица някъде около Костенец с директно предаване по телевизията. Ще има много повече зрители отколкото сега. Ако стане скучно може да се включат Варна и Бургас, като боевете да се провеждат с разменено гоствуване

SirBob

Интересът вериоятно би бил по-голям наистина... Нещо като българско UFC :)))))

Всичките правни разминавания не само по този казус, а изобщо в държавицата ни е поради една причина - отличното юридическо образование, което вече се получава, а по-точно документите за такова. Предлагам да се учи ПРАВО в с. Долно Уйно, Кочериново и Мамарчево и то дистанционно. Само така ще се оправят нещата.

Да продава Мерцедеса за първа вноска хахах

0123

Е , ако това е истина този път и Илиянчето не мое спаси подуенци. Очаквайте новия хит на сезона -Развода на Илияна и Насо гъза . Тъпите левскари така и не разбират ,че управляващите СИК ще ги подхвърлят на кучетата докато съществува казуса Божков. Това ще продължи още дълго време. А дотогава -Якамиларя, я камилата. л

Вместо 90% процента от списвачите тук да се погрижат за пршдобиването на второ тире, те с великия Левски се занимават... "Още от дете съм аз с тире.. може и със две."

С тире сте разбира се, ЛеФски - Спартак ;-)

Динамо-Спортист-Спартак

Покрай цялата драма с Черепа лъсна "просветността" на висшата ни лига. Люде писали закони не знаят джирото какво е и що е, акциите облигации ли са ще им се плащат ли данъци или не и изобщо голяма мъгла се стеле, драги зрители.

Ами сега? Няма далавера Насе. Няма.

Аман! Естествено, че трябва да плати.

Фески - 106г. и.... Едно нищо... Срам за България

Ми честито. Ама нищо, добавяме ги към другите задължения. Колко милиона бяха?

НЕма беее... Бате Гойко ще оправи работАта. Нали каза, само собствеността да се смени. Слава и ура!

E, за галениците на държавата, всичко е позволено - няма да фалират, няма да плащат данъци, от нашите данъци ще им плащаме козирки, заплати, наркотици, лагери, тренировки, тоалетна хартия, клечки за зъби,...

Стойността на акциите е толкова за колкото могат да се продадат, т.е. за колкото някой иска да ги купи. Купувайки ги купувачът си купува заедно с активите, т.е. стойността на играчите, имуществата и пр. и пасивите т.е. дълговете на дружеството. Проблемът е, че ако стойността на акциите е променлива, според търсенето и предлагането то, стойността на задълженията освен че е постоянна се и олихвява, т.е. , само се увеличава ако не се обслужва/погасява, изплаща поне частично/ задължението във времето. За Сираков може да се каже че както в оня брадат лаф "си е купил фабрика на девети септември".

го разбирам - емоционален ревльо. Стана за посмешище, но той си е такъв. Наско обаче не си гледа жената и внучките, ами позволи и него да въвлекат в мръсните политически игрички. Мислех го за по-умен, но и той не устоя на гъдела да е "номер едно" за феновете ! Е, хак му е и честито !

Да се готвят феновете, няма Насето да им плаща данъците. Той ще управлява.....

Насо гъзО ще довърши отбора.

се ядосвах, че при толкова проблеми в държавата "ката ден" ни занимават с ФК Левски, превърнал се в едва ли не национална кауза. Сега вече почвам здраво да се смея !:)))) 'Еми, помолете т.н. фенове да съберат още 2 млн. Колко им е - толкова им е акъла да разберет, че ги "работят" всички "управленци" занимавали се и виновни за престъпно лошото управление на Левски досега. Ще "издухат" с удоволствие и тези "парици" !:))))))))))))))

Давай Наско, давай напред гъз!!!!! Сега поне знаем на кого да си даваме последните левчета.... На теб за комар, на жена ти за нова пластмаса в увисналия задник, на Никиту за нови джуки на Ни Ло..... Имам 5 лева в повече--дарявам веднага

От Теб зависи Успеха да ти е Приятел, uspeshen.com

На Наско, другаде са му проблемите,. Акционерът не дължи Данък за придобиване на акции, той дължи такъв само когато е получил Дивидент (доход)

Тя, защото жена му оправи художествената гимнастика та сега и Левски ще оправи. Превърна федерацията по художествена гимнастика в бащиния. Само, където не вади пари от джоба си. Вътре, куцо, кьораво и сакото от собствения и клуб тренира. Между другото тия в спорта дали попълват декларациите на КОМПИ???? Не е лошо "честните" журналя да се поразровят в тая федерация, накрая да няма "Мяу" като в БФС. Относно Левски, Сираков не е човек, който дава, но е човек който взима. Отделно не един и два пъти е предавал Левски. Общо взето за Левски няма печеливш ход в момента.

Точно тоя пияница и комарджия няма 5 лева се усмихне, ще издържа клуб :D :D :D

няма страшно -Дънди Прешъс Металс - ще опарви сметката - като е при жена му

Ха, Божков май не го е платил този данък, хайде още едно обвинение ...

Прехвърлял съм акции много пъти и не мисля, че информацията е вярна. Когато се прехвърлят акции не се плаща данък върху активите, зашото те си остават на юридическото лице. Ако не беше така, фондовата борса нямаше да може да работи. Освен това, когато купуваш, единствено правиш разход и данъци няма. Но трябва да имаш доказателства за произхода на парите. Когато после продаваш, ако цената е по-висока от покупната, тогава се плаща данък.

Всичко е наред, не се притеснявай! по принцип преки данъци се плащат върху доход от трудова дейност или разпореждане с активи, но при определени условия. Сделките с акции на фондовата борса са освободени от облагане, но за да се реализират на нея следва дружеството да е публично дружество. В случая, данък се дължи защото се придобива безвъзмездно имущество и това е регламентирано в Закона за местните данъци и такси. Такъв данък например се дължи и при опростен дълг/задължения. Т.е. някой ти е опростил дълга, защото нямаш пари да плащаш, но същевременно държавата ти иска пари за данък, който няма от къде да платиш. Такава е ситуацията!

Пацо, ако сделката се оформи като покупко-продажба с отложено плащане и/или на цена 10 пъти по-ниска от номиналната, защото дружеството е пред банкрут ? Ето ти два варианта .

Най добре да се обединят с ЦСКА1948 и да станат клуб „Левски-ЦСКА".Както другите са "ЛИТЕКС-ЦСКА". А Славия с Царско село, Септември, Витоша Бистрица и Куртово конаре. Да спре тая мъка и да стане интересно първенството.

с Изтребител, Гоце Делчево.

Ами сега? :) То имало и данъци, че и заплати от по няколко хилядарки на футболист. Но нейсе :) За какво са феновете, те от мерак няма да спрат да даряват за клуба си :)

Докато има балами винаги ще се намерят тарикати. Кой ял, кой пил, кой имал бол пари - дал. То трагедията сега почва. Да го включат в новия сезон на "Откраднат живот"

И сега кво ? Не било много лесно да си Божков ? Диктатура на пролетариата 2.0 ?

Сега ще почнат да си търсят вземанията и футболисти, че и данъчни. Дали и Сираков няма да ги джироса в най-кратък срок?

Проститутката на всички власти ФК БАЦЕ - Доносник ДПС Подуяне струва точно 1 пробит лев, колкото една циганска свирка покрай базар Поли!

Статията е некоректна, реално цената е по лев за акция (така се процедира по принцип), а не лев за всички акции!

Некоректно е да се правят изказвания по теми, по които някой не е наясно! номиналът на акция е 1 лева, но продажната и цена може да варира и тя се определя от размера на нетните активи на дружеството (активите минус пасивите). Даже би следвало не по счетоводен баланс, защото по него в повечето случаи активите се водя по историческа цена, а чрез определяне на справедливата стойност на активите и пасивите, а от там и на стойността на една акция, която може да е 5 лева, може да е 0,5 лева.

Какъв казус? Търговският закон е ясен. Има два варианта и те са описани в статията. Ако сред цялата олелия от фенове, петиции, Тити и пр. едва сега на нЕкои спасители с ритнитопковски бакгроунд им става ясно, че в цялата работа има и данъчен аспект, то направо затваряйте и да приклучваме с този цирк.

Писна ми от Левски.Стига сте ни занимавали...

да не би да става за първи път,та не се знае кой какво декларира и кой какво плаща? Тия казуси не са паднали тия дни от небето.

Беевски ще ги плати, бълха го ухапала.