Нов шок в Лондон, фаворит №2 се оттегли с позитивен тест за Covid 19

Матео Беретини трябваше да започне участието си на турнира днес следобед

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незабавно да се сформира "Правителство на националното спасение" с мандат на ГЕРБ-СДС и възстановяване на НОЩ, връщане на притивоепидемиологичните мерки по цял свят: с маски, дезинфектанти, зелени паспорти, QR кодове, декларации и КПП-та!

Голям праз и без това никаква полза от подобна измет.И да пукнат, все тая.

Продължава проправянето на пътя на Надито за голям шлем.

Бързите тестове при висок титър инфлуенца позитивират. Десет процента от настинките са си от други коронавируси. Години, след като сме забравили за тоя вирус, може да излизат положителни тестове. Апък и с PCR да е, спицифичността и чувствителността са 90 и няколко процента, така че ако човек си пусне 100 PCR-а, винаги няколко ще му излезнат позитивни. При такава ниска вирулентност на омикроните, тва вече просто излиза даже от границите на абсурда. И все пак, англетата отрязаха руснаците от великия си остров, колко му е да изкарат и Джокович с позитивен тест утре.

Абе да взимат да го закриват този "турнир"....

Това с тия тестове преди самия мач вече минава границите на разумното. Разбирам да бяха боксьори и някаква друга паплач, която се блъска, рита и въобще е в тесен контакт с противника, но това са тенисисти! Та те играят на повече от 3 метра един от друг през цялото време!?

Не може да си толкова тъп!