17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно,при Раева нямо документ,няма заявления.Всички разказват какво други са им казали. Това прави и Раева тук.Що не отдете и при Теодора?Ще излезе съвсем друго.Без написано са само клюки. "Изпълнявай само написаното,защото нечестивците се отмятат"-Матей Преображенски,Миткалото

tonk11

Интересно как да извадят документ или да напишат телефонен разговор или личен устен разговор? Я ми кажи? Какъв точно документ очакваш да има? Протокол от срещите подписан двустранно? Мълчи си, щото до като си мълчиш само те подозират, а като си изкажеш вече са сигурни колко много си тъп. Не знам кой го е изрекъл ама при теб важи с пълна сила.

Твоята жена със сигурност е лилипут с крачета 40 см., а невярвам и ти да блестиш с ръст. Само мъж с наполеоновски ръст може да пише такива комплексарски коментари. А в гимнастиката особено при отборните състезателки има стандарти. Там жените са стройни и дългокраки, далеч над ръста на твоята жена. Така, че гледай си лилипута и точи лиги по високите точилки:)))

Най-вероятно ти си жена с ръст над два метра и тежина 100-120 кг. Само така мага да си обясня злобата и тъпотата ти!

това нее спорт упражнява се само от момичета до 22 г субективни оценки на съдиийки. женски псевдоспорт пари ся няма но са завършени проститутки и сереализират като такива та наваксват друго си я да я мандръсаш в поза мост илиянчето я мандръсахме яко на младини- най цицестата и най дашната!

раева е нахална комплексарка, като съпруга си!

Раева казва "вие гимнастичка 61кг нямаме" и е права. Такава гимнастичка няма никъде по света. Че моята жена е 40кг (точно) и то след 3 раждания. А и никога не е била гимнастичка и няма анорексия! Интересно това дете защо спестява информацията за килограмите си? Има йерархия и шефката състезателката трябва да комуникира с треньорите си, а не с шефа на федерацията. Все едно милиционер или военен да иска министъра му да се вълнува от него и да му звъни.

Жена 40 кг!!! Тя е кожа и кости значи. Дано да е добре

Колко е висока жена ти? 40кг е поднормено тегло откъдето и да го погледнеш, дори и да е миньонче, така че това не е за хвалба и взимайте мерки (съветвам с най-добро чувство). За една висока жена даже 50кг са малко и й стърчат кокалите. Разликата във височината е водеща, няма как да очаквате една жена висока 150 и една 180 да са едни и същи килограми, така че преди да съдите някого за килограмите, попитайте го за височината, годините, това дали спортува, факторите са много... За справка моделите на Виктория Сикрет масово са около и над 55 килограма, така че 60кг въобще не са много за една висока жена.

Ти наистина ли мислиш, че този трол пише истини? Много наивно.

Професионалният спорт е ужасен за спортистите. Художествената гимнастика е най-ужасният от всички спортове като емоционална натовареност, може би само балетът може да я бие. Никога не бих позволила детето ми да е професионален спортист. Не искам да е развалина на 35г.

Тази злобна женица Раева е интересуват само парите.

Тренирайте за хоби и за здраве, работете нещо смислено.

Въпреки безспорните си заложби, Илияна Раева превърна федерацията по художествена гимнастика в една еднолична лидерска партия. Нещо като лидерската партия на този, на когото подарява "златна топка". А момичетата са чисти и красиви и не трябва общественото мнение да ги настройва една срещу друга... Нешка Робева ноже да е чепата, но никога не е играла мръсно. Дори бе наивница от днешна гледна точка... А гениалността и като твориц в този спорт няма кой да и оспори!

Няма лесно в живота, всеки проблем те вади от играта, това трябва да разбере младото момиче. Особено в условие на конкуренция

Просто в гимнастиката има много интриги, подлости, удари под кръста, забиване на ножове.

Според мен, виновна е Илияна. Тя е в дъното на нещата.

Така е, когато има два отбора: едните ще бъхтят, другите ще обират медалите.

Илияна Раева и компания ги контузва и разболява после с помощи, спонсори и вноски от държавното здравеопазване се мъчим пак да ги направим обикновени девойки, за да почнат да раждат и да си гледат децата като другите. И за кво заради егото на шефката на федерацията.

Що бре, ти спорт без контузии знаеш ли? Или живот без падения?

Ако тренираш шах, вероятността да се контузиш е адски малка. :)

Конфликтна федерация!

Някой спомня ли си контузените гимнастички от времето на Раева? Такава е жестоката страна на професионалния спорт и съвсем не само в гимнастиката. Хуманно е обаче наред с лъскавите хотели и пътувания федерацията се погрижи и наеме допълнително психолог, който се грижи за тези деца. За публиката много по-важно е концесията на спонсориращата ги фирма, защото там обществото губи огромни средства, а спонсорстовото им е чудесно, но твърде недостатъчно на база добитото от тях

Нечистоплътност отвсякъде в тази федерация, подплатена с неимоверни амбиции и его на определени нейни ръководителки! Освен опит за самоубийство, причините за което се замазаха някак си, сега и това! Да не говорим, че се стигна до там, на световното първенство в София, публиката (ни) да освирква грозно едни най-добрите изпълнителки в тоя спорт - рускините, под добродушния поглед и задоволството на същите тия, уж нежни създания. Срамна и много грозна работа! И то в спорт, който по принцип е радост за очите и в който навсякъде по света се подкрепят усилията на всичките състезателки,, независимо от представянето им! Само у нас е друго и всичко се замита под килима в името на успех на всяка цена!

Художествената гимнастика е много жесток спорт. Момичетата на 25 години са завършени инвалиди. Парите в този спорт са нищожни, сравнени с футбол, автомобилизъм, бокс, волейбол, баскетбол и може би само хвърлянето на чук е по-ниско платено. Затова - показвайте уважение към тези момичета! Те наистина жертват здравето си.

В кое предаване на БНТ е интервюто с Теодора Александрова?

И моя коментар е изтрит относно опита бързо да се замажат очите с появилата се внезапно платена статия под, която не може да се коментира, и която е под наслов: "Златните момичета на България посетиха златните момчета на рудник Челопеч". Федерацията, бърза, бърза да изчисти петното, ама Москва не вярва на сълзи. А дира бърза да трие не удобните коментири.

Прекалено убедителна и нахъсена е г-жа Раева, за да и повярва, човек. Все се сещам за онова момиче, което скочи отвисоко след някакви рокади в последната минута.

Аз вярвам какво казва момичето. А Раева само Бетина Жотева може да я сложи на мястото. За Наско е ясно той милия е путь0

Моля не закачайте Илиян Раев. И на него не му е лесно

Мирише на гнило в тази федерация,Илияна Раева много се пени,но едно от момичетата и направи опит за самоубийство,друго сега е в психически срив.Явно в гимнастиката още вони на отношения от времето на социализма!

До кога тази злобна жена ще се разпорежда в българската художествена гимнастика. Нищо позитивно не излъчва. Само ме принуждава да изключвам телевизора когато се напъха в екрана. Относно килограмите - още помня първото Денсинг старс, в което участва като състезател, а Нешка Робева беше жури. Директно в ефир и каза, че е дебела. Значи това ходи по всички, вкл. и по нея.

Брей ...61 килца ..ама кое е нараснали- дупенце,кълки,гърдички...уух на батя муцката...не тъжи,ела ори батя...

Да скочи от 6-тия етаж.....момичета не й се вртзвайте на тая мръсница, даже и да наговарят съотборничките ви против вад

Кой иска худ гимнастика си търси спонсори, плаща си кефа...не с нащи пари

Аз специално като ги видя такива мръсници като нея и бягам далече ....да перефразирам "от простия и лудия бяга"

Що пари се трошат за глупости Луда работа

Чак пък толкова отрицателни критики..

Раева се замозабрави! Няма никакво оправдание да тъпче труда и усилията на децата, които си дават здравето в залата. Това издевателство върху съдбите и труда на тези деца, един ден като бумеранг ще се върне и ще си плати за всичко.

Махнете злобната Раева Това държ предприатше винаги ще го има, докато държ го финансира

Отвратителен смазващ спорт! Крайно време е този звяр Раева да се разкара.

Худож гимнасника не е спорт Това си е държавно предприятие

Не държавно , фирма на Раевица...

Един път е случайност. Два пъти е съвпадение. Трети път саботаж :). Та така с нашта федерация по художественна гимнастика, начело с Илиянчето Сиракова.

Това не е първият скандал, нещо, ако се случи веднъж, може и да не се случи повече, но два пъти случи ли се, ще се случи и трети, и четвърти път, и т.н. Вярвам на хлапето, Раева е царица на мазненето, замитането и дрънкането на каквото й отърва.

Уморените коне ги убиват, това е истината. Докато дърпащ си полезен, след това кучета те яли.

Значи щом е 61 кг вече е непотребна за фидирацията, тъй ли? Нещо рехабилитация, принадлежност към отбора? ГДР-ейски експлоатации за престиж и слава не некви тщеславни гуру тьотки ... Само ми липсва еуфоричния коментар на Вера Маринова за уникалното съчетание и ниво на трудност.

До кога ...з

....задружен женски колектив. Ако 3 жени работят заедно, двете ще се сговорят срещу третата.

Изхвърлете Раева от федерацията Успехи ще имате винаги - тоя спорт е измислен и сте на държ софра

Илияно, ние шоколада само го миришем, търкаме картончета и ти верваме.

Раева по едно време се взе толкова на сериозно, че беше решила да опрая футбола в Левски

Да, бе, момичето ей така за забавление е направило тези изявления, знаейки много добре на какво е способна Илияна Раева. Вярвам повече на него, отколкото на лачената брантия. Имитира Ирина Винер, ама още сто живота да живее, не може да я достигне.

Тая дори Гибона я остай недоебана

Илияна да вземе да връчи още една златна топка, та да имаме вече 3 носителя на престижното отличие. Нищо че втория и третия ще са в нежен спорт.

Изхвърлете интриганката Раева

Дано Серж Йофу ти се изсере в устата,Илияно!

Подла ама хитра...пак прибра при нея Нешето нищо, че не спира да я плюе. Взима в разширения състав на националния Лъчи /Лъчезара Петкова от Левски/ и така хем излиза добра като спасява Нешака от потъващия клуб, който скоро ще се окаже и без зала, хем си осигурява на Раковски ментор, който да й дава идеи и да й прави съчетанията на националките. Нема грешка, Илианка е опасна пешка!

Ищмислен сьс 5 федераций на крьсттв света