Нов удар по волейболните национали - травма вади пореден ас от Световното

Боян Йорданов има разкъсване на мускул в бедрото и няма как да се оправи за месец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милен Минчев от Русе да вземат. Момчето има данни и се доказва всеки мач. Време е да подмладим отбора. 35 не е много за национала.

Той пък Боян щото е един национал та дрънка. Не е лош, но никога не е бил нещо съществено като играч. Единственото му предимство е лявата ръка. Не е разнообразен. Млати топката и толкова. Като го хванат на блокада и е до там. Не може да смени удара. А във всеки мач след 5 забивки се нагласят противниците и го хващат.

Абе ние май отпаднахме преди да сме почнали!!! Или пак ще се търси оправдание в контузените при провал !!! Няма нищо ние навсякъде сме на дъното така че още един провал просто ще е продължаваме напред!!!

Жалко! Както каза и либерото Салпаров, Боян Йорданов е единствената звезда в момента в тима която може (можеше) да повече отбора и да бъде лидер на този отбор! ..както бяха Матей Казийски и Владо Николов! И аз съм на това мнение, но сега, няма да гледам световното защото падението ни ще е голямо и ядовете също. А какво ли щеше да е да бъдем и с Матей Казийски и с Боян Йорданов титуляри в състава? Както бяха преди Матей и Владо Николов. Супер сила щяхме да бъдем....

повече=поведе*

Хахаха, дробчовци, като чуят световно и се трошат един по един.

Боже, колко ли "асове" имаме, та този е "пореден"?