17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трявба да бъат убивани всякакви - араби ИЗМАМНИЦИ, наричащи се БЕЖАНЦИ... Да бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Турцияи Африка, както бягаше Осан Ага през 1865 г. Тия са Крадци, Трафиканти на Наркотиц и и Ислямски башибозуци, през турската граница..Само куршум за бежанци, мигранти- араби, негри.. Тук може да прочетеш за ИСТИНСКИ бежанци- българи, които бягаха от тия араби , от Турция, към България, преди 100 години- https://glasove.com/categories/skandalyt/news/polovin-milion-bezhanci-idvat-v-bylgariya-sled-balkanskite-vojni

Еми като нямаш пистолет под възглавницата така става. Духаш супата

личи по разработения ти ауспух...редовно пъхат пистолета там

Ако имаш може другите също да имат и ... ще вурнеш един, двама и ... третия ще те надупчи и ти два метра под земята. Голям праз, че си върнал двама, като оставиш жена и три деца сираци! А ако нямат оръжие, това си е жива екзекуция. Такива кокошкари са лесни за намиране. Лошото е, че в Ю Кей законите им станаха много либерални. Преди 120 години такива са ги завързвали на дулото на оръдие и са изстрелвали гюлле през него. Резултатът е бил ... впечатляващ. На въжетата са оставали ръце и крака, главата изхвърча десетина метра на горе, а торса - на кайма. Действало е отрезвяващо. Сега най-много в хотел за четири-пет години на издръжка на населението и айде готови за нови подвизи!

тва са тъпанари от бг или източна европа,но не са уцелили държавата, в която да си развеват коня.

Да бе, като оня с 20 присъди, убил с един удар българин след футболен мач, щото го помислил за някой друг, и беше казал, че не му пука, и го осъдиха на 6 години. Йайде холан! Тия са по-зле и от нас!

Капитализмът в пълния му блясък - всички начини за изкарване на пари се приемат.

В цял Есекс няма никъде CCTV, голям майтап ;))