17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те от тоз грип няма да се заразят от толкова ... Обаче ако трябва да пътуваш 12ч със самолети да минел няколко летища с по десетки хиляди минаващи, да стоиш в самолет където се върти един въздух между всички 7 часа ... Това е съвсем друго ама алчността на американците и лицемерието нямат край... Крайни време е да ги бойкотират всички спортисти и без това в САЩ направиха спорта мръсна политика....

Джокович не е казвал, че го е страх да играе в САЩ. Казал е, че мерките по сигурността там, които се предприемат са безумни и заради това не иска да участва. Други тенисисти може и да ги е страх от вируса, но Джокович не е сред тях.

Той ли ти каза?

Да не е прьавилно. При положение че вируса е още тук. Мачовете трябва да се играят с социална дистанция. До 2 седмица ще се разбере дали има заразени от този турнир.

леле тези гледали мача и се възмотили ... Днес като видят трибуните пълни, направо ще припаднат

Анализаторът критик коментира ли социалната дистанция на протестите в САЩ

Протестите в САЩ са левичарски- така че тези които подкрепят либералите не говорят за неспазването на социална дистанция. Републиканците оваче които са десни плюят всеки ден точно за това че няма дистанция. Между другото почти всички там на тези протести са с маски, което не е така на този тенис турнир.

Лайнер, единствената причина някой да са с маски е д ане ги разпознаят като грабят маратонки и ролекси

Американските педа....ли да си гледат братята Уилямс и да стоят по-далече от Балканите.

Страхотни са!!!

Браво Новак! Робите, невежествени глупаци, трудно могат да разберат защо сте според тях толкова смели. Тях ге плашат лесно защото именно са невежи. Точно затова са страхливи и се подчиняват на тези, които ги поробват в собствените им домове.