17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно .Името на отбора е Футболен клуб Централен спортен клуб на армията.

Че то тези имат десет фена, при това фенки, съпругите и гаджетата на играчите. Колко му е да купят 10 билета...

Тези луди ли са или да

mladen_5@

Цеката си чака Бочето в петък

Там съм/във в сектор/ за да го д... числото.

Тея поне почнаха на чисто. Вие, дето викате за тирето, просто припознахте Литекс. Микрето ви клекна да хвърли сума ти пари по емблема и кухи купи. Колкото и да се пънете във футболната история на света ще си мъкнете тази на Литекс. Не е лошо да паднеш и след това да се изправиш с гордо изправено глава. Лошото е, когато почнеш да пълзиш като мижитерка в калта.

За бога хора, не ходете на мачове в момента. Ще съсипете живота на всички тази есен.

Цеката на кви наркотици е??? На Херц и каптагон ли е???? Много смел е станал...страшен евтин смешник е!!! Всеки ден не можем да му вземем думата...я ще псува Гришата я ще храни Божков...а до преди месеци не смееше да пръдне в чужд вход тоя клоун!!!!! Сега като падне Бойко...и на Цеката очите нема да видим!!!! Евфтини хора бе!!!!! Чак Цска бил.....ебати смешника!

Миналата година на еврквалификацията Белгия - Русия, стана невероятно шоу с културна обстановка, билетите започва ха от 22 ойро...

Чисто (честно) ли е: - първата година участват в първенството без да са член на БФС; - тази година ги вкараха в елита без да изиграят всички мачове; - скоро смениха дружеството; Стига се занимавахте с ЦСКА, гледайте си кочината!

Гнома ли е поръчал статията?

Числото не може да запълни един ред, те два сектора предвидили.

За мазохистите 40 лева е малко! Предлагам Левски да се обединят с ЦСКА 1948! Така или иначе Цеката изяви желание за спонсориране, Левски нямат пари (не че Цеката има за даване де), ами то работата готова! Тогава можеше и по 100 лв. да са билетите, цирка е гарантиран!

Ще е яко ако 1948 пребие Латекс - Етрополе. Ей така за спорта. Сериозно за почитателите на едновремешния Цска е супер гадно. Не си птедставям с какви чувства ходят на мач. Та реално отборът не е техен. Ако Левски загине , в България вече ще се гледа футбол само в Пловдив и от части във Варна и Стара Загора.

П.п. аз няма да припозная никакъв друг отбор освен ако не почне от нулата като 1948. Достойни са за уважение за разлика от театралната трупа на гришко от Микре.

А литеск колко пълнят?

Тия цени за кои фенове? Тия на литекс или тия на ЦСКА

От всички сектори,ще се вика ЦСКА.Бах мама му,голЕма ще е любовта

На медицински език се нарича шизофрения!

Пълнят всички тоалетни. Поне това всеки път сме го виждали.

Не съм " Чорбар ", но пожелавам на автентичния ЦСКА (1948) ДО ТРЕСНЕ мимикрията от с. Микре. Още веднъж успех.

То си личи, че не си чорбар. Чорбарите фалираха далеч по- достойно от вас. На изпроводяк ви изнасилиха 6 пъти поред, феновете им събраха същите пари, но не за половин година, а за 2 седмици, държавата и БФС активно участваха в убийството на клуба, а не водеха на сила "спонсори". Клубът преживя В група, разграбен без пари отбор за поне 10 милиона лева и така.

Отивай на магистралата да заработиш лев, че собственика ти ТИТИ ПАЛЯЧОТО си купи нов джип и трябва да се плащат вноски.