17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо си мисля, че ФК 1948 ("числото") е отбора с най-много отсъдени дузпи в своя полза в Първа лига този сезон?

В Булгаристан ВАР не ни трябва, при нас съдиите, като Никола Попов са с ВАР в главата. Уникални са тия катили в БФС !!! Лицемери от вси страни, съешавайте се!!!

Нов куриоз във футбола ни - съдия сам стана ВАР, преди още да сме въвели ВАР !!!! Ситуацията е спорна от гледна точка на това има ли нарушение. Но веднъж отсъдено, при положение, че няма ВАР, няма и намеса на страничния съдия, който да подскаже, буди недоумение отменянето на първото решение от човека, който така категорично го е взел. Интересно, защо пак е замесена " Курвата на всички власти " и така 75 години !!! А тоя катил Никола Попов, не даде дузпа, защото Сълзетка Папазова го заплаши, че ще се разреве !!!А както се знае в кочината Булгаристан лудите и БФС са неприкосновени !!!

Гейчетата от Путкогорец и числата не им отърва да има правила и да им свирят едно към едно. Те са свикнали да определят кой кога и как. И понеже не става тяхната сега реват като истински ПЕДЕРАСИ....

Ако съдията не беше си променил решението, щяха ли всички тия, дето вият в момента на умряло, да кажат една дума. Защото беше ясно че дузпа няма. Не щяха да си траят. И това е най голямото лицемерие. Когато грешката е срещу другият е приемлива, случва се и хиляди още клишета, но когато е срещу мен - олеле, как така, мафия. Ако се пичове да излезнат и да кажат: Дузпа нямаше. Съдията се обърка и поздравления, че се реабилитира. Така правят мъжете. А тия дето пищят, ами то ясно кой и като каво пищи.

Дузпа нямаше. Необяснимо беше защо я отсъди. Балъков да закотви артистчето на пейката, ако държи толкова много на честната игра. Треньорът не е само да ги научи да ритат, но и да ги направи отбор, който се отнася с уважение към играта и останалите участници.