Новата деветка избухна с хеттрик и прати ЦСКА на полуфинал за Купата

Четири гола на новосформираната атака донесоха победа над Ботев (Враца)

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!

За мен този път Домуса е манипулирал жребия – направо в телевизията му, без представители на отборите, които да приверяват дали две топки не са нагрети и другите две изстудени, само един човек тегли всичко, който е явно инструктиран какво да следи… Така Лудогорец си гарантира, че с ЦСКА ще има поне два мача и ако стане засечка в единия, в другия да се поправи грешката с всички ресурси. Докато иначе на финала в един мач всичко може да се случи. Само ЦСКА

Не е "девэтка" а девЯтка, господа шопиянци. Научете го най-накрая тоя български.

Вие мякащите пак ставате за смях с подобни коментари.

Точно за ЦСКА да говориш, дето всички чакат на тях да извядят някое българче, включително Нямахорец и малкото Нямахорче 48. Българчетата в ЦСКА успяват да излязат да играят навън дори да са дълбоки резерви - Лясков, Ахмедов. Това, че не успяват да се реализират е още една тема, за която да помислиш. Идва някакво ганайче Бисмарк и надбягва всичките ни младежи, бягайки назад. ЦСКА трябва да прави пари по някакъв начин. Забелязваш ли, че което негърче дойде в ЦСКА си наляга парцалите и работи 2 пъти повече от българчетата? Защото знае, че затова бива тренирано и подготвяно - за сделка, от която Клубът ще спечели пари. Тези негърчета в ЦСКА са доста добре селектирани, а когато се появи някой недоразбрал като Санкаре, бива набързо трансфериран в сериозен клуб, понеже дори тези обелки в ЦСКА се котират по света. Нека Смоленски да надбяга Бисмарк. Ако успее, може и да стане новия Ицо.

Дявол маймуна !!! Като убият негър- маймуна, в тъмното, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България, както Васил Левски и Христо Ботев са убивали турци и негри- маймуни, и са ползвали парите им за Освобождението на България от Ислямско робство. А предателя- Греша Анчев да бяга към Африка, както бягаше Веска Меджидиева.

По противни от дивите шопи няма.Прости и нагли.

на мякащия селтак, дето сте му нахакали плюсовете, да обясня: правилото за променливо Я действа на обратния принцип - бЯл/бЕли, цЯл/цели, брЯг/брЕгове и т.н. на български се изписва: девет, десет - девето, девета, десето десета - девЕтка, десЕтка девЯтка и десЯтка идват в българския под руско влияние, където се изписва девЯть, десЯть, пЯть...

Много си неграмотен!

По-скоро си купи букварче за втори клас, "грамотнико", точно "девЕтка" е правилното! :)))

аман, имаш завидно сомочувствие, но без покритие. Даже деветка си написал неправилно. ДЕВЀТКА ж. 1. Цифрата 9 (IX); деветица, деветорка. Изпуснал си деветката и затова не ти излиза отговорът на задачата. 2. Разг. Карта за игра с девет знака; деветица, деветорка. Попът седеше в кухнята и гледаше как попадията нарежда картите. Пак пика асо му се падаше, пак спатия десетка и спатия деветка. Ст. Димитров, ЗС II, 680. Гола деветка. 3. Разг. Превозно средство (трамвай, автобус) с номер девет; деветица, деветорка. До завода може да се отиде с деветката. Това горното са го написали хората от Института по български език, които със сигурност са по-грамотни от теб. А ти си жертва на дистанционното обучение или по-скоро на никакво обучение.