Нови подробности: Терапията на Шуми в Париж е планирана и не е първа

Миналото лято интервенцията е отложена заради влошаване на състоянието му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавата и неправителствените организации не могат ли да го защитят това ми се струва прекалено.

Всеки един медицински професионалист би погледнал доста скептично на капризите на семейството на пилота. Това е борба, напук на съдбата, напразна , отчаяна и водеща до допълнителни усложнения на самия Шумахер. Тя съпругата,взема решения от негово име по собствено предпочитание. Ако няма предварителни направени законни правомощия, това е несъвместимо с правата на всеки човек. И дали има точна преценка , какви процедури , начин на лечение и подход биха добри за него. Не е ли само отлагане във времето. Илюзия е, че всички разходи са за сметка на семейството. Това са огромни суми, които не са по джоба дори на милионер. Биха свършили отдавна. Парадокс е този свят, деца умират без лекарства и храна , хора приемат храна само от благотворителност, докато човечеството за да запази един живот, обрича хиляди на смърт.

Хората го обичат и се вълнуват за състоянието му. Какво толкова го крият от семейството? Понякога и положителната енергия излъчвана от много хора помага. Все пак е обществена личност и е нормално хората да се интересуват от него.

Шуми още във Ферари влезе в клуба на милиардерите. Тъй че, не му правете сметка на харчовете. Апропо, тези, гладните деца, сега са в Гърция и напират за насам.

добре но не съм съгласен сложих ти минус но и плюс стана

колкото и пари да има все тая, единствено може да стане експеримент за медицината за хора в това състояние, нищо повече, чудеса стават много рядко!

Защо не оставят човека спокойно да умре? Това е криворазбран хуманизъм.

Информацията дава някаква надежда.

дира, айде пак изречения с грешки "Преди 14 месеца той е приел легендарния пациент е направил пълни изследвания"

Бог не обича превъзнакянето и тези с определението НАЙ..Най-големия кораб за времето си Титаник,определен като непотопяем,не можа да завърши дори първото ни плаване,в древността вавилонската кула издигаща се високо в небето остана недовършена,а този легенда,определен като най-великия пилот, през далечната 1994 г. се смееше и къпеше в шампанско,когато колегата му Сена беше катастрофирал,а той знаеше,че е в кома.После обяснаваше как комата не била нещо страшно.Каква ирония,да имаш бляскава кариера и слава,а сега всячески да те крият от придобитата популярност,фалшифицирани името ти от иначе световно известни клиники и лекари.

Корина Беч,една колкото ограничена и глупава,толкова упорита шваба,вместо са праща навремето екип с хеликоптер да търсят и намерят падналия при инцидента амулет на Пилето й,както е прякора на Шуми,подарен му лично от Далай Лама,да беше го предала в ръцете и молитвите на Божиите хора от църквата.Амулетите,мартениците и червените конци по ръцете са "белезниците на дявола."

Шумахер беше егоист и не се интересуваше от останалите хора. Сена е дарил 400 милиона долара от доходите си в родната си Бразилия за индианците, за хората в неравностойно състояние, за децата, за бедните, но никога не каза и дума за това негово добро дело което е правил. Сена беше единствения който реши да помогне на своя колега през 1992 г. Ерик Кома. А когато се случи трагедията на 1 май 94 никой не спря, никой не си мръдна пръста за Сена. Съжалявам само за Сена защото беше стойностен човек и истински състезателен пилот лично според мен най-добрия.

Всичко което експериментират върху него е от полза за всички. Така парите му вършат работа за цялото човечество. Ти как разбираш "харченето на пари" и вероятно си мислиш, че парите след харчлък изчезват!!!??? Не бе тъпако! отиват в други хора за да не умрат те от глад. Никой не обричат на смърт, а спасяват хиляди които покрай Шумахер се изхранват.

Сена през целият си живот не е изкарал 400 милиона долара за да ги дари. Верно дарил е милиони, но не повече от 40. 2013 г Михаел Шумахер дари 500 000 евро на фонд за пострадалите от наводненията в Германия. 2005 г Седемкратният световен шампион от Формула 1 Михаел Шумахер се нарежда начело на частните дарители, след като дари 10 млн. долара за жертвите от бедствието в Азия 2004 пилотът Шумахер дари 1,15 млн. евро на ЮНЕСКО, а през 2003 г. сумата, дарена на тази организация, бе в размер на един милион долара. Общо Шумахер е дарил над 60 милиона долара. Сега сам си отговори дали си боклук или не.

Пилотите знаехауче Сена е в кома,за за може състезанието да продължи,иначе по регламент се прекратява,но заради спонсори и пари Екълстоун разпореди да не умира на пистата Сена. Точка.

Оценяше се на 1 милиард евро състоянието му. Още доста ще живее независимо че вегетира. Ако можеше да каже 2+ думи щяха да го изкарат сред хората и щеше да има някакво инфо.

Тая работа с даренията я оставете на Бога.Даряващите ползват донъчни преференции и облекчения,а и всичките даряват от излишъка си.Христос казва на един такъв дарител в древността.Раздай всичко що имаш на сиромасите,а ти ела и ме следвай,а онзи се татъжил и си заминал.

Не е ли престъпление да фалшифицираш името на някого,независимо от мотивите.За милиони няма закони,но няма и Божии чудеса и благословения.

Прав си! И аз мисля така. Този човек със сигурност страда, и физически и психически, от това което му се причинява. И ще продължи да страда, защото едни пари от доживотни рекламни договори все още се получават от съпругата му. Не мисля, че е случайно това криене и липса на информация... Шумахер е легенда и милиони хора искат да зная какво се случва с любимеца им....

Точно! ... едни пари от доживотни рекламни договори все още се получават от съпругата му, както написах....

Престъпление е!

А някой ще ни съобщи ли, като Шумахер пръдне? Колко още инфо искат медиите и защо го шпионират постоянно? Забравете го, едва ли някога ще води нормален живот изобщо. Тъжно, но истина.