Нови пречки около сделката за Челси, а времето на клуба изтича

Роман Абрамович е поискал част от парите да преминат през негова сметка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абрамович просто тупка топката и протака. Съвсем скоро ще може да съди и да изиска тези 3 млрд да му бъдат платени от държавата. Сеир голям !

Как ще ме изкефи чичо Роман да им го сложи на всики накрая! Истинско удоволствие е да гледаш цирковете межди оядените , уж либерални пиявици.

То времето на Путлер и Сатрапия изтича, вие за някакво си рашистко отборче Челски сте се закахърили. Слава Украина!

Да колкото влязохте в Киев за 3 дни...

"Той продължава да твърди, че ще дари цялата сума за благотворителност, но ако тя постъпи в негова сметка, правителството няма да има никаква гаранция, че Абрамович ще удържи на думата си." Тогава правителството просто ще му замрази сметката или ще натисне офшорната зона, в която се намира, да го направи, иначе ще я заплаши с включване във всички черни списъци на света. Няма как да му преведат парите в Русия, нали ги изключиха от SWIFT.

Зора не е да се влезе в Киев, а да се отстрелят укрите. Колкото повече, толкова повече!

tonk11

Чиста работа. По-чиста от тая - здраве му кажи. Замразиха му сметките, забраниха му за работи в Англия, карат го да продаде клуба а парите да или отишли направо в техните сметки. С две думи - откраднаха му клуба и даже искат някой милиард да изкрат. Демокрация в най-чист вид.

Просто невероятно! Чета и не вярвам на очите си! Крадат нещо, в което си инвестирал пари и душа. Демокрация в действие. От тези три милиарда, които, уж, ще бъдат предадени на Украйна, 99% ще бъдат разпределени "по предназначение". Колко нагло, че собственикът на парите иска част от тях!