17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кобра и Златотърсачка - неочаквано добра комбинация...

Кобтата е превтасал за световния връх.

Дотук с мача с Джошуа.

Този голям секс символ ще излезе :) Тъп селски бек с лиценз за Студентски Град само, освен ако Боко не помогне, маниерите са им едни и същи, Сбогом Мутри, на 14- ти май ще те одрусат здраво, а Боко повече избори няма да спечели , няма логика, до кога тая простотия, а иначе Дир нека трият коментари, около 500 на брой от 29- ти март, и какво от това ?

Кур глава изяжда..

За нечестен бой това заслужава. Да не се е писал боксьор, а ММА ако иска да удря как му падне. Само ни излага, и да бие и да падне все срами България. Опита и с Кличко същите непозволени удари, само че бързо му нашльокаха ряпата.

....да ми го нацелуваш по Пулевски.

Не знам румънеца дали ще успее да изстиска нещо от нашия ама дано е заделил някой долар, че Сушито ще го изсуши. Но за простотията и гяволъка всеки си плаща рано или късно.

Човекът е ПРОЗД - не му врзвайте косур. Само устата му е голяма.

Тъпо парче е Кобрата... ама то може ли някого да го млатят по главата по цял ден, пък той да развие ум... Има да плаща...

Много са ги млатили,списъка е дълъг,но с толкова голям пристанк като Пулев не съм се бил-думи на Владимир Кличко.

Ако онези снимки, които показа Кобрата, че Сиси го хваща за пакета и му се натиска също могат да минат за сексуален тормоз. Да я съди и той. Повтарям, ако снимките са истински.

Съвсем същата снимка я има като ръката и е на друго място.

В джоба му? :-)

Човек да се чуди как онази силиконка Андрея успява да вземе завоите дома с такива големи рога. То се съмнявам и тя да му остава длъжна.

Припомните си мача му с Кличко и пребройте нечистите удари отправени от Кобрата в тила при всеки клинч между тях.

Ама не може да целуваш някви мацки щото адреналина ти е в повече, нито пък да удряш неправомерно. Това че Кубратчо си е повярвал... ще да залезе заради тези си изцепки.

сам си помагаш да станеш жертва... с простотията си байганьовска.

Ганьовците винаги са си страдали от простотията си.

Тя злобата нямяа почивен ден! еле пък за про американо курвенски мастии и про мамалигарски вретенари!!!!!!!!!!!!!!!!!

Де се вика ...еле. Сиреч еле ... ако си тиква!

хората си търсят правата. След като не е спазил правилата на ринга, логично е да бъде санкциониран. Или за теб може би няма правила.

"хората си търсят правата" - па търсят сиги, що не? "След като не е спазил правилата на ринга, логично е да бъде санкциониран." - санкциониран е. "Или за теб може би няма правила." - т.е. не стига, че на ринга е санкциониран ми да'й с'я да го доунищожим извън него. Ти си същия/ата като оная потната негъ.. ааа тъмнокожата, дет се развика оня ден, че трябва да се извини на суши-муши-то ами и да ѝ плати. ДА ѝ ПЛАТИ!

Аз съм прост и ...... в действие !

Още в началото на двамата са объркани националните флагове. Оттук си личи каква организация в вложена в колосалния мач... След това влахът до четвъртия рунд също игра доста мръсно - това прегръщане, бутане, дърпане и удряне в тила за нищо ги нямаше. И накрая си беше заминал преди удара в тила, но от страна на Пулев не беше професионално.

Победата на Пулев над румънеца се превръща в пълно фиаско за българина. Журналистка с леко поведение го съди, съперникът му оспорва победата, боксовата асоцияция му отнема правото да се боксира в щат Калифорния ....

Нема лоша реклама

Кобрата вече не е интересен нито за публиката, нито на конкуренцията. Да се оправя там с развратната журналистка и адвокатката. Да си плаща простотията

На Уембли за Джошуа са били 80 хиляди човека а в Меса за пульо 250?

Е точно затова е рекламната кампания със Суши-то. Следващия мач ще е пред 25 000 любопитковци и не за 250 000 долара, а за 2,5 милиона долара награда.

Сигурно се чувства пренебрегнат-репортерката получила целувка,а той-пердах.

другия път да Кобрата я целуне отзад за за да изкара 25мил. Кобрата не става за подражание. Не е лице, а .ъз.

Явно влаха иска да яде още бой.

нали знаете защо е Ада няма пазачи на казана с Българите? Като гледам коментарите отдолу изобщо не се учудвам. К

Хайде не пресилвайте нещата. Тези съдии да не са Бойко, че да си менят мнението по 3 пъти на ден.

След като получи нокаут от Кличко, Кобрата трябваше да е по-скромен. Там се видя кой, кой е ... А Кобрата започна пак да се изхвърля - щял да победи незнам кой си, щял да спечели незнам какво си .... Противниците му обаче го заобикалят, бие се с румънец пред 100 човека публика, половината откоито са акредитирани. Накрая журналистка го прецаква, а румънеца обжалва ....

и му отнеха правото да се боксира в този щат на САЩ

Кобрата има проблеми само преди мач, по време на мач и след него. През останалото време си е просто ...Пулев.

Ако само знаехте, колко всъщност е прост Кубрат! На времето тренирахме в една база и винаги съм се чудил как евъзможно!

С други думи, има челото и веждите на неандерталец, хванал се е с подпухнала чалгаджийка, държи се като кръчмарски бияч, но някой има съмнения относно простотията му?

До преди година често го виждах по Графа (където е забранено за автомобили) да си джитка с едно сиво Ауди Q7 или Q5 беше (явно неговата си кола). Държи се като полубог над закона. Балкански манталитет. А тая шаврантия, както би казала баба ми, много ясно, че не е спала на течение и ще го съди, особено след като не и е вързал на последвалите свалки.

Всичко е заслужено за Кобрата .... И да го осъди Суши-то и да не го осъди. И да му отнемат победата с/у румънеца, и да не я отнемат. Кобрата е фалшив герой

На клипа като гледам, тези са се били във фоайето на някой хотел - стените са направо до ринга. Публиката сигурно е била не повече от 100 човека, половината от които попаднали там погрешка. Голям мач, голяма драма - треторазрядни биячи, в четвърдоразрядна зала и за капак петоразрядна "репортерка". Егати падението...

250 са били. Имам приятели в Сан Диего които са били поканени но са отказали да отидат имало страшно много билета непродадени.

Кофти работа, но се учудвам що някои от коментиращите се радват на новината. Нека се проследят кои са, и да им се потърси отговорност за антибългарска кампания!!!

То ти трябва сериозно да бъдеш проследен и да ти се потърси отговорност за заплахи. Всеки има право на мнение и да го изразява. Това не е антибългарско. Но да преследваш хора, че не са съгласни с теб си е заплаха.

Каква антибългарска кампания? Това си е голяма излагация за България. Мен пък ме е срам, че България и българите влизаме в такива новини по целия свят. Да се потърси отговорност от Кубрат Пулев, че излага цяла България.

Ами тоя румънец стоеше на колене,къде да го удари...?Само се кланяше като политик на папата...

Е то единствения начин на този да победи Кубрат е това...

Това не беше случаен удар, както съдията го изкара. Много добре се видя, че е целенасочен удар отзад. Очаквам да му отнемат и победата и да го осъдят за целувката в ефир.