17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много сме така. Неяли по 48 часа от много години. Други съграждани обаче се съдраха да плюскат и "живеят". Добре дошъл ......на това призрачно място.

Какъв е тоя призрак бре?Помак ли,откъде го изкараха тези джадай ?

Поредното прасе за угояване дошло в кочинката, глад бате глад, какво да се прави.

Са на далавера държавата ще му плаща помощи а те няма да дават пари

Отчайващо кухи парчета коментират... Та той дори не е украинец! Какво да защитава?

Нали сте патриоти, защо не защитавате измислената си държава.И Кличко си би шута-щял да е по полезен като гледа войната по телевизора.Жалки боклуци.

Много добре си се нарекал Измет. Точно такъв си и дори не си чел статията. Мисля че е време да бъдеш уволнен заради бездарността си и ниския си коефициент на интелигентност. Човека не е украинец, а е чужденец, който по стечение на обсиятелствата играе за украински отбор. Той няма какво да брани, освен може би Люксембург, ако се наложи.

Важното е да оножда левскарчетата от Подуяне

А тук българския пенсионер гладува вече 32г.

А друг твои колега захвърли футболната фланелка и каза "Отивам да се бия с тези клоуни".

и аз като Пенсионера под Мене по Цяла Зима не Спя, щото без Отопление трудно - ако заспиш и се събуждаш Болен, а ти викат, че си имал КОВИД, а не било от Студуване! Ядене, още от малък се научиш - едно ядене на 72 часа, другото си е глезотия и лукс за Елита на България с големите заплати - тези Младите, Красиви, Умни и Успели като Лена-Шефа на Кабинета!!

що не си направиш услуга и да скочиш от високо? или и това неможеш да направиш??

Бря Бря голямо геройство 40 часа не спал за да избега от родината и да дезертира. ТИ си титан бе !

Този е от Люксембург. Най-вероятно босненец. Просто е играл в украински клуб. Пише го в статията.

Аз не спа цяла зима, защо не се отоплявам..Получавам пенсия в началото на месеца и след кат о си платя сметките гладувам повече от 40 часа.. Може ли и аз в ЦСКА-то..Бежанец съм и то в собствената си държава..

Аууу, Големо Геройство - Описаното е Нормалният Живот на Българските Пенсионери и на Голяма част от Работещите - едно ядене на 2-3 дета, за повече - пари няма! Ние не сме Украински Бежанци, че да ни подаряват по 40 лева на ден!!

Такива сте щото родителите ви са свикнали да са роби от СССР. Все чакате някои да ви подарява, мама ви просешка.. А сега пак сте готови да се наведете, стига да не ви разбутат мизерния живот.

заради "сънародници", които ни крадат здраво. От древни времена, дето не се е чувало за държавите, дето цитираш. "Бедните гаврошовци", помниш ли?