17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аууу, Големо Геройство - Описаното е Нормалният Живот на Българските Пенсионери и на Голяма част от Работещите - едно ядене на 2-3 дета, за повече - пари няма! Ние не сме Украински Бежанци, че да ни подаряват по 40 лева на ден!!

Аз не спа цяла зима, защо не се отоплявам..Получавам пенсия в началото на месеца и след кат о си платя сметките гладувам повече от 40 часа.. Може ли и аз в ЦСКА-то..Бежанец съм и то в собствената си държава..

Такива сте щото родителите ви са свикнали да са роби от СССР. Все чакате някои да ви подарява, мама ви просешка.. А сега пак сте готови да се наведете, стига да не ви разбутат мизерния живот.

Бря Бря голямо геройство 40 часа не спал за да избега от родината и да дезертира. ТИ си титан бе !

и аз като Пенсионера под Мене по Цяла Зима не Спя, щото без Отопление трудно - ако заспиш и се събуждаш Болен, а ти викат, че си имал КОВИД, а не било от Студуване! Ядене, още от малък се научиш - едно ядене на 72 часа, другото си е глезотия и лукс за Елита на България с големите заплати - тези Младите, Красиви, Умни и Успели като Лена-Шефа на Кабинета!!

А друг твои колега захвърли футболната фланелка и каза "Отивам да се бия с тези клоуни".

А тук българския пенсионер гладува вече 32г.

Важното е да оножда левскарчетата от Подуяне

Нали сте патриоти, защо не защитавате измислената си държава.И Кличко си би шута-щял да е по полезен като гледа войната по телевизора.Жалки боклуци.

Много добре си се нарекал Измет. Точно такъв си и дори не си чел статията. Мисля че е време да бъдеш уволнен заради бездарността си и ниския си коефициент на интелигентност. Човека не е украинец, а е чужденец, който по стечение на обсиятелствата играе за украински отбор. Той няма какво да брани, освен може би Люксембург, ако се наложи.

Отчайващо кухи парчета коментират... Та той дори не е украинец! Какво да защитава?

Са на далавера държавата ще му плаща помощи а те няма да дават пари

Поредното прасе за угояване дошло в кочинката, глад бате глад, какво да се прави.

Какъв е тоя призрак бре?Помак ли,откъде го изкараха тези джадай ?

много сме така. Неяли по 48 часа от много години. Други съграждани обаче се съдраха да плюскат и "живеят". Добре дошъл ......на това призрачно място.

заради "сънародници", които ни крадат здраво. От древни времена, дето не се е чувало за държавите, дето цитираш. "Бедните гаврошовци", помниш ли?

що не си направиш услуга и да скочиш от високо? или и това неможеш да направиш??

Този е от Люксембург. Най-вероятно босненец. Просто е играл в украински клуб. Пише го в статията.