Новият кавалер на жълтата фланелка - скромно момче на име Йонас

Шампионът в Тура не обича вниманието, но показа, че знае как да го привлече

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И "босът" Ланс Армстронг беше скромно момче ... и всички го обичаха. После всички се отказаха от него. Да видим дали "симпатичния" белгиец се е посигурил по-добре.

.I.

Надявах се и подкрепях Примош Роглич. Но годинките и малшансът си казаха думата. Поздравления за Вингегор. Голям боец, с голямо сърце. Поздравления за Йъмбо Висма. Много добре комплектован и натрениран отбор. Нито конузиите, нито Ковид нарушиха баланса в отделните етапи.

Страхотен тур! Много се радвам, че започна да се заформя ново поколение великолепни колоездачи като форма и характер. В последните години имаше някакъв вакуум и ми се струва, че доста посредствени обиколки се получаваха - един фаворит и всички други за участието.

кофти превод на статията

може ли линк или си говориш наизуст?

По принцип съм за Ineos, но Йонас си заслужи титлата съвсем честно. Поздравления и за Герант Томас. До там му стигнаха силите.

Бях за Поги, но ме впечатли Йонас колко заслужено взе титлата. Не мога да кажа на бялото черно. Да му е честита.

Ба, това момче на 25години, в лице е с + 10 години. Не на дрогата, стероидите и Капутин, казвам аз.

Ако си гледал поне един етап от надпреварата,нямаше да говориш това,ако не си завършен идиот.Тояа момче наистина заслужава уважение ,и то голямо.Спорстсмен,характер ,упоритост.Не е като тебе наркоман.

Защо тогава изглежна на 35 годнини, като стафида?

като тебе.

Защото е 1.75м и 60кг. Това е ключът към успеха - хем да си дълъг, хем да си слаб. Прилагаш сила на педалите, но си лек и ставаш за катерач. По-малкото тяло има по-малък разход на калории, съответно се възстановява по-лесно. А в колоезденето критичен е балансът между мускули и кардио.

Какво се обяснявате на тъпаци, които само четат заглавията и гледат картинките в статиите. Да не говорим, че и велосипед е виждал само на снимка!

Страхотен боец и джентълмен. Щом съотборника му Ван Арт се разплака на бягането по часовник и беше първи на всички контроли и можеше да победи накрая забави за да даде победата на ВанАрт

Ван Арт заслужаваше най-много да вдигне титлата. Невероятно каране направи за килограмите си, а конкретно 18 повече от на Йонас. Чакам го да се хване и да подобри едночасовият рекорд.