17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалкия ни футбол може да привлича треньори и футболисти само от по жалки от нас страни. Кой кадърен треньор или футболист ще дойде в кочината на Европа?

Българите играят бавно, защото мислят бавно или въобще не мислят, защото нямат с какво да мислят... ние сме народ с увреждания, близо 1/3 са регистрираните инвалиди и още толкова са нерегистрираните.

Падението на българския футбол е колосално, няма пари, няма свестни футболисти и треньори, играе се махленски футбол, грозен, мързелив, непохватен. Играчите се влачат по терена като черва, мързи ги да тичат и да мислят, публиката е инфантилна, хулиганска, агресивна и много проста, футболните босове са олигофрени, уяли се "герои" от 94та... ФК "Левски" срами името на най великия българин....21вия век е апокалиптичен за футбола у нас.

"Българите играят бавно, искам агресия и скорост"! ОК, но краката се командват от главата и когато "мисълта" ти тече бавно, ти не можеш да бъдеш бръз!

Ми хубаво. Ти си треньорът. Успех.

Те играят бавно защото не могат да издържат цял мач на високо темпо. Ти може да им кажеш играйте по-бързо, по-интензивно и по-агресивно, но те като нямат физическите възможности как да го направят. А да караш българи да тичат и да се раздават е много трудна мисия дори невъзможна. Най-много да му спретнат един бунт и един бойкот!

да им спре дрогата на майните

Може да играят бавно, ама пък кви гЮбеци мятат...

Аз пък искам техника и импровизация. Писна ми от нацепени батки. Вън!

Много наперено, ама да видим докъде ще стигне ;)