17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам как може да се изпишат такива грозни думи без да се познават нещата. 1. трябва да се види от какъв квартал е тръгнал Тайсън - където смъртта е на всяка крачка. 2. Този човек еволюира неимоверно в мислите си - и сега уважава живота и хората много повечете от колкото , които и да е политик в света. 3. Марихуаната е много по-безвредна от алкохола. 4. Ако видитие колко Евродепутати и служители в Брюксел пушат хашиш - сигурно ще останете потресени.

Longines

Парите не миришат!

Тоя е Дявол- маймуна.. Да бяга с РАЗПРАН гъъз към Африка, както бягаше Осман Ага през 1865 г. Негрите са по- Мръсни, по- Черни и по- гадни от Цигани и турци. Черни като Дяволи. Негрите може да не се къпят и 10 години и пак няма да разбереш. Черна котка - означава Лош Късмет. Мачкай черната котка да бяга надалече. Черна Волга( волга е кола) означава лош късмет. Учениците учат за Моканина, който търсил БЯЛАТА лястовица на Надеждата.. Една лъжица черен катран РАЗВАЛЯ цяла каца с мед. Хората събират БЕЛИ пари за Черни дни, за лоши времена. Електрическите уреди ги правят БЕЛИ на цвят. Когато са МРЪСНИ или РАЗВАЛЕНИ, изгорели, уредите ПОЧЕРНЯВАТ.

За луд човек - доста добре пишеш!

Иска да е на първа страница ... от доста време се опитва, но само се излага. Това да изкараш 500 млн. долара от спорта и да фалираш ... само негри го правят. Същият е и Холифийлд - банкрутирал, от 6 жени 12 незаконни копелета ... Абе както някои казват: негърска им работа.

Халюциногените не знам дали са му говорили,но банковата му сметка с положителност,щото като Марадона ако са му останали само 100 000 долара,ще я кара нататък много тъжно !

Велик е просто чичо Майк! Чакаме този път истински мач срещу Холифийлд или Люис!

Е как истински мач между пенсионери !

Маймуняци....

При Марадона

Прогнил капитализъм и ниакаъв морал Срамота