17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че ако българската футболна общественост иска твърдо ДА СЕ ПОСТИГНЕ ПРОМЯНАТА НА РОДНИЯ ФУТБОЛ В ПОЛОЖИТЕЛНИ ПОСОКА И РЕЗУЛТАТИ, Е НАЛОЖИТЕЛНО : 1. Да се "извади" отбора на ФК Левски от А професионална група и ОТНЕМАНЕ НА ЛИЦЕНЗА заради несъстоятелност, с последващо изпращане в софийската футболна "зона" 2. На негово място да бъде поканен водещият отбор от Б професионалната футболна група 3. Да се забрани (след въвеждане на системата ВАР) КАКЪВТО И ДА Е коментар на съдийските решения по време на мачове със сериозно ЗАВИШЕНА ГЛОБА и др. санкции в подкрепа на съдийството

Ако поне малко мозък има в говедата и в техния вожд Насо Гъза, точното поведение е, излизане от А група и спорт в окръжната група. Такава наглост няма за всичките години в родния футбол.

Е много хубаво. Тоя лиценз на "Левски" напоследък постоянно е застрашен от поредното голямо задължение и все някак става така, че в последния момент не бива отнет. То па вече даже и левскарите сигурно ги е срам.

За последните 10 години само Георги Иванов -Гонзо като ръководител разчисти схемите и съкрати разходите. Стана неудобен и го изгониха и Насо гъза се намести, но трупа дългове, пере пари, а резултатите по-зле от тези при Гонзо. Сега парите за футбол са повече от тези, които се даваха по време на Гонзо.

Че е чандърво, чандърво е, ами ръководителите вземат процент от тези договори и затова имат интерес да подписват.

Пак ли феновете ще плащат , това ръководство как я мисли ?

Иска ми се , като отида на който и да е стадион в България , ДА ГЛЕДАМ ФУТБОЛ КОЙТО ДА МИ ПЪЛНИ ДУШАТА! НА ВРЕМЕТО СЪМ ХОДИЛ НА МАЧОВЕ И НА ''ЛЕВСКИ'' / иначе съм привърженик на ЦСКА/ , ЗА ДА СЕ НАСЛАЖДАВАМ НА ИГРАТА НА ГУНДИ И КОТКОВ , ... СЪЩО И НА ОСТАНАЛИТЕ ИГРАЧИ ОТ ''А'' ГРУПА , те играеха със СЪРЦАТА си ,а сега НА КОИ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАМ , ВМЕСТО ТОВА ОТИВАШ НА МАЧ ЗА ДА СИ НАКАЗАН ОТ НЕИГРАЕЩИ СЪЩЕСТВА .... НЕ Е ЛИ ОБИДНО ??? Никой не е виновен на ''ЛЕВСКИ'' , ВИНОВНО Е ЛОШОТО КОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ!

Сега всичко е ,, просто бизнес" . За съжаление .

Много си прав!! И аз съм от ЦСКА, обаче нямам нищо против Левски да е силен отбор, защото само така ще гледаме качествен футбол, а не хорегорафии, ултраси, хулигани, скинове, факли, бомбички, побоища и всякаква измет, заради която в наши дни футболните мачове се обръщат на военна зона. Искам като едно време да отида на стадиона лятото привечер без 50 полицейски проверки и с кеф да полюпя семки и да погледам футбол, от който даже нашите да паднат, да ми е хубаво на душата след това!

В ''ЛЕВСКИ' СЕ ГОВОРИ ЗА ВСИЧКО ДРУГО , но не и за ФУТБОЛ ! А в ''Лудогорец'' се говори самом за футбол ,... ТОВА Е РАЗЛИКАТА ! На криФ х .... й . ,какво му пречи ?

Всички отбори , на самоиздръжка ! На времето ЕДИН / Гриша Ганчев / казваше : Най-глезените спортисти в България са ,..... ФУТБОЛИСТИТЕ !

А ОЩЕ разходите тепърва идват ! КОЛКО ГОДИНИ МИНАВАТ , ДО СЕГА ДА БЯХА СИ ОТИШЛИ В "Б'' ГРУПА , И ОТДАВНА ДА СА СЕ ОПРАВИЛИ ! Лудогорец играе футбол , а в останалите отбори цари хаос , ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА БИЛА ТАКАВА !!!

Няма страшно, пощенци! Логистика бай хой и пеевски са зад вас! Не плачи, тити!

В България има само един отбор който заслужава да е в ''А'' група , Лудогорец , останалите посредствени отбори с анти-играчи , които не заслужават въобще да бъдат на терена и да бъдат гледани от публика ! Това е НАКАЗАНИЕ за публиката , да отидеш на стадиона , да си платиш , и да гледаш някакви ВЛЕЧУГИ , в Парламента е същото ! Даже и футбол няма в България !!!

отбор създаден от един изкукуригал гелосан наркоман с връзки в управлението на държавата. И сега Бойко като го няма на пост....кво ще прави Киро ГЕЯ

И за какво ви е виновен Киро ? Извинявайте , но преди години Киро го нямаше , да не би Левски и ЦСКА , да са били за гледане !? Футболистите са се качли на флавите на ръководство , треньори , съдии , и на какво ли не ,... НОРМАЛНО ЛИ Е !?

Гелосан , не гелосан , Киро прави игра , и смъква милиони извън България в лигата , КЪДЕ СА ЛЕВСКИ И ЦСКА !?

Нали и синът на А.Доган ИМА ФИРМА ЗА ХАЗАРТНИ ИГРИ , ЗАЩО НЕ ИМ ПОМОГНЕ , А НАЛИ И БОЖКОВ НЯМА ДА МУ ПРЕЧИ ----ВЕЧЕ !

На левскарите някой все трябва да им го крепи.

От Левски не разбраха ли че законите са и за ''Левски''? Както каза и Гонзо , ..... ''ЛЕВСКИ ГО ЧАКА ПЪТЯТ КОЙТО ИЗВЪРВЯ ЦСКА '', група ''Б'' !

Фалит, разпускане на отбора, футболистите на борсата :)))

Абе нали вече отвориха казината.Какъв е проблема?Насо Гъзо залага месечния бюджет на червено и готово - и дълга платен и пари за заплати ще има

Тулупа да бръкне в шкафчето!

Бърка в шкафчето само когато трябва да го пълни.