Коментари - Новото чудо на тениса вече е №6 в света и не спира да хвърля в коша рекорди | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това момче ще задмине Федерер

Дори и да е на "зоб", младежът е уникално талантлив. Ударите му са супер прецизни. Това със зоб не става. Как "зобта" ще ти помогне да правиш например такива прецизни къси (drop shots). Дори Ноле, който е всепризнат за най-добрия защитник на всички времена, оставаше "матиран" при почти всеки негов къс удар. Но за неудачника е най-лесно да плюе по всичко и всеки.

Абе, "нашия" монакски шпендел на кое място е? Защо престанахте да пишете за "успехите" му? Къде остава: "Мачкай дришо-о-оооо"?

Гришо е сред най-добрите в света. Алкарас е по-добър от Гришо. Това много ли те радва? Когато един ден Гришо се оттегли, тогава с кого ще сравняваш най-добрите в света?

"Блъска в коша рекорди" явно е някакъв нов, модерен израз. Или пък просто буквално преведен отнякъде си?

Донт лет ми даун -> Дръж ме да не падна...

Предната испанска отрепка назобан до козирката Надаль номер две

Колко ли нещастен човек трябва да си, за да напишеш подобен коментар?!

Guys, гледах го как играе на живо в Маями, беше много мотивиран. И Гришо го гледахме и да ви кажа на живо е съвсем различно, още повече на корт с по-малко трибини може да си много близо до играчите... Недейте да злобеете, момчето е много тслантливо. Кой знае колко много е тренирал. Мой малък син е на 12 години и тренита всеки ден по минимум 3 часа и всеки weeked ходи на турнири да играе с 14 годишни. Много е силен от това, че играе всеки ден. Голяма част от сервизите ми не ги връщат. Много труд отива за този сорт и $$$, а не зоб... Пожелавам ви приятен ден Замислете с

Abosliutno si prav. Az imam tri momcheta i te trenirat podobno i mnogo rabota slagat. Mnogoto rabota te pravi shampion a ne zobaneto.To ne moje da te nauchi kak da udarish topkata kadeto si iskash i ot kadeto si iskash. A pak drugiat da e nazoban ti go razkarvai po korta zashtotog o mojesh.

А тука всички го критикуват, че бил назобан. Като мислите че е толкова лесно ходете и играйте вие

Поредният назобен блъскач. Това не е тенис, а състезание кой може по-силно да блъска сервиси.

Ааа, не! Личи си, че не си гледал последните му три мача! Няма нищо общо с блъскането. Това е уникално комплексен играч!

като е толкова лесно,взимай зоб и отивай да печелиш,тъпаци

Читателите на дир всеки, който постигне малко повече от тях (демек всички), го набеждават, че е на зоб.

Стероиди, анаболи бони-бон! Хормони, анаболи бони-бон!

То хубаво ама какъв му е етническия произход, изглежда мелез на негър с арабел, това не е добре. Бялата раса трябва да е над всичко.

Пък и хубавец, даже още по- от Надал! Те там са все такива едни, като манекени или оня нашио от "Ергенът", ха-ха-ха. Но сериозно - наистина ги смачка и тримата за няколко дни! Нещо небивало и нечувано! И изведнъж този спорт стана пак много интересен...... Та това е талант, не като някои други, които само се хилят от селфитата си, правят лицеви опори на балкона, готвят или ядат сандвичи по курлортите...Нещо като световни туристи, от турнир на турнир след първия кръг......Чудно, пък и им плащат нещо за това бе! Че то било хубава тая работа! Хем те бият, хем свят да видиш, хем и някой долар да скъташ за черни дни в Хасковско /Криво поле? Малево?/

Злобата човешка е безгранична! От къде тръгна , и къде отиде - в Криво поле и Малево - явно и ти си "каунь" Не можа ли да се порадваш на успехите на този млад талант, а започна да плюеш по Григор ? Странни хора сме българите (ако ти си българин де) , нещо все ни убива в обувката!

Еха, ма то много лесно. Че.и добри пари дават. Чудя се само защо и ти не правиш така?

На какъв зоб е този, само то се питам. Че е добър е видно, ама все пак..