17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблема идва от Перес, който е свекнал да купува и продава мачове. Другите са нещастниците от Ювентус, които така и не могат да вземат КЕШ - имат само 2. Останалите са американски клубове и анонимници в Европа. Какво правят вътре, при това несменяеми Тотнъм и Арсенал? Тази лига можеше да има успех, ако е на принципа на елиминация. Първо да влязат първите 20 по коуфициента на Уефа, а после с отпадане и влизане.

Сигурен съм ,че ЦСКА-София не са отказали.При задкулисните разговори Царско село са благодарили за оказаната чест и са потвърдили ,че ще участват в турнира на големите.

"Левски" и те са отказали.

Браво на немските отбори

Браво на немските отбори

Още със създаването на ШЛ започна унищожаването автентичността на отборите, загуби се спорта, на преден план излезоха финансите, трансферите станаха ненормално високи, ако стане отлив на публика с футбола е свършено!

Браво на немските отбори. Явно, че собствеността им е 51% на феновете оказва здравословно влияние. Освен това, за разлика от създателите на суперлигата, в Германия няма такива ненужно баснословни дългове. Според мен суперлигата напрактика обезличава траидционните съперничества, при положение, че феновете ще знаят, че в крайна сметка няма никакъв заряд, а просто група чичковци седнали заедно да натрупат мега пари.

към германските клубове!

Интересно от кога Лайпциг стана футболен гранд?

Лайпциг е Лудогорец на високо ниво, отборче без история и без фенове, просто едни мутри наливат едни пари...

Важното е, че имат позиция по въпроса. Тук няма голям - малък.

Нима не си чувал за великия Локомотиве Лайпцит от ГДР ??