17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое точно означава Божество - Оскар или Шмид ?

за интересната статия. Интересувам се от баскетбол но си признавам, че за първи път чувам за този човек. От това, което изгледах ми направи впечатление характерът му.. напомня ми на Дражан Петрович.. Наистина щеше да е страхотно ако беше играл в НБА.

Добър..но ме най-добрия.. Никос Галис бе несравним,противниците му са кръстили децата си Никос заради него.

Да него го забравих, добавям към тримата големи, беше невероятен. Имах честта да му гледам два мача на живо, единият в София, другият във Варна. Гърците биха най добрият български нац отбор последните 50 год, включващ петицара Младенов, Й Колев, Ц Антов, Глушков и Амиорков. Никос Галис обаче ни разби, вкари ни 47 точки изтърва само три стрелби, броих му ги. А имаха още Янакис и Фасулас. Стана страшен мач, загубихме 84 :91,това е мача във Варна. В. София беше с Арис Солун. Подобрен и то доста клонинг на нашия Христо Борисов, пионерът на големия баскетбол във Варна. Една и съща визия имаха.

ОТЛИЧЕН КОМЕНТАР

Арвидас Сабонис също игра за Валядолид по някое време, към него добавяме Дражен Петрович и Оскар Шмид, и тримата велики баскетболисти извън Щатите през 80 те. Веднага след тях има група от няколко супер не американски играчи сред които са са и нашия Георги Глушков. А комерсиализацията на спорта, образование, здравеопазване, икономика, наука няма да доведе до нищо добро в нашия свят, ще доведе до себеизяждане!

Явно все още е модерно да си плюе комерсиализацията. Хората, които пишат такива статии, работят без пари, предполагам.

за такива хора вероятно понятието родина все още означава нещо и то такова нещо, което не се купува с пари и е въпрос на чест да играеш за него. Явно не сте прочел, че в момента в който е поканен в НБА са му предлагали по-малко пари отколкото е взимал в Италия.

Информациятя за Италия, означава, че всъщност имаме пример за комерсиалност, а не обратното.

"Комерсиализацията" я ползват като нарицателно напоследък - "парите преди всичко", а не съгласно дефиницията й - "превръщане на дейност в източник на пари".