17-11-2017 20-11-2018

Коментари

*именик

В Русе отдавна се дават смешни заплати. Ако може и даже да не се дават е още по- добре. Има явно някаква договорка между работодателите в града.

Подлогите на Думуз ага, които пишат доноси срещу ЦСКА заслужават да бъдат закрити! Онзи от горе всичко вижда!

Горките хора, затънали са в дългове докато си чакат заплатите, а може и да не им ги изплатят. Сигурно по-големите имат и семейства. Вие колко си мислите че получават - 1000-2000 лева взимат тези, които са в по-малки отбори. Това си е професия, не е да риташ след работа за удоволствие. Сигурно половината отбори са в това състояние, а иначе Дунав първата година след като се върнаха в А група направиха фурор, пълен стадион, ама умря инерцията.

Симпатичен отбор,преди да ги употреби Гела.Сега да ви спасява той.

Какви русенци ?? Това са наемници отвсякъде ама не и от Русе . Играещи за пари . Да си ходят ,какво само ми ревът .

Глупаво е да има отбори без публика като Царско село, Септември и ЦСКА 1948, а градове като Бургас, Русе и Плевен да нямат стабилни отбори...

населението са пенсионери, със всички предпоставки този процент да расте. За какъв отбор да говорим тогава?

А не е ли смешно вече 10 години да имаме за шампион измислен отбор като "Лудогорец"? Измислен отбор в измислена държава!

Има и други професии.... Някой от СОбствениците на фирми за ритане на топка- футболни отбори, са Предатели и дават пари и работа на Враговете а България.. Да се махат към Африка...