17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то си е ясно на 10000% ,че няма да има . Само 2-3 журналиста в БГ са сънували някакво такова събитие !

А някой вярвал ли е въобще, че такъв мач ще има?

Кобрата - българин от ромски произход...

Сигурно съм тъп, но ако няма мач с Пулев, то по правилник Джошуа не трябва ли да оваканти пояса в IBF? Тогава няма как да има и мач за четрите титли. Или бъркам...

кой иска да гледа господин Никой от Никъде

Проблемът на Падащия от дюнери е, че Уайлдър има 30 дни, за да активира клаузата, а договорът с Кубрат трябваше да е подписан в средата на януари. Няма вариант преговорите да се проточат до края на март. Като иска мач с Фюри - да овакантява пояса и после да си го търси от Кубрат. Ако мине през Фюри.

По-добре е че е станало така иначе за пореден път кобрата щеше да стане за резил на ринга!

Знаех си че мача с Джишуе е балон, измислен от ПР-ите на Опулев, както и целувката със Сушито. В световния бокс Опулев е никой.

Пульо та някой да го брои за каквото и да е ?

тебе пък кой те брои за нещо освен силиконовите пръчки от дискотеката в чепръчене споко, wilder разбира се ще активира клаузата и ще погледнеш лондонското небе, в пълна мъгла и забрава

Оп, чакайте, преместих си го, готово ....

Тъпи са тея дето ти слагат минуси. Ако иска да се бие с Фюри, Джошуа не само че ще оваканти пояса на IBF, за който Пулев ще трябва да се бие със следващия в ранглистата, ами ще оваканти и другия пояс, където претендент е Усик. Така че,евентуално, в мач Джошуа-Фюри ще може да се залагат най-много два пояса, а ще обединяват таратанци.

не си много тъп. просто IBF е за селските бикове от студентския град

Губи времето на хората във времена на чума когато измират от пандемия хора по цял свят ..колко трябва да си прост

на тоя Джош що не наби нашия протак до сега и да се боксира скойто си иска.

Аз колко пъти това го говорех. Че мач с нашия много трудно да има понеже няма гледаемост, близо е до акъла. А това какво говори Пулев... Нищо не значи. То и медията ни е виновна

Истината е че подобен мач би осигурил старините и на Фюри и на Джошуа .... то и аз по скоро това бих гледал отколкото Кобрата.

златна резерва

Да де ама би взел някой лефффффф, който да похарчи в бг за бокса...

Защо пък сензационен?

Мач с поляка, изходът от който е много съмнителен... Трябва обаче да се напъне и да даде всичко от себе си и ако победи да търси среща с Фюри защото той е фавортът срещу Ей Джей...

Ще похрачи в БГ ама не за бокса... Определено не за бокса

Още малко и ще умре от страх Джошуа.

Те вече са им осигурени :) Но всеки стъпил на такива върхове в спорта, иска да остане по някакъв начин в историята. Всеки говори за Мохамед Али и знае кой е. Всеки знае за Майк Тайсън. Всеки знае братята Кличко. Нормално е и тези двамата да искат да останат в историята с такъв мач. Пожелавам им го. А колкото до Кобрата. Нали целта му така или иначе е световна титла. И срещу украинеца си би си било такъв мач, с който пък при победа да влезе в историята като световен шампион.

Абе кой го бръсне нашия Пулев бе, видехме го с Кличко каква талпа е,къде се бута при големите дето ше го пребият и с вързани ръце...

Смао деро нашия се "контузи" за първия мач и сега увърта здраво за втория.

Не може да си показваш навсякъде ербаплъка!!! Има по - големи ербапи от теб.Поне не тлябваше да лепиш петно върху Родината с простотията си.

Кобрата не е циганин просто е много слаб в бокса

Така поне ще може да разказва на внуците, че е непобеден от Джошуа.

Аз искам да боксирам на Теди крушие. Ще бъде много по-интересно от побоя над Пулев.

Като националите 16 години без загуба на европейско и сцетовно!

Ами да взема овакантения пояс с мач срещу втория в ранглистата. И без това шансовете срещу Джошуа бяха в едноцифрен % вероятност за успех.

Кобрата..каква Кобра си ти бе? Ставаш само да се правиш на бабаит в някое чалга заведение и да натискаш в някое сепаре некоя фолк певица простакеса ! Кобра бил..да те побара Фюри или Дионтий ще ти откъснат главата още в първия рунд..даже оня дюнерджията от Мехико ше те утрепа с вързани очи..Кобра бил..

Пулев е наивен, ако си мисли, че ще има мач с него и Джошуа. Естествено, че Джошуа - Фюри е желанието на всички. Това ще генерирана над 100 милиона приходи. Докато това с Пулев я събер 5, я не. Да пратят Пулев да нахрани Уаилдър.

Пульо са го изхвърлили от летището в Чикаго обратно за Европа само заради рядката му природна тъпота. Имал туристическа виза, но той тръгнал да се надува на емиграционния офицер, че бил промоутър на мача във Вегас с цел пари и оня директно му е посочил изхода на САЩ. Господ дава, но в кошара не вкарва. Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи.

хейтърчетата? Нещастни чекиджии, когаще го стигнете Кубрат бе? Претендентът за световен шампион! Вие във входа си сигурно за домоуправители не сте претенденти!

си избиват комплекси некви, дето ги бият жените им, а мъжкарят Кубрат разкара чалгаджийката, щото е мъж!

Хахах комплекса май го избиваш ти. Нито говорим за жени нито за комплекси. Говорим истината че Кубрст няма да се бие с Джошуа и това го знаехме още от първия ден

Наш"та кобра явно няма да се домогне до мач за много пари. Което е и основното му желание между другото, щото и децата знаят, че ще го бият кат' шкембе У дувар. Обаче за кобрата това е без значение, важното е пари да падат.

Пулев е аут! Не е боксьор и спортист, който да интересен дори при победа! Кой професионалист би се принизил за мач с него? Не е престижно! Андрейката се оказа по- умна от всички, които повярваха, че Пулев ще има мачове от класа!

и кое е сензационното като беше ясно от самото начало,че не искат Пульо и мач няма да има,пишете простотии за да не заспите,дир ници прости

Както казва Еди Хърн, сега е момента да се обединят 4 те титли, защото американците ( Дионтей ) не искат всички титли да са за неамериканец.. Фюри сам заяви ,че ще играе още 2-3 мача и се отказва. И двамата с Джошуа ще вземат тлъсти пари - с един мач ще вземат толкова,. колкото през всичките години досега. А какво е по-важно от това.

Джошуа ако оваканти титлата и Пулев играе за нея със следващия в ранглистата как ще обединят титлите и ще има абсолютен световен шампион.

Ще оваканти най-незначителната, тази дето я дават на подгряващи. Това е посредствена титла и мачът си остава обединителен, а шампионът ще бъде абсолютен шампион!

От гледна точка на спонсорите Пулев е прекалено стар и прекалено скучен, за да има голям мач за титла. Все още може да се бие за някоя, тъй като продължава да е топ 10 HW, но да е част от зрелище срещу голям съперник е малко вероятно.

Джошуа като афроамериканец е половин американец все пак, независимо че е с британско гражданство.

Кубрате, не разбра ли, че тези само те разиграват ! Ти въобще не влизаш в техните сметки !

Само някой наивник вярва, че Пулев е някакъв боксьор от класа и че е реален претендент за някоя от многото титли !!! Кличко показа колко струва и сега всичко е ПР за да изкара някой лев !!!

пулев бие ковницки и пак ще се радва, че е световен шампион. да приема там каквото му казва гренпа аръм и

Мача с Джошуа е 100% сигурен, нали Кобра! Паляк си ти ей, голям паляк.