Обрат: Работи се по мач Джошуа - Пулев на най-модерния стадион в света

Българинът вероятно ще се бие за световната титла още през месец май 2020 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а андреа с кой ще се боксира?

Пулев май си търси боя....

Време е Коврата да зареже бокса и да се насочи към целуването.

Туй ми се вижда невъзможен мач. Като се има предвид Еди Хърн каква хиена е, риска да не напълни стадиона с нашия неандерталец е доста голям и няма да се получи. По скоро ще оваканти, за да не организира мач без пари.

Кобрата трябва да закачи ръкавиците на пирона вече, и да се насочи към треньорската дейност

Кобрата като не можа да намери свое предимство с спрямо ДБ шуа нещо се заяде с брадичката му. Ами да я срваним с неговата брадичка : на мача с Кличко, Пулев 4 пъти беше на земята за 5 рунда , а брадичката на Джошуа издържа и преби Кличко. Не дай боже да му се падне за съперник Руис , както не могат бе да обикаля кат Джошуа, тогава за кви брадчки ще си говорим.

Не се заблуждавайте. Кобрата не е в състояние да генерира достатъчно пари, за да бъде обмислен за мач с Джошуа. Стар кон !!!

Пулев не е нокаутьор,остава бие Джошуа и по точки в Англия. Поне хонорара ще си заслужава боя.

АЖ е нокаутьор. Точки....

Видяхме излагацията Кобрата срещу Кличко, а Джошуа смаза Кличко. Не се подвеждайте от мача на Джошуа с Руис, Руис е нокаутьор , Джошуа се пазеше от това ,а Кобрата не нокаутьор, няма нито един показател по-добър от Джошуа, може да разчита само на късмет и грешки , Джошуа е дисциплиниран боксьор, изигра тактически цели 12 рунда с Руис. Реално Кобрата е имал само двама топ боксьори за съперници- Головкин и Чисора, видяхме, че дори срещу Дино победи с късмет. Желание много, но няма покритие, поне не и за световен шампион,все пак като българин му желая успех.

Аман от "разбирачи". Ако толкова "не става" Кобрата нямаше да играе за световната титла. Защо не ме вземат мен или теб на боя срещу Джошуа да паднем славно срещу няколко милиона?!? Успех на Кубрат. Да се подготви добре пък каквото сабя покаже.

Не, че не става , но е извън топ 5 а те са много по-добри от него

Интелектът не е най-силната черта на Кубрат Пулев и това пролича с кристална яснота по време на коментара му на двубоя за световната титла между Джошуа и Анди Руис-младши. Докато с мъка си проправяше път между „сложните“ изречения, в които успяваше да повтори една дума цели три пъти, Кобрата пусна и една простотия. Нарече Антъни Джошуа – „дърво“. Да наречеш „дърво“ един олимпийски шампион, който през целия мач не спря да се движи около съперника си на ринга и го победи с мисъл и тактика, е също толкова оригинално, колкото да се сбуташ с някой комплексар в чалготеката. Не искам да си мисля, че Кобрата не знае каква е разликата между дърво или дърводелец, или че той просто олицетворява второто. Но веднага се сещам как Кобрата внезапно се оплака от болки в рамото точно преди мача му срещу „дървото“ Джошуа. Докато слушах лакърдиите на Кобрата в съзнанието ми изникна една от незабравимите мисли на Е. М. Ремарк – „Колкото по-примитивен е човек, толкова по-високо мнение има за себе си“. А егото на Кобрата е много по-високо от нивото на Айфеловата кула, мисловното едва ли. Разбира се на ринга не е толкова приятно, колкото да се отпуснеш в мекото сепаре на фолк ритмите, но и меките кресла в телевизионното студио не са чак толкова отвратителни, когато може там да покажеш боксовите си познания. Докато говориш как един световен шампион, който е носител на ордена на Британската империя е „дърво“, обаче трябва да си даваш сметка, че те слушат много млади фиданки, които попиват всяка твоя дума. Всички си спомнят и обидите, които изръси срещу Кличко и какво последва в двубоя помежду им. Един боксьор говори с крошетата и ъперкътите си на ринга, а не в ефира или на дансинга. България е дала на света легенди като Серафим Тодоров и Ивайло Маринов, които въпреки титлите си не се посвениха да обиждат съперниците си. И мястото им в историята е запазено. От Кобрата зависи дали най-накрая ще ни зарадва с победа над боксов колос или името му ще потъне във фолклора.

Егати безделника,цяло есе е сътвирил.Нема ли работа за вас бе чада божи?

Ясно. Джошуа търси лесен мач с нокаут: 1. Да си върне увереността. 2. Да си вдигне реномето пред феновете. 3. Да не овакантява IBF, пък после да си я връща. Не знам какви са тия илюзии дето са обхванали някои хора, че Кубрат може с нещо да се противопостави? В Англия съдийско решение никога няма да му дадат, а какъвто е нокаутьор... Ще има сблъсък с реалностата.

"Лесен" мач, на това ниво, има само за форумните мишоци.

Ъхъ викаш да излезеш срещу Богдан Дину и срещу Фюри е едно и също :)

като ви викаше Кобрата: "Продължаваме напред!" след боя, който отнесе от Кличко, му се смяхте от сърце, мишоците.

Пулев оприделено е по-удобен за Джошуа от Усик. Затова го беше поканил един декември за доброволна защита на пояса,но тогава бай Пульо нямаше време за подготовка и го замести Молина.При следващата възможност на задължителната защита на пояса на IBF, нашия се контузи седмица преди мача и тогава Джошуа съжали,че се готвил специално да бай Ганьо и е искал да го респектира.Интересен факт е и че Кличко участваше в подготовка на Джошуа за последния му мач.

Има шанс. Особено ако от щаба на Джошуа решат да повторят сценария с Руис. Загуба от измислен боксьор, след това реванш, финансиран яко от някого. Още повече, че: първо - Джошуа е твърде много преекспониран и по-скоро е боксьор-манекен; второ - за разлика от мексиканеца, Пулев поне има фаца на боксьор.

Чакай да повторят сценария.Това да не е така има-тука няма.

Съгласен съм, че едва ли ще повторят сценария, нищо че ги позлати. Затова уточнявам. Има шанс, но малък.

Ъ ъ що е туй "боксьор манекен " ? Къв сценарии бе разбирачо - нито една звезда няма полза от загуба - никоя , ако беше победил в първият мач среща с Уайлдър или Фюри щеше да бъде много по- реална и по-близко , да не говорим там какви пари щяха да се разиграят .

Ти коя от двете думи не знаеш какво значи? Колкото до мача с Фюри. Този е боксьор и не е манекен. И боксьорът-манекенът знае, че или ще го маризят яко, или ще му смачкат фасона, или и двете. После хем ще го е шубе за реванш, хем няма да има фотосесии.

Дали има шанс или не ще видим, но аз ще го подкрепя защото е достоен българин! Стигнал е до там човека с усилия и тренировки, не се подпира по барчета и кафета! Считам го за успял спортист, все пак се старае да направи каквото може – а който може повече, но не само да пише коментари го очаквам на ринга?!

Достоен хахаха торно в тоя главанак нищо достойно няма , извън ринга . Да добър спортист е , но до там

нашия ще му счупят кокалите и ще стане за смях!

че имаме те да ни острамваш.. :)

На къс бой Кобрата има шанс. На стадиона сме. Давайте билетите. Нека да има и българин шампион... Имам ясна програма за оправяне на престъпността в България. Всички цигани да влизат в залите и да стават боксьори. Едно време се работеше с тях. Ивайло Маринов стана шампион. Какви пари само ще влязат в държавата. Циганетата се палят и трябва да използва в положителна насока енергията... Всички дрифтъри и джигити на пътя отиват на пости и на рали. Дайте на младите нещо да правят вместо само простотии... Та нека Пулев бие и направи една школа.

Не пости, а писти.

По проекта работят Редактор: Динко Гоцев и Пехливан Пулю

Джошуа:Руиз завърте 200 милки. Пулев има ли ги тез пари? И защо вместо бой за 20 да не направет трета сериа за още 250-300? Бокса умре. Единствениа му актив е тоз скандал, с целувката.

Джошуа знае ли ги всички тези неща написани в статията ? Да не се изненада като разбере ?

Вестник Сън е английският еквивалент на нашите Уикенд и Шоу. Супер ще е ако има двубой, но щом инфото е от това издание достоверността не е голяма.

Шансът е реален! Джошуа няма брадичка.. Много добър боксьор е, но слабото му място е брадичката и ако получи реален отпор се стряска! Това е, моето скромно мнение.. Кобрата има шанс.. дали ще го използва е друг въпрос. Самият Кубрат има много недостатъци: с годините стана по-бавен, предвидим.. има обаче много здрава глава и няма да падне при първия силен удар.. Видяхме и с Кличко как получи някои страхотни удари и не падна веднага! Така че Кубрат наистина има шанс да победи.. трябва да се стегне, да не мисли за чалгии и за тази женица Андреа и да излезе за победа с всичко, каквото може.. пък останалото е божа работа..

Е как па не се стресна в мача с Кличко :) П.С. Шансът е минимален а не реален

В него мач беше назобан. В Англия може. В сащ и в са, по-трудно.

Ясно...ти си от тия дето вярват, че и Кличко имал "железа " под бинтовете

Ти си от тея дето вярват, че спортът е за един мирен свят и "демокрацията" е власт на народа. ШЪ СЪ УПРАЙМ!

Професионалният спорт е за пари , е и ? А от "демокрацията" по-добро няма измислено ...но с това изречение стана ясен какво червенотиквеничковче ци :)

Те сега я оплескахме.

И вашта не е лесна. Злобарската.

е да чета коментарите тук на пълни нихилисти и национални предатели. Ето защо България страда в историята си с провали във всички посоки. Защото материалът е зле, както някой някога каза. Защо бе, мушмороци, защо сте против Кобрата, а не подкрепяте един горд българин? Защо сте против всичко българско, против родните ни герои спортисти, а покрай тях и против всички, които носят слава на Родината. Долно племе сме, след като сами себе си продаваме и се самоунищожаваме...

Щото не сме етнически българи и всичко българско и родно, мразим, тъпчем и плюем.

Нищо против кобрата. Просто не вярвам че ще се състой този мач.

Как реши , че сме против "всичко българско " а не просто против един рядко отвратителн човек ?

Вий сте за "симпатягите" Джошуа, Дионтей, Руис...

От изборените като боскьор харсвем Фюри ;) А Кобрата се знае в личния живот какъв противянк е , рядко гадна селска мутра си беше особвно като се събреше с Любо Чука

айде, пипилянка, готви кратуната, пък после се прибери у роял у студентския да те ожалят самодивите

Личи си колко разбирате. Щом наричате Джошуа назобен.... Така назобен е Фики, назобен е всеки един комплексар които са го бахтали в училище. Джошуа се занимава с бокс от лапе, той е във фитнеса всеки ден. Имате ютуб...само вижте как тренира.

Тя и Сери на тренира много, и Надал, и Кличко, и Бен Джонсън..., но тез мускули не са от трушийка.

И не е "от лапе". Доста късно започва да тренира Джошуа. Ама ти си измисляш свои свободни, демократични, екологични, толерантни ... светове, в които спортът е за един мирен свят.

На 8 години почва да тренира бокс бе олигофрен. Прочети малко

Чел съм негово интервю. Ти какво си чел не те знам. Ма гледам, че си притеснен много от възможността да се състои този мач.

Дръж се Кобра идват ,идват! Макар че се базикам с Кобрата(в добрия смисъл),защо пък и Кобрата да не победи.Само да не измисли пак медицински проблем.Оня явно търси противник за нокаут.

Бягай синко ,бягай...

Щом това мексиканско кюфте го би, що и Кобрата да не го стори?

Щото мексиканското кюфте не е селаки бабаид като Пулев а се биел по картелите в Мексико...

Кюфтето притежава качества с които изненада Дошува , на Кобрата стилът му е друг - изненада няма да има

Има 6 месеца да потренира по ресторантите за да направи малко мускулна мас, около 130-140 килограма за да не усеща ударите на черната балерина. А за да си повиши хонорара трябва да стане малко по голям артист, може да отиде на пресконференция на Джошуа и да го целуне или напляска да си направи изтривалка с неговото лице или да го постави на тоалетната си седалка, има всякакви номера да си повишиш рейтинга само да ти дадат шанс за титлата.

Знам, че го правиш с добри намерения е се опитваш да се шегуваш, но внимавай, че може да убиеш някой с простотиите си. Без да искаш. На майтап.

Успех Кобра!!! С теб сме....само мачът да се състой!

Ще се изложим, но пък ще е зрелищно.

Злобарчетата отдавна сте се изложили и няма накъде вече. Макар да не е никак "зрелищно".

Azzzzzzz

абе толкова ли няма за какво да пишете, че ни занимавате с тоя посерко

Напълно реален мач. Има 90% шанс да се случи. Кобра спри с приказките и започвай да тренираш от сега. Видя се че Джошуа има слаби места. Тренирай и мисли само за мача. Покажи дисциплина, а не мутренския ти стил който те е водил много години.

Нека бъдем реалисти. Този мач няма да го бъде. Това са празни приказки или по точно празна статия. Пълни измишьотени. Сшедващия претендент на Джошуа е Уайлдър или Фюри

Да - Еди Хърн си "измисля".

От колко години четем едни и същи глупости. Няма да го има този мач. Няма да има гледаемост и Джошуа няма да иска да се бие за 2 3 млн

Нали и аз това казвам - ти "знаеш", Еди Хърн си измисля. В твоята паралелна "реалност", обаче.

Един от следващите, стига яде фекалии

Едно лошо има - мачът ще е в Англия, т.е. Джоуша ще е назобен до пръсване, като Кличко срещу Кубрат и както Джошуа беше назобен срещу Кличко. Така шансовете за победа на Кубрат ще са много малко.

Ти какво си мислиш че ако играят в България Кубрат ще спечели... Много си наивен

Мисля, че ще има повече шансове, ако Джошуа не е назобен. Ако не си разбрал. Да ти повторя.

далеч от нормалността!

Това е последния шанс на Кобрата да стане световен шампион, защото е на възраст. Ако се подготви добре за париране на десните крушета може и да победи. Руис ги опита но издържа.

Това сериозно ли ? :)

... но да победи, а не като с Кличко, да гледаме как го бият...! Да тренира и да не се занимава с тази Андреа - като стане световен тогава много Андреи...!!!!!!

И да не победи, пак е много - за трети път е претендент за световната титла по бокс, в тежка категория, за професионалисти. Или викаш, за твоите критерии това нищо не е.

Лаладжия е ПУльо. Не струва като човек.

Е, къде ще се мери с тебе "ПУльо"! С твойта баснословна цена, като човек, може би. А?

Сега горките злобарчета дето плюеха на воля по Кубрат, ще се пръснат в безсилната си злоба, ще помиришат лошо два три дена, ще изветреят и светът ще стане едно по-чисто място.

Напразни надежди - ще издържим и ще чакаме Кубрат да загуби.

DMS - Кобра

Джошуа още гледа на уплашено след боя, който яде от Руиз в първия мач, независимо от смешния си реванш в СА. Затова му трябват мачове за "лекуване" на самочувствието с по-слаби противници, преди да се срещне с асовете Уайлдър, Фюри и Усик. А и така или иначе Кубрат е задължителен претендент на IBF. Ако не направи защита срещу него Джошуа губи един пояс и така би намалил атрактивността на срещата си с Уайлдър, защото тя вече няма да бъде "обединителна за всички пояси".

Много точен коментар и все пак успех на кубрат

Kenn1111

Колкото и да чета кво са казали ония име не са споменавали.Така че........

Предлагам ти да прочетеш "Дейли Мейл онлайн" и да се скриеш и да чакаш момента си Кубрат да загуби и да изпълзиш пак като "победител".

Това е поредната новина от сагата "ще се бият - няма да се бият". До вчера се твърдеше, че такъв мач няма да има заради слаби приходи и по-скоро титлата ще се оваканти. Всеки ден разлинча версия, очаквам до пролетта да има още 10тина новини, в които се съобщава, че такъв двубой няма да се състои през 2020 и че двубоят всъщност е почти сигурен. Аман.