Коментари - Община Пловдив отпусна исканите 32,7 милиона лева за стадионите на "Ботев" и "Локо" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гледам коментарите са разчистени, нищо аз пак ще го напиша : ГЕРБ СИ РАЗДАДЕ ЕДНИ 32 милиона от които да открадне 25 000 000 лева, а другите реално ще струва каквото трябва да струва. Всички тези пари ще се източат от близки до властта фирмички като ПИМК, МИМК и сие За оялите се тунеядци-общински съветници също ще има А парите ще се вземат от джоба на всички работещи в страната :) Стара и доказана схема. И после - тук хотелче, там къща с басейн МАЙНА...така ще е...докато някой не започне да влиза в затвора заради гласуванията си и подписите си с които е раздавал ДЪРЖАВНИ ПАРИ!

Щом само един общински съветник е гласувал против - работата е ясна. Всички партии ще гушна по нещо от този заем. Иначе не е лоша идея в Пловдив да има два нормални стадиона на които тоалетните не са преносими.

Да си строят стадиони собствениците.

Не ви ли е гнус ГЕРБ да ви купуват като циганите в Столипиново?И Тея пари ще откраднат.А вие пак ще го духате.

Хубаво държавата харчи много милиони за два стадиона, но на тези стадиони трябва да се пуска всеки със свободен достъп, а не тези стадиони да се използват от два отбора, които и ще генерират приходи и печалби от тези стадиони построени с държавни пари. Това си е държавна подкрепа за частни фирми.

Ама друг път.Сега като държавата ги построи,собствениците ще ги вземат на концесия,после ще ги "приватизират" и така.

Пловдивските отбори Локо и Ботев общинска собственост ли са или частна,майни?Пловдивските ритнитопковци прилапаха още 32милона от бюджета за сметка на пловдивските дънакоплатци.Милонерите собственици на Локо и Ботев потриват доволно ръце.

После кат фалира Филибету сички българи ли ши им плащаме дълговете?

Боко подсигури електорат за изборите. Прозрачна история. Случайност.

Да не забравите другия път пак за ГЕРБ!

Пловдив продължава да си плаща за привилегията да бъде управляван от ГЕРБ а боце отдавна обича да ползва лумпените за различни финансово-политически цели.

Хората немат пари за Хляб Тия изроди 300човека изкараха , общината да им дава пара за нищо. Изроди Изроди

Това ли са най-важните социални обекти за Пловдив,та да се трошат толкова пари заради 4-500 дрогирано-татуирани-остригани малоумници по трибуните и 22 некадърници на терена?!Който иска да прави мангизи от футбол,да си финансира начинанието,а не да ползва обществени средства!Аз съм израснал по стадионите с баща ми,но сега не смея да си заведа детето заради зверилнята по трибуните,а те ми тръгнали митинги да правят!Имаха ли разрешение за този митинг?Ако не,защо полицията не ги разгони?

Без да съм пророк смеломога да предполажа, да направя обосновано предположение на база състоянието на икономиката в България и на база "изпълнителят" на проектите, че това съвсем няма да е последното такова гласуване. Да. Тия стадиони имат още кайени и р7 резачки да купуват... Не могат така бързо и отведнъж да бъдат завършени. ха-ха...

Построяването на стадионите трябва да е за сметка на онези,които ги използват! Тези,които тичат и ритат и онези които ги гледат! Когато станат № 1,2 или 3 в Европа ще им направим стадиони и даже топки ще им купим. До тогава- направи сам! Ама, понее един от големите футболни идоли- ББ, придружен от такива като него серсеми дето не знаят от коя страна се рита топката дават акъл.... заради това я докарахме дотам. Да ви ЕПМ, защо играят на нашите телени някакви измислени чуждоземни футболисти? Ще ви кажа защо- Защото от всяка сделка по привличането им отговорните фактори в съответният клуб взимат едни големи пари и им дреме за футбола, децата, жените, мъжете и изобщо за народа ни.Когато и да ги сложат в кауша , все ще е късно.Не бардък, а ВЕРТЕП!

Добре, че общинския съвет е скромен, можеше да отпусне и 300 млн. лв. за следващите 20 бюджетни години.

Откъде накъде обществени ресурси ще се ползват за едни 500 лумпена, които трошат и развяват пречупени кръстове.

малоумници , народа гладен тия ще дават милиони за некадърния български футбол...крадци мръсни .тоя крадецБоко ще лапне парите

Я, тая фенска измет да си построи стадион.От къде на къде държава или обшщина ще дава пари за кефа на някакви малоумни изродчета.