17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имайте малко срам и не се обаждайте, когато става дума за регистрация, дългове, нови заеми и далавери! Вие сте шампиони по тази дейност. Имате над 40 млн дълг, който не се обслужва, имате вече над 7 години неплатени ДДС, имате нови задължения, имате и сключени нови договори с нови говеда в обора на Гейарена, които нито са обезпечени, нито отговарят на феър плей!!! И в тази тежка за Гейарена ситуация е по-добре да си траете, защото от УЕФА вече ви гледат под микроскоп, и въпреки чадъра на БФС, който ви пази в сенчестата част на родното първенство, съвсем скоро ще има сериозни санкции за вас, дори изхвърляне в зоните, така както е по закон!!!

Е как "тирето" ще остане без тире?

Ей това е уникално!!!! Света смени своята посока ..... помислиха си селските, селяндури!!!!!Ха,ха,ха....!

Хе, наглост безкрайна. И Барселона да се наименувате, гените са си на Литекс, ръководството също.

Или поне така ви се иска на Динамо тире Спартак тире ПеЛевски.

Събуждам се и виждам, че само за един час един евроидиот от долу с пуснал 10 поста под 10 различни имена. Това за пореден път показва, че ЦСКА винаги им е бил най-големият кошмар за Евроидиотите, който постоянно им бърка в изтерзаните евроидиотски гъзчета - няма за тях уикенди, жени, деца, почивки, спорт и др, удоволствия - "Литекс" на "Литекс" :)))

А кога ще се връщате в Ловеч?

Осъм Ловеч

Не се мотайте с глупости. Почвайте да събирате пари от феновете.

Е като промените името, как ще разбереме за кое ЦСКА става дума. Дали това на Литекс или това на цсекарите от София

А за кое точно цска става дума ? Че малко се объркахме с тия дузини цска

Ами и Христо Стоичков да се кръстят все са си Литекс.

ЦСКА-Микре ама нейсе

Грешка, Литекс-Ловеч е правилното.

Маха се тирето, остава ментето!!!

Тези ловешки селяни в България искат да са ЦСКА, а пред УЕФА- Литекс.

А защо не си върнете истинското име- Литекс Ловеч ?

Няма смисъл да махат "тирето", ние всички знаем, че те са Литекс Ловеч.

За 107 години ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ е било само в 45 години социализъм, но именно от тогава са му повече от половината му „титли“, Въпреки, че БКП-МВР-ДС добута Евроидиотите до цели 15 „титли“ през социализма – те и до ден днешен не се отказват от тях и като принципни бастионки на антикомунизма не искат да си останат само с 3 от преди 1944 г. или хайде с общо 11 с полумафиотските титли след промените по линия на БКП-МВР-ДС-ВИС2-Чорни-Тара. Колко са били заслужени тези уредени 15 „титли“ през социализма си личи в Европа, когато закономерно им лъсваха кирливите… още в първия кръг, за разлика от ЦСКА и репресирания царски Славия, които играха полуфинали.

А ний сме литекс !!!!

Ако Евроидиотите в нещо са първи, това е, че са много простовати и ръсят тъпотии и глупости.

Литекс Ловеч сте!!! Както и каквото и да правиге, пак ще сте си Литекс!!!!

Ако Евроидиотите в нещо са първи, това е, че са много простовати и ръсят тъпотии и глупости.

Трети четирибуквен тумор с петолъчка в родното футболно първенство, без тире и число, а ние се плашим от третата ковид-19 вълна....

Не си разбрал, брато, няма тире и няма число, остава само хибрид Ковид от Лоич енд Микре као!!!

Ако Евроидиотите в нещо са първи, това е, че са много простовати и ръсят тъпотии и глупости.

Саааамо литекс! Без тирета без комунистически съкращения

Ако Евроидиотите в нещо са първи, това е, че са много простовати и ръсят тъпотии и глупости.

zaxxon@

Махнете и последните един-двама българи поне... Ц яло С тадо К уци А фриканци

Ако Евроидиотите в нещо са първи, това е, че са много простовати и ръсят тъпотии и глупости.

В цялото име най верно е тирето. Другото е менте. По добре само него да оставят.

Ако Евроидиотите в нещо са първи, това е, че са много простовати и ръсят тъпотии и глупости.

Общото събрание маха тирето, и става тире-цифра, т.е. ""ЦСКА-1948"! Абе "Пременил се Илия, огледал се - пак в тия!"

Ако Евроидиотите в неща са първи, това е да ръсят тъпотии и глупости.

тия се ебават с историята, стига глупости!

Нямало да "се разглежда въпрос за смяна на собственост, прехвърляне на акции или т.н." Изненада .. тези въпроси не се обсъждат на общо събрани. Всеки акционер може да си прехвърли акциите когато намери за удобно.

ЦСКА има най-високото в Европа удовлетворяване на кредитори в случаите на фалит на футболен клуб. Доста субекти, включително на първо място привилегированите държавни кредитори си получиха дължимото от тия 8 милиона, които Гришата плати. А след събранието ще бъде много любопитно, ако някои от най-завистливите към Великия ЦСКА медии продължат да слагат тирето! Това ще бъде наистина много ниско ниво и ако направят този избор, без да искат ще си признаят, че ЦСКА винаги им е бил най-големият кошмар, който постоянно им е бъркал в изтерзаните евроидиотски гъзчета.

Няма по-голямо падение да откраднеш като македонците и присвоиш името на Апостола, за да си на държавната хранилка, а в замяна да носиш в Европа и Азия срам и позор за Апостола, България и ощетените български данъкоплатци.

А защо? То така виртуозно дразнеше говедцата, на които така и така не им беше останал друг повод за злорадстване, а и не пречеше на постиженията на ЦСКА.

Кои постижения?

Провери например от когато Динамо тире Спартак тире ПеЛевски падна от "Арда".

Е това вече е жалко , честно! Цялата Мара втасала, останало тирето като най-важната част за решаване

Каквото и да махате гъзъ ви пак мирише на люляк.

Лично мое мнение, не искам да ангажирам никой, НО само тирето да оставят ще е по-добре. И по-правдоподобно. Този отбор е повече "Тире" отколкото "ЦСКА".

...............след като настоящото ръководство изкупи емблемата, символите плюс всички активи и пасиви срещу 8 млн. лв. Този малоумник дето е писал статията очевидзно заблуждава. Срещу 8 млн. единствено е купена емблемата!!! Цялята врътка беше точно за да нсе се поемат/плащат пасивите! Така че за ПАСИВИТЕ тепърва ще става интересно Разни Тангариня и други чакат с нетърпение да си получат хилядите евра-)))))))))

Тука май ще е голямо наиграване. Ще го преименуват ЦСКА, Ганчев се маха и те трябва да платят на футболисти и мениджъри парите които се дължат от старото ЦСКА със всички лихви а там май са над 20 милиона и отиват на фалит отново. Най-вероятно и за другите задължения на старото ЦСКА ще им прехвърлят на новото и ще стане голяма мазаница и затова Ганчев бяга.

Без тирето е много по-добре. Литекс Етрополе.

Пасивите не са платени.

Добра новина само ЦСКА

Жестоко разочарование! Mandy се оказа чорбар!

Тирето ще махнат, ама Булстата на ЛИТЕКС ще си остане, щото може да се купят 4 букви, ама няма как да си купят чест и достойнство На 9 септември 2016 г. Софийски Градски Съд официално обяви ЛИКВИДАЦИЯТА на гнусното комунистическо отборче.

Бегай шпакловай с Мунчо

Това, че тогава някакъв комплексиран съдия-лефскар е нагласил такава дата 09.09. за постановяване на решението за ликвидация, говори още повече за смазаната и изтерзаната от комплекси душица на Евроидиотите, които винаги действат не като мъже, а по подмолен ченгесарско-доноснически начин.

ЛИТЕКС ЛОВЕЧ ИЛИ ЧАВДАР ЕТРОПОЛЕ ?

Бегай шпакловай с Мунчо

ЛЕСНА ПОДХУЯНСКА